1.eu zic sa nu ne aruncam la afirmatii despre tabla, comparand un opel si un citroen de acum 20 de ani. ca opelul nu are caroserie galvanizata e aberatie totala, cred ca si Loganul are asa ceva.
mbc, ai apasat vreodata pe o capota de C4 (daca nu ma insel este aluminiu, ceea ce in teorie ar fi f. bine, doar ca este atat de subtire incat se onduleaza cand apesi cu UN DEGET. cica pt. siguranta pietonilor. ei bine, nu ma intereseaza pietonii. vreau sa am o capota pe care sa nu mi-o indoaie un gainat de porumbel excretat de la mare inaltime)
2.poate am mai spus-o (fiindca a mai fost un thread su subiectul asta, C4 coupe Vs. GTC). C4 pe langa Astra pare o masina
de carton. totul, dar absolut totul la interior arata f. bine dar cand tragi cu mana se misca jalnic. incepand cu consola centrala si terminand cu celebrul afisaj central. atentie mare, ca afisajul ala daca il lovesti cu ceva cred ca se rupe de pe bord

. nu mai vorbesc de plafoniere si sertarele acelea "automate" care se strica din primele mii de km.
3.si nu in ultimul rand pretul la revanzare. nu vorbesc aici numai de Romania (unde mentalitatile sunt absolut idioate). uitati-va pe mobile.de sa vedeti cat scade pretul unui C4 fata de o Astra.
4.chiar daca C4 arata dupa parerea mea superb, GTC-ul as spune ca il intrece (cu conditia unor jante de minimum 17inch. un GTC cu jante in 17 sau mai mari arata pur si simplu "grav", emana sportivitate, pe cand un C4 numai sportiv nu arata. elegant da, dar in nici un caz sportiv)
5.TOTUSI, nu stiu ce calcule ai facut tu, dar chiar nu cred ca la pretul lui C4 iti poti lua un GTC cat de cat bine dotat (fie si la pret redus). in opinia mea prezinta o multime de avantaje fata de C4, dar toate acestea vin cu anumite costuri. in momentul de fata un C4 in configuratie TechnoEvolution bate de departe orice alta oferta in segmentul sau. daca te consideri un tip norocos, ai putea incerca si un C4. tinuta de drum e excelenta, dotari bune, masina frumoasa. depinde cat esti de dispus sa iti asumi riscul. fa un drive-test, vezi cum te simti in ambele. ai grija ca in timp ce un C4 arata aproape la fel de bine in interior indiferent de versiune, la OPEL banii dati fac diferenta intre versiuni.