Dar eu vreau manualul de reparati de la c5 modelul nou in orice limba care il are sa mi-l de-a si mie !!!
e-mailul meu : dory3d@yahoo.com

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
vasy scrie:Ce imi place la modelul din 2008 si mi se pare interesant - am vazut din reclame- faptul ca poti sa invarti volanul fara ca sigla citroen din mijloc sa se invarta respectiv comenzile de pe volan - se vede in reclama de pe site-ul citroen.fr . Ar fi interesant sa conduc o asemenea masina
AblS scrie:NU modelul din 2008 ci modelul 2 adika cel din 2005 !!! Am vazut ca cica exista am vrut chiar sa il si cumpar dar nush de unde !
Daca stie cineva un magazin unde gasesc sigur asa ceva si e din Bucuresti sa imi zica si mie >!!!![]()
mbc scrie:faza cu invarti volanul si nu se invarte sigla citro sau comenzile de volan este pe c4. e dementialla inceput iti da un sentiment ciudat, pentru ca butucul este destul de mare, dar dupa un timp te obisnuiesti.
AblS scrie:NU modelul din 2008 ci modelul 2 adika cel din 2005 !!! Am vazut ca cica exista am vrut chiar sa il si cumpar dar nush de unde !
Daca stie cineva un magazin unde gasesc sigur asa ceva si e din Bucuresti sa imi zica si mie >!!!![]()
AblS scrie:Ma voi chiar nu intelegeti nu ma intereseaza volanul sau ce tot spuneti voi akolo eu am intrebat daca are cineva vrun manual de citroen c5 versiunea din 2005 ver. 2 !!!!
ASA ca nu mai vb pe topicu asta de volan sau nush MANUALE DOAR ATATA !!!!!!![]()
![]()
![]()
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori