Erori Forum
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Nici adminii & co nu pot deschide topicuri noi.
Daca baza de date are erori nu privilegiaza pe nimeni. Mai curand cred ca e vorba de sectiunea in care se incearca sa se posteze.
De exemplu, eu, admin, nu pot deschide sectiunea Vanzari-cumparari. Pt a vedea totusi mesajele trebuie sa le deschid din portal selectand din lista aceea care defileaza in partea stanaga.
Daca baza de date are erori nu privilegiaza pe nimeni. Mai curand cred ca e vorba de sectiunea in care se incearca sa se posteze.
De exemplu, eu, admin, nu pot deschide sectiunea Vanzari-cumparari. Pt a vedea totusi mesajele trebuie sa le deschid din portal selectand din lista aceea care defileaza in partea stanaga.
-
- pasionat
Si mie mi se intimpla cind trimit un mesaj sa-mi apara mesajul continind EROARE GENERALA .... dar mesajul se transmite.
Apoi desi am trimis peste 15 mesaje apar doar cu 1 trimis.
Urez la toti membri www.clubcitroen.ro SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI.
Apoi desi am trimis peste 15 mesaje apar doar cu 1 trimis.
Urez la toti membri www.clubcitroen.ro SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI.
AUTOMOBILELE CITROEN M-AU FASCINAT DINTOTDEAUNA ; FIE CA A FOST VORBA DE NOUL DS , CX , XM SAU XANTIA.
- C i t r o n e l
- pasionat
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Am trimis un mesaj la un user de 3 zile si tot in outboox vad ca sta...
Cred cĂŁ trebuie adĂŁugat un script pentru a obliga userii sĂŁ-Âşi citeascĂŁ pm-urile... :P
Mesageria funcĂžioneazĂŁ, iar faptul cĂŁ mesajul se aflĂŁ ĂŽncĂŁ la "mesaje ĂŽn curs de trimitere" indicĂŁ faptul cĂŁ destinatarul nu l-a citit.
- C i t r o n e l
- pasionat
Nu sunt sigur ca asa ar trebui sa functioneze.
Normal ar fi ca mesajul sa fie trimis dupa ce i-am dat send, userul notificat ca a primit un mesaj ( cand serverul trimite emailurile de notificare ) si gata, cand il citeste este alta treaba; dar faptul ca inca se afla la mine in outboox presupune ca mesajul inca nici macar nu a plecat de la mine deci userul habar nu are ca va primi un mesaj.
p.s.
daca userul primeste mesajul doar cind viziteaza forumul atunci este o mica eroare de config, ar trebui sa fie notificat pe email la fel ca atunci cand primeste un raspuns la un post.
Luc.
Normal ar fi ca mesajul sa fie trimis dupa ce i-am dat send, userul notificat ca a primit un mesaj ( cand serverul trimite emailurile de notificare ) si gata, cand il citeste este alta treaba; dar faptul ca inca se afla la mine in outboox presupune ca mesajul inca nici macar nu a plecat de la mine deci userul habar nu are ca va primi un mesaj.
p.s.
daca userul primeste mesajul doar cind viziteaza forumul atunci este o mica eroare de config, ar trebui sa fie notificat pe email la fel ca atunci cand primeste un raspuns la un post.
Luc.
Userul primeste notificare pe email doar daca isi seteaza el optiunea asta. Nu e nici o problema in functionarea forumului legat de mesaje.
Daca mesajul se afla in " cutia cu mesaje in curs de trimitere" inseamna ca a fost trimis dar userul nu l-a citit, sau l-a citit direct din mail
Daca mesajul se afla in " cutia cu mesaje trimise" inseamna ca a fost trimis si a fost si citit de userul X prin intermediul forumului.
Daca mesajul se afla in " cutia cu mesaje in curs de trimitere" inseamna ca a fost trimis dar userul nu l-a citit, sau l-a citit direct din mail
Daca mesajul se afla in " cutia cu mesaje trimise" inseamna ca a fost trimis si a fost si citit de userul X prin intermediul forumului.
- C i t r o n e l
- pasionat
Mistake! There was an attempt of an automatic insert of the message in a forum. Your message is sent to hell. Try still times who knows - can it will turn out? Still probably, that you too long wrote the message - then pass to page back, copy the text, update page, insert the copied text and press button "Send".
Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”