toba sport.......
Moderator: Echipa Tehnica
toba sport.......
vreau sa stiu daca ii pun toba sport ....se aude ...frumos???la service mi-a spus ca degeaba ii pus pentru ca am FAP si nu se va auzii nimik.....deci???
La dieseluri nu se aude sunetul ala frumos nici daca ii schimbi toba cu una sport, dar daca te duci la Borla cred ca pot sa te ajute sa scoti un sunet putin mai agresiv.
Cea mai buna metoda sa obtii un sunet mai sportiv este sa-i schimbi catalizatorul cu unul sport, dar asta implica destule modificari pt ca sunt multe sonde pe acolo.
Cea mai buna metoda sa obtii un sunet mai sportiv este sa-i schimbi catalizatorul cu unul sport, dar asta implica destule modificari pt ca sunt multe sonde pe acolo.
rufusgti scrie:Alex_VTR te rog spune-mi si mie unde are sediul BORLA in Rom si cat te-a costat esapamentul? Multumesc
poate te ajuta asta http://www.romcatborla.ro/home.htm
SC BORLA ROMCAT SA
Adresa: Str. Valea Iasului 150, 115300, Curtea de Arges, jud. Arges , Romania
Tel. 004 0248 724052
Fax. 004 0248 724039
Centrala mobil. 0721279902
E-mail. borlaromcat@xnet.ro
PILOT AUTO BUCURESTI - FRANCIZA
Sos. Stefanesti nr. 83-85 sector 2, Bucuresti
Tel/Fax: 021 350 55 79
Mobil: 0724 515 912
E-mail: bucuresti@pilotauto.ro
pentru Bucuresti.......pe mine m-a costat 900 ron tot traseul
Sos. Stefanesti nr. 83-85 sector 2, Bucuresti
Tel/Fax: 021 350 55 79
Mobil: 0724 515 912
E-mail: bucuresti@pilotauto.ro
pentru Bucuresti.......pe mine m-a costat 900 ron tot traseul
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Alex_VTR scrie:dar am scos catalizatorul de tot si trage si mai bine acum
In mod sigur o sa treci ITP-ul doar cu spaga

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Silencer detasabil nu are, cred.
Am toba + tips, amandoua facute de Sebring.
Atasez niste poze facute cand le-am despachetat si un filmulet cu zgomotul produs de toba. In film se va remarca silentiozitatea de la relanti de care vorbeam

si filmul: http://www.youtube.com/watch?v=X53fOTZKTJE
Am toba + tips, amandoua facute de Sebring.
Atasez niste poze facute cand le-am despachetat si un filmulet cu zgomotul produs de toba. In film se va remarca silentiozitatea de la relanti de care vorbeam

si filmul: http://www.youtube.com/watch?v=X53fOTZKTJE
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu