ICCCR 2008 - Internationala Citroen - 15-17 August 2007
Moderator: Echipa Tehnica
am sters mesajul pt ca ... continea informatii care se gasesc si cu google.
scuze pt deranj alexd.
scuze pt deranj alexd.
Ultima oară modificat Joi 06-Mar-2008 21:19 de către murphy, modificat de 4 ori în total.
zambeste, maine va fi mai rau. 

Ultima oară modificat Joi 06-Mar-2008 21:10 de către Matrixu, modificat de 2 ori în total.
Pe mine nu ma prea incanta chestia cu camping, statul la cort si etc si mai ales ca se anunta multe masini vechi(fara nici un fel de jignire pt proprietari/pasionati).. In rest, e frumos de mers pana in italia pt ca sunt de vazut multe..dar deja am facut asta
N-am fost ironic cu nimic, atat doar ca n-am vrut sa iti stric topicul cu povestile mele nemuritoare, legate de drumul pana in italia, si cate ceva legat de venetia, ca tot zicea WLD ca vrea sa isi petreaca luna de miere acolo(Casa de Piatra)..Dar nah, tu esti moderator, stii mai bine ce si cum...;)
N-am fost ironic cu nimic, atat doar ca n-am vrut sa iti stric topicul cu povestile mele nemuritoare, legate de drumul pana in italia, si cate ceva legat de venetia, ca tot zicea WLD ca vrea sa isi petreaca luna de miere acolo(Casa de Piatra)..Dar nah, tu esti moderator, stii mai bine ce si cum...;)
pai de mers avem 2 variante:
Bucuresti -> timisoara -> Budapesta (somn) -> Venetia -> (somn pe undeva sau nu) -> Destinatie
sau varianta 2 prin Grecia si ajuns in italia cu bacul.
A doua varianta ar fi mai scurta (ca si nr de km), dar nu stiu ce implica.
Prima varianta nu implica nici un fel de viza, se merge lunga, in special dupa ce scapi de Romania.
Iarasi de la budapesta exista 2 variante, una mai pe la sud, una mai pe la nord (care poate implica si Viena).
Prima varianta am facuto` eu de revelion pana la Venetia, dus prin sud ( nu mai stiu orasul, dar este tot autostrada), iar la intoarcere dormit in Viena. Si a fost drumul demential.
Cat despre plecat.... nu stiu ce sa zic, eu acum imi schimb locul de munca si inca nu stiu cum voi sta cu concediul, dar rezolvam noi ceva.
Cat despre plata la autostrazi... nu stiu cum e in italia, in rest nu am luat decat rovinieta standard.
Bucuresti -> timisoara -> Budapesta (somn) -> Venetia -> (somn pe undeva sau nu) -> Destinatie
sau varianta 2 prin Grecia si ajuns in italia cu bacul.
A doua varianta ar fi mai scurta (ca si nr de km), dar nu stiu ce implica.
Prima varianta nu implica nici un fel de viza, se merge lunga, in special dupa ce scapi de Romania.
Iarasi de la budapesta exista 2 variante, una mai pe la sud, una mai pe la nord (care poate implica si Viena).
Prima varianta am facuto` eu de revelion pana la Venetia, dus prin sud ( nu mai stiu orasul, dar este tot autostrada), iar la intoarcere dormit in Viena. Si a fost drumul demential.
Cat despre plecat.... nu stiu ce sa zic, eu acum imi schimb locul de munca si inca nu stiu cum voi sta cu concediul, dar rezolvam noi ceva.
Cat despre plata la autostrazi... nu stiu cum e in italia, in rest nu am luat decat rovinieta standard.
Nu mai stiu cat am dat noi, dar 30 eur mi se pare destul de mult, parca a fost mai putin.
Ma interesez si vedem exact cat e.
Ma interesez si vedem exact cat e.
Ultima oară modificat Vin 14-Mar-2008 17:31 de către iwa, modificat 1 dată în total.
Înapoi la “Evenimente/Intalniri internationale”