initial si mie imi placea mai mult C2-ul dar le-am studiat mai in detaliu, am cantarit putin si aspectul si calitatea si mi-am dat seama ca Swiftul e mai mult ceea ce imi doresc eu. e sportivitate pura, agresiva (Swift) vs. sportivitate eleganta (C2). in timp ce un SportChic care face vreun BMW e o mare surpriza, Swiftul ala cu spoilere, eleron, jante in 17", evacuare dubla, scaune sport gen recaro, geamuri cu tenta pe spate etc. sare in ochi la prima vedere. e deja "tunat" suficient, nici nu prea mai ai ce sa modifici la el. se vede de la o posta ca e "pocket rocket"

.
cert e ca pe argintiu ambele sunt urate rau. C2-ul arata (dupa mine) cel mai bine pe negru, iar Swiftul are in paleta un rosu un pic mai inchis (nu visiniu) si metalizat. e absolut unica acea culoare. nu am mai vazut pe nici o masina
rosu metalizat . (la restul marcilor este clasicul visiniu metalizat care se numeste "rosu" dar in realitate numai rosu nu e)
la C2 de exemplu nu imi place bordul. nici forma generala, consola, nici indicatoarele digitale, nimic. si faptul ca portbagaju nu este in nici un fel delimitat de restul habitaclului. scaunele spate parca stau pe podea (din cauza mecanismului de culisare, stiu)