Imi place mult bx-ul meu si ca urmare doresc sa fac niste modificari / reconditionari care sa il readuca in forma maxima. Doresc sa am toate materialele inainte de a ma apuca de lucru pentru ca nu prea pot sta fara masina prea mult timp.
-doresc sa desfac trapa de tot, sa ung ceea ce scartaie, sa curat tot si sa o revospesc. momentan are cativa greiei in anumite situatii. cateva suruburi sigur sunt desfacute pe jumatate
-vreau sa schimb mocheta din masina, cu ceva de foarte mare calitate.
-inainte de a remonta mocheta vreau sa izolez fonic toata partea de sub mocheta. voi folosi ceva de calitate in domeniu, am vazut mai multe variante pe beloud
-daca tot desfac mocheta, etc vreau sa trag cabluri din fata pana in spate pentru mai multe: cablu curent (ceva gros) pentru subwoofer, cabluri de semnal audio etc
-orice bec de pe consola centrala care nu functioneaza vor functiona
-voi monta alarma (daca tot desfac toata masina, pun si alarma, senzori, etc)
-am probleme cu chederul usii soferului. chederul s-a lasat in jos pana la punctul in care s-a rupt. trebuie schimbat (unde gasesc asa ceva?)
-usa soferului si a pasagerului vor fi ambele antifonate si izolat tot, facut modificarile necesare pentru a pune 2 boxe de 13cm un pic mai puternice fara sa creeze vibratii nedorite.
-In toate punctele de contact in care sunt distante voi pune izolant pentru a reduce orice zgomot.
Daca aveti ceva informatii sa imi dati, ar fi de apreciat. Ma voi apuca efectiv de lucru doar la vara din cauza temperaturii exterioare.
renew
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Re: renew
mbc scrie:-am probleme cu chederul usii soferului. chederul s-a lasat in jos pana la punctul in care s-a rupt. trebuie schimbat (unde gasesc asa ceva?)
Chederul e fix si se prinde in muchia de tabla. Daca chederul ar fi rupt ti-ar intra in masina apa si praf.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Re: renew
nicum scrie:mbc scrie:-am probleme cu chederul usii soferului. chederul s-a lasat in jos pana la punctul in care s-a rupt. trebuie schimbat (unde gasesc asa ceva?)
Chederul e fix si se prinde in muchia de tabla. Daca chederul ar fi rupt ti-ar intra in masina apa si praf.
Cred ca ceea ce imi trebuie mie nu e cheder. e chestia aia de cauciuc (garnitura) care e in jurul geamului. e intre geam si cadrul usii. e chestia pe care ruleaza geamul cand il deschid si inchid
"If in doubt, flat out!"
Înapoi la “Modificari utile BX”