Alarma + centralizata

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

adistefan
pasionat

Alarma + centralizata

Mesajde adistefan » Mar 15-Mai-2007 14:17

Salutare tuturor,
Dintre cei ce au C1 fara centralizata din standard, si-a montat careva ulterior alarma + inchidere? As vrea sa stiu si eu (si probabil nu numai): UNDE, CUM, DE CARE si mai ales CAT .... Banuiesc ca se pierde clar garantia daca o faci altundeva decat la Service Citroen ... nu? ... si asa stau cu inima cat un purice la revizie, ca mi-am montat singur RadioCDul. Asa stresat stau cu garantia asta, mai rau decat o fata mare cu virginitatea :mrgreen: ... macar daca o pierd sa stiu ca merita...
Bafta tuturor... nu stiu de ce nu prea mai scrie nimeni pe forum C1.. sau, spre deosebire de restul suntem toti prea preocupati sa ne dam in buburuze si nu mai avem timp de altceva :D ... prin urmare, daca ar fi sa ne uitam la altii pe forum, am trage concluzia ca C4-urile de ex. stau mai mult pe buturugi si prin garaje ? :twisted: :D
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

strumf007
de-abia inscris

preturi aproximative

Mesajde strumf007 » Mar 15-Mai-2007 16:05

am si eu c1 fara inchidere centralizata si intentionez sa imi montez. Din cate am inteles eu de la cei de la citroen, costurile ar fi urmatoarele:

- alarma + inchidere centralizata: de la 100 ron in sus am vazut la supermarketuri
- montare in service-ul citroen: aprox. 250 ron.

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Mie 16-Mai-2007 18:59

si eu vreau sa iau un thunder inchidere si alarma dar vreau sa le montez la opel si daca imi pun ei stampila de service cred ca nar fi problema dar maien ma duc la citroen sa-mi instalez.nam incredere in astia ca miau pus cd playerul pe dos si vai de capu lui cu scoci daca le ziceam ceva ziceau ca de ce lam desfacut asa ca eu raman la huber cu instalatul

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Mie 16-Mai-2007 22:40

... pai daca ai fost la Materna38 nici nu ma mir...Radule... ce nume tampit si-au putut pune si astia... trebuie sa-mi schimb suportzii de placutze.... zici ca-i magazin de articole pt bebelusi de pe vremea lu' Ceashca :D Din ce am auzit la Valcea sunt tari, din ce am vazut eu, la Pitesti sunt super... daca ar fi sa imi pun alarma la service Cirtoen, la Pitesti as merge...E simpatica Cristina de la Sibiu din anumite p.d.v, dar omologul ei de la Pitesti e un ing. auto la vre-o 40 de ani care chiar te da pe spate cu cunostintele lui auto.... pana la urma toti inginerii auto acolo se produc... Daca ar fi si la ei tot 250 ron cum zicea strumf007 ... ce bine ar fi. Sa-mi zici cat ti-a luat la Huber daca ajungi sa o faci la ei.

PS. hai de curiozitate, imi zici cat ti-au luat pe CD player? Eu mi-am luat rama de pe ebay cu 7 lire si mi l-am montat singur in 2 ore cu tot cu boxe... dar cum ziceam mai sus.. s-ar putea sa nu mai fiu virgin la partea electrica pe faza asta :( .. sper sa nu .. daca nu imi fac operatie sa ma cos la loc :D
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP

_________

Foste:

- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP

- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP

- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Dum 20-Mai-2007 16:58

pai am dat pe montat de cumparat lam cumparat dela ei si cd player-ul si boxele si ma costat 630 ron:((

alin2007
pasionat

Mesajde alin2007 » Dum 13-Ian-2008 22:08

salut,as vrea sa-i pun si eu o inchidere centralizata si cu alarma la C1 a mea,dar nu stiu cum as putea sa trec firele din usa in stilp de la motorase,nu am geamuri electrice si nu am nici un burduf de cauciuc care face legatura intre usa si stilp ,decit niste capace de cauciuc.Am sunat la ats dar de acolo mi-au spus ca burdufele alea se aduc doar cu inchiderea centralizata.Deci daca stii pe unde as putea gasi burdufele alea....um magazin de pise care aduce si maruntisuri de astea sau....nu stiu...o idee,ca as vrea sa para cit mai original.Multumesc anticipat

alin2007
pasionat

Mesajde alin2007 » Dum 13-Ian-2008 22:28

sory de greseli de ortografie,sint c-am obosit

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 13-Ian-2008 22:51

cumparati-va alarme MAAT, UNGO. nu sunt foarte scumpe, dar sunt mult mai bune decat toate trasnaile de pe la supermarketuri, si consider ca pentru 20-50 ron in plus, merita un lucru mai de calitate.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Dum 13-Ian-2008 23:29

aline, burdufuri de logan ai incercat?(oricum ai toate sansele sa fie destul de scumpe, fiindca sunt in ambalaj renault. poate si de matiz??cielo??

alin2007
pasionat

Mesajde alin2007 » Dum 13-Ian-2008 23:57

am luat 2 de logan ,se potrivesc pe spate cit de cit ca sint mai lungi,pe fata nu gasesc ce sa adaptez

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 14-Ian-2008 02:01

presupun ca nu vrei sa lasi firele sa atarne direct prin gauri fara burdufuri nu? oricum, nu pot sa inteleg de ce nu aduc burdufurile separat...daca aveam un accident, de exemplu (Doamne Fereste!), si se distrugea "matzu" ala, ce faceam? cumparam toata inchiderea?

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 14-Ian-2008 02:17

dj01fad scrie:cumparati-va alarme MAAT, UNGO. nu sunt foarte scumpe, dar sunt mult mai bune decat toate trasnaile de pe la supermarketuri, si consider ca pentru 20-50 ron in plus, merita un lucru mai de calitate.

UNGO nu stiu ce preturi au, dar MAAT sunt f. ieftine, mai ales daca le cumparati de la importator (la Drumul Sarii - "Protector" sau ceva de genul :? ). e un brand cunoscut, n-am auzit pe nimeni sa se planga.

eu mi-am pus Autowatch, dar a fost f. scumpa (parerea mea): 5 mil. montaj inclus (pe cheia masinii) + 700mii o emblema electroluminiscenta. are totusi senzori volumetrici (pe langa cel de soc).
mentionez ca la ATS aceeasi alarma, fara led-ul electroluminiscent si fara senzorii volumetrici costa 7mil. am ales alarma asta fiindca e importatorul aproape, e calitatea I (unitatea de baza f. f. mica, sirena compacta, marca americana) DAR mai ales fiindca cel care mi-a montat-o monteaza frecvent la ATS, deci nu exista riscul sa dau peste vreun nepriceput care sa-mi taie vreun fir aiurea. poate ca am fost un pic paranoic in privinta asta dar am auzit si de cazuri nefericite.

alin2007
pasionat

Mesajde alin2007 » Lun 14-Ian-2008 10:59

exact,nu vreau sa le las sa atirne si asta le-am spus si eu de ce se aduc numai cu inchiderea ,"daca mi se crapa sau smulgea matu cu fire ma puneti sa schimb si inchiderea? " si imi rp ca le pare rau dar numai asa se aduc.Si cu alarma ma gindesc sa montez Maat ca are sirena wireless sau CodeAlarm ca are garantie pe viata.Si apropo un burduf de logan e 13 Ron scurt si 16 Ron lung ,eu al luat 2 scurte ca se potrivesc pe spate la gauri,pe fata imi trebuie sa se potriveasca la diam gaurii de 40 mm.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 14-Ian-2008 11:11

maat sunt foarte ieftine modelele de jos, dar avantajul este ca sunt bune. daca vrei una cu figuri, e mai scumpa. normal ca depinde de unde le iei, dar, maat este prosusa in romania, ma rog, poate se ansambleaza si prin alta parte, dar este firma romaneasca; am montat pe vremuri asemenea alarme, si a fost singura marca cu care nu am avut probleme.

alin2007
pasionat

Mesajde alin2007 » Lun 14-Ian-2008 12:34

cred ca maat o sa-mi pun pina la urma ca am vazut ca are sirena wireless si nu mai trag fire din comp motor in int la centrala.Cu furtunele alea daca nu gasesc de la cielo sau matiz ceva sa se potriveasca ,gauresc capacele care sint pe masina si tai un furtub de la logan si il lipesc cu silicon sau pasta neagra de etansat motoare si cred ca o sa fie acceptabil

Înapoi la “Electrica - C1”