demontare dozator de frana
Moderator: Echipa Tehnica
astazi am reusit sa-mi schimb dozatorul .am pus unul model nou,( la fel cu cel care era pe masina)...adus din Germania... intr-o stare foarte foarte buna.m-am chinuit putin pana l-am montat si am pierdut si ceva ulei hidraulic..dar asta e... pana la urma a iesit bine si sunt extrem de multumit. Frana nu mai fasaie , spatele sta ridicat.....
BX
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Dupa ce schimbi dozatorul, trebuie sa aerisesti toate frinele. Altfel pina o sa pierzi aerul de pe spate, masina o sa stea sus, dar frinarea va fi foarte ineficienta spre deloc.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
asa este nicu, am observat ca am o intarziere sesizabila intre apasarea pedalei si franarea efectiva a masinii....nu e ceva grav, frana prinde foarte bine... dar totusi ai un gol in stomac pentru o fractiune de secunda... maine aerisesc franele si sper sa fie bine... masina deocamdata sta foarte sus iar frana nu mai sasaie deloc.... a intampinat cineva probleme la aerisitoarele de la etrieri?...imi trebuie vreun spray special?
BX
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
doz
un "fssss" scurt la lasarea pedalei face si dozatorul NOU.e absolut firesc.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
ce pot sa fac cu dozatorul vechi?...desi e uzat....pentru ca sasaia foarte tare( si mai ales daca aveam pe cineva in spate)....totusi membrana din partea cu pedala e intr-o stare buna.... banuiesc ca in interior e ceva uzat....se mai poate face ceva cu el sau il arunc?....la un moment dat parca zicea nicum ceva de niste garnituri care se pot inlocui....
BX
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Poti sa il pastrezi pentru membrana aia. Dozatorul NU se poate repara, dar poate mai iei de pe el diverse chestii (in nici un caz sertarasele).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!