ATS
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
ATS
stimati utilizatori de Citroen
am un C5 full,full .....option si am avut o problema la service-ul Eveman Banat.Nu cred ca vreti sa stiti ce batjocora este acolo,incercati si-l ocoliti.
Am trimis nenumarate e-mailuri la ATS Clienti si nu au avut nici bunul simt sa raspunda.....
Alegeti alta marca de masina,in cazul in care vreti sa fiti bagat in seama.Probabil acum o sa scriu la Citroen Franta...
am un C5 full,full .....option si am avut o problema la service-ul Eveman Banat.Nu cred ca vreti sa stiti ce batjocora este acolo,incercati si-l ocoliti.
Am trimis nenumarate e-mailuri la ATS Clienti si nu au avut nici bunul simt sa raspunda.....
Alegeti alta marca de masina,in cazul in care vreti sa fiti bagat in seama.Probabil acum o sa scriu la Citroen Franta...
- C i t r o n e l
- pasionat
- C i t r o n e l
- pasionat
nu "scrii" la OPC, ca nu faci nimic...
Daca ti se pare ciudat ca "scrii" are doi de "i" si crezi ca ar trebui sa aiba doar 1, poti face o paralela cu "sa fii" care tot cu 2 de "i" se scrie.Ca sa exemplific: http://www.verbix.com/cache/webverbix/5/scri.shtml
Atat la prezent cat si la subjonctiv si viitor perosna a II-a singular e"scrii"...
Mishule esti paranoic frate
. am citat cuvantul "scrii", in ideea ca doar "scriind" nu foloseste la nimic pt. ca pe ei -cei de la OPC- nu-i intereseaza.
[intamplator anul asta imi iau licenta la Drept (Dreptul ala adevarat de la Universitatea Bucuresti
) si la admitere s-a dat gramatica, multa gramatica. stiu, sunt laudaros
]

[intamplator anul asta imi iau licenta la Drept (Dreptul ala adevarat de la Universitatea Bucuresti

Din pacate Eveman Banat e un dezastru....Voi exemplifica:
1.Prima problema, mi-am montat la reprezentanta un DVD cu tot felul de functii, in perioada de garantie. Baietii din service, mi-au cioplit bordul (zgarieturi la greu) si mi-au zgariat f. tare LCD-ul pe care tocmai l-au desigilat
2.Cand mi-au resoftat calculatorul(parca la 1500km, nu mai retin) mi-au ars cateva sigurante, nu a mai mers AC-ul +alte probleme
3.Alta data, am iesit cu masina din service cu cateva zeci de zgarieturi pe tabla masinii, in zona pragurilor interioare. Evident,au negat ca provin de la ei.
4.Alta intamplare, mi-au trantit usile din fata in asa fel incat pe interior le-a sarit vopseaua (fin dar vizibil)
5.Am vrut sa vand masina, am facut revizia la ei dupa care am fost cu un cumparator intr-un service Renault pentru verificarea masinii. Avea probleme la vibrochen si semeringuri care nu au fost depistate de Eveman. Am mai fost la un alt service, au confirmat problemele.
P.S: Masina inca e in garantie.
Mazda are service tot la Eveman. Din acest motiv am renuntat sa-mi cumpar o Mazda 6.......................
1.Prima problema, mi-am montat la reprezentanta un DVD cu tot felul de functii, in perioada de garantie. Baietii din service, mi-au cioplit bordul (zgarieturi la greu) si mi-au zgariat f. tare LCD-ul pe care tocmai l-au desigilat
2.Cand mi-au resoftat calculatorul(parca la 1500km, nu mai retin) mi-au ars cateva sigurante, nu a mai mers AC-ul +alte probleme
3.Alta data, am iesit cu masina din service cu cateva zeci de zgarieturi pe tabla masinii, in zona pragurilor interioare. Evident,au negat ca provin de la ei.
4.Alta intamplare, mi-au trantit usile din fata in asa fel incat pe interior le-a sarit vopseaua (fin dar vizibil)
5.Am vrut sa vand masina, am facut revizia la ei dupa care am fost cu un cumparator intr-un service Renault pentru verificarea masinii. Avea probleme la vibrochen si semeringuri care nu au fost depistate de Eveman. Am mai fost la un alt service, au confirmat problemele.
P.S: Masina inca e in garantie.
Mazda are service tot la Eveman. Din acest motiv am renuntat sa-mi cumpar o Mazda 6.......................
CEVA FOARTE CIUDAT!!! Am facut masina la ATS (desi jurasem ca nu mai merg la ei), si in afara de o mica problema cu un bandou (care s-a rezolvat pe CASCO), in rest masina a fost reparata IMPECABIL. am avut usa indoita chiar pe pasaj (la C1 5 usi pasajul face parte din usa spate), si am vazut masina inainte sa fie vopsita. tabla a fost trasa atat de bine, incat nu a fost nevoie de chit aproape deloc. pur si simplu nu se vede unde a fost indoitura. deci, daca se doreste, se poate. 

Sunt de doi bani ATS. Am luat o masina si am facut diagnoza la ei. Cand am intrebat au zis un pret si dupa ce am bagat masina au zis ca nu o ridica sus in banii astia. Apoi au spus ca martorul service este aprins pt ca este defecgt airbagul si centura ..... dar asta scria pe display si cand am cerut explicatii au spus ca ma costa inca doua ore manoper. m-am ratoit putin ca eu am adus masina sa vad ce inseamna eroarea aia nu sa imi spuna ei ca este ca asta se vedea si in 15 min au spus ca este maneta de la lumini. Dar asa cum a zis cel care mi-a vandut masina nu apare tot timpul. Suspectez masa la scaun dar nu am timp sa verific si nu ma deranjaza. Asa ca sa va feriti de amatorii sau miserupistii aia.
- Virgilianus
- just curious