habar nu am cum se comporta un HDI. chiar acum m-am uitat pe ats.ro, si de acolo reiese ca in cazul C4 ca e ca tine. eu am testat in schimb un Altea 2.0 TDI 140cp, si unul 2.0 FSI 150 Cp de-a lungul a cateva nopti (aveam un prieten la Porsche). TDI-ul fuge mult mai tare, desi face pe hartie 9.9 si benzinarul 10.1 pana-n suta, deci nu e mare diferenta. lucrul f. important este ca un turbodiesel, desi de pe loc o ia un pic mai greutz, are reprize extraordinare intre 80-120km/h si mai sus. si intamplator am descoperit, referitor la Altea, repriza 80-120 in treapta a V-a si a IV-a. in treapta a V-a e 12.2 pt. benzina si 8.9 pt TDI, iar in a VI-a e 17.4 la FSI, fata de 11.1 la TDI. ce mai zici de asta? si cred ca nu ar trebui sa uitam ca e vorba de un diesel comparat cu un benzinar cu 10 cp. in plus

.
sau, uite alt exemplu: un BMW 330i actual , cu 258cp. face 6.1 pana la suta. un 330d face intr-adevar 6.9 (oricum e diferenta minuscula) dar are "doar" 231Cp. daca la acceleratia pana la suta sunt aproape identice, gandeste-te cum "rupe" 330d dupa 100km/h.
Gata, cred ca-am zis destule...
realitatea e ca masinile mai accelereaza si dupa 100km/h.

pana la 70-80km/h de exemplu, si eu ma tin dupa f. multe masini, pe multe le si depasesc desi e o masinuta cu doar 68cp. dupa 80 insa...e alta poveste.