N-am gasit nimic pe forum despre masina din titlu. Are cineva? Pot gasi ceva piese- parbriz in special, lampi spate, poate hayonul (tabla)? Am senzatia ca-s rare prin RO

Am gasit una la un amic, fara rugina, si ma bate un gand.
Moderator: Echipa Tehnica
MadMax scrie:Ala isi trozneste masinile mai des ca nevasta. Ideea din care vroiam s-o iau este ca are carapacea nemancata. Daca se da cu ea si o trozneste mai mult decat e acum, eu nu ma mai bag. Sapt trecuta i-am desfacut tamburii pe spate pt ca era infranata si am gasit un sabot cu ferodoul cazut de tot. Cand a zis ca nu mi-o mai da i-am spus ca o sa tre' sa o ia de la mine de la serviciu, unde e acum, si ca o sa-i suspend provizoriu franele pe spate. A zis ca daca pot face asta e perfect, ca o sa mearga cu ea.
![]()
O sa incerc sa-mi fac pomana si sa-i bat ferodouri noi, desi nu merita.... Are 9 masini din care merg doar 3, si nu are niciuna cu papirele in regula (RCA, ITP pe bune etc). Si nu se pricepe nici macar sa dreaga un bec....Da' le tine, ca-i plac....
Înapoi la “Citroen Visa, Axel, LN, LNA”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator