Intalnire in "centrul" tarii
Moderator: Echipa Tehnica
- Teo-Onesti
- pasionat
r
Ce usor va e sa va intalniti in...Bucuresti...!De ce nu se numeste clubul www.citroen.buc ?Eu as veni dar...V-am mai spus si alta data...atata vreme cat intalnirile vor avea loc numai in Baneasa,va veti vedea numai voi cei din Bukale!V-am mai spus ca Brasovul e zona cea mai accesibila pt toata lumea,pt ca e o zona situata un centrul tarii......Sau e benzina(motorina) prea scumpa pt bucuresteni...?!?!Cred ca la Brasov ar veni mai usor si un craiovean ,si un tg-muresean,si un bacaoan,si nici pt un...bucurestean n-ar fi un capat de tara,nu credeti?!?!
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Teo, am incercat si anul trecut sa ne intalnim in zona Brasovului. Ba chiar am anuntat totul cu o luna inainte pentru a putea sa ne organizam, sa gasim locatia, sa facem rezervari, etc.
Am stabilit ca cei ce doresc sa vina, sa confirme ferm, cu maxim o saptamana inainte de data stabilita. Ei bine, nu au fost decat 3, maxim 4 confirmari. Vazand cum sta treaba, am anulat totul.
Pe de alta parte: Duminica s-a stabilit sa incercam si anul acesta, spre sfarsitul lui August sa mergem la munte, intr-un loc mai putin umblat dar cat mai accesibil totusi.
Va fi ceva de-a dreptul informal, ne vom da un punct si o data de intalnire, urmand ca fiecare sa-si asigure cazarea si sa aduca ceea ce va consuma. Oricum, cei care ne-am gandit la asta am decis ca cel mai frumos ar fi la cort, undeva prin Bucegi.
Pana acum s-a propus zona Bolboci/Pestera/Padina - drum forestier practicabil cu orice masina, ce pleaca din Sinaia catre Babele.
Alte sugestii?
Am stabilit ca cei ce doresc sa vina, sa confirme ferm, cu maxim o saptamana inainte de data stabilita. Ei bine, nu au fost decat 3, maxim 4 confirmari. Vazand cum sta treaba, am anulat totul.
Pe de alta parte: Duminica s-a stabilit sa incercam si anul acesta, spre sfarsitul lui August sa mergem la munte, intr-un loc mai putin umblat dar cat mai accesibil totusi.
Va fi ceva de-a dreptul informal, ne vom da un punct si o data de intalnire, urmand ca fiecare sa-si asigure cazarea si sa aduca ceea ce va consuma. Oricum, cei care ne-am gandit la asta am decis ca cel mai frumos ar fi la cort, undeva prin Bucegi.
Pana acum s-a propus zona Bolboci/Pestera/Padina - drum forestier practicabil cu orice masina, ce pleaca din Sinaia catre Babele.
Alte sugestii?
-
- RETRAS LA PENSIE
- Teo-Onesti
- pasionat
f
Eu astept o intalnire pe la Brasov,cum am mai spus deja,dar sa nu fie prin septembrie(caci atunci ma insor!),ci inainte sau dupa,si sa stiu de ea macar cu o luna inainte!Deci,la sfarsitul lui august sau dupa 27 septembrie as merge la munte 2-3 zile,asa cum scrie mai sus,chiar si cu cortul!Si chiar mai cunosc persoane care nu sunt inscrise in club si care poate ar veni...
- Teo-Onesti
- pasionat
p
...Pai sunteti invitati baieti!Ar fi ceva suuuupeerrr!!!Nunta e pe 24 septembrie la Onesti la restaurantul "Butucul de vie"!Dupa nunta mai vedem unde mergem!Chiar ati veni?
Înapoi la “Intalniri nationale”