ventilator
Moderator: Echipa Tehnica
ventilator
Am si eu o problema cu un ventilator din interiorul masinii. Dupa o vreme de rulat prin gropile din romania de cate ori dau drumul la ventilator pt dezaburire, racire sau incalzire se aude un zgomot(un scartzait) de undeva din dreapta bord-ului. Ma gandesc ca e un ventilator dezcentrat sau ceva de genu asta. Nu stiu cum sa ajung la el. Masina e un Xsara chronos 16v pe benzina din 2001. Nu acolo pe acolo e si filtru de aer(in spate la torpedou)?
Salut. Poroblema asta o aveam si eu....scart scart......ma enerva rau...mai ales pe viteza 1 facea rau.....
A trebuit saptamana trecuta sa schimb toate filtrele, inclusiv cel de aer care se afla chiar sub torpedou (desfaci cele trei suruburi de plastic si o sa apara acolo si rama de la filtru care se desface din alt surub si langa el vestitul ventilator). Eu am schimbat atunci si filtrul de aer si nu mai scartaia ventilatorul...nu pot sa imi explic, dar nu mai a scartait timp de o saptamana; folosit pe aer conditionat mai in fiecare zi....pana vineri.....cand nu a mai mers deloc. Acum, sambata la 8AM ma duc la electrician sa se uite la el.
Rezolvarea nu cred ca este schimbarea filtrului, clar, dar ventilatorul este sub torpedou, se ajunge usor la el.
Succes.
A trebuit saptamana trecuta sa schimb toate filtrele, inclusiv cel de aer care se afla chiar sub torpedou (desfaci cele trei suruburi de plastic si o sa apara acolo si rama de la filtru care se desface din alt surub si langa el vestitul ventilator). Eu am schimbat atunci si filtrul de aer si nu mai scartaia ventilatorul...nu pot sa imi explic, dar nu mai a scartait timp de o saptamana; folosit pe aer conditionat mai in fiecare zi....pana vineri.....cand nu a mai mers deloc. Acum, sambata la 8AM ma duc la electrician sa se uite la el.
Rezolvarea nu cred ca este schimbarea filtrului, clar, dar ventilatorul este sub torpedou, se ajunge usor la el.
Succes.
MIC
-
- de-abia inscris
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”