Am vazut la Metro,Selgros,Practiker tot felul de aparate de spalat cu presiune si ma gandeam sa imi achizitionez unul pentru masina mea avand in vedere ca de treaba care o fac baietii la spalatorii nu sunt prea multumit.
Folositi aparate de genul asta? Merita investitia?
Ce recomandati Bosch, Karcher, Black&Deker...etc?
Aparat de spalat cu presiune
Moderator: Echipa Tehnica
si eu caut de ceva vreme. cel mai profi brand e karcher. insa la clasa entry-level, adica 100bari, cel mai tare e, din spusele unui baiat care il are, si l-a comparat cu altele, Bosch Aquatak100, e multumit, dar costa 350ron, fata de echivalentul karcher care costa 200ron. eu m-am cam hotarat la karcher k 3.98, medium-duty class, 580ron, 120bar. fiindca pe saitul karcher se cam intelege ca entry-level sunt pt uz caznic, adica spalat terasa, scaunele de curte etc. iar clasa medium-duty ar fi pt. spalat autoturismul. deci, o sa fac un efort sa iau k 3.98.
sunt sigur de asta. taica-meu de exemplu are black&decker de 100bari, care e cam cel mai slab spalator de pe piata (dintre marcile recunoscute) si e f. multumit. dar tinand cont ca el spala masina de 2 ori pe an, cred ca e normal sa fie multumit. depinde cat esti de pretentios :P dar mai ales depinde cat efort vrei sa depui. si ma gandesc ca pe maura ce creste presiunea scade efortul depus la curatare.
Karcher nu are recipientul ala de pe pistol (cum au ciumpalacii de la spalatorie) asta nu imi place ca in rest numai cuvinte de lauda am citit despre el.Bosch are recipientul si cred ca aquatak 10 ii suficient pentru masina,chiar daca ii entry level. Black&Decker de asemenea are recipientul si am vazut un pret bun la modelul PW1400, 200 lei.
Solutiile se gasesc peste tot,deci cred k ar fi o investitie buna
Solutiile se gasesc peste tot,deci cred k ar fi o investitie buna