miner deschidere usa fata

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

C i t r o n e l
pasionat

Mesajde C i t r o n e l » Mie 30-Apr-2008 11:35

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 30-Apr-2008 12:36

dupa cum s-a spus mai sus, incercati sa folositi materiale pentru tehnica dentara... garantat nu se desface, dar trebuie curatate bine piesele si facuta armatura, exact cum s-a explicat anterior. am reparat si eu in acelas fel la o masina, si tine si acum.

darian
pasionat

Mesajde darian » Joi 01-Mai-2008 15:24

Am rezolvat problema cu poxilina. Mentionez ca prima incercare e fost un esec si asta numai pt faptul ca m-am grabit si nu am amestecat bine poxilina (culoarea nu era omogena).
o sa pun si niste poze:
Imagine
Mufa pe care o tin ai mana e cea de la iluminarea din usa care la mine nu exista.
Imagine
Imagine
Imagine
Si asa arata piesa lipita:
Imagine
Mentionez ca, datorita adaugarii pozilinei respectivul maner s-a ingrosat si, in cazul meu, a fost necesara si ajustarea tijei de actionare a mecanismultui de deschidere.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 04-Mai-2008 21:41

bravo darian, vezi ca se poate?

nici la mine nu exista lampa din usa, dar se vede locul unde ar fi trebuit sa fie...e ca un semn pe care ai putea sa-l decupezi...
nu stiu cine spunea pe aici ca ar trebui sa nu ne mai carpim...
subscriu, dar nu si cand vine vorba de fleacuri pe care le putem face si noi...
si apoi....2.3 milioane? hai da-o draku....putea sa coste masina si 100 000 de euro, e doar un maner...

zoly_111
just curious

zoly_111

Mesajde zoly_111 » Mie 11-Iun-2008 00:33

Nu stiu daca o sa mai citeasca cineva mesajul,dar vreau sa va ajut cu problema manetei de la usile c5.(anu trecut in mai am trimis un circular
in ro dar vad ca nu ne asculta nimeni.Toate atelierele sau reprezentantele citroen din ro trebuiau sa anunte toti detinatorii c5 sa se prezinte
pt remedierea unei erori de proiectare din fabrica care trebuiau sa il execute gratuit)remedierea defectului consta in desmontarea fetei de usa
fara sa rupi izolatia fonica si indoirea axului tirant in forma literei Z adica trebuie sa faci o indoitura de 45 grade la care partea verticala
a literei z sa fie de aprox 3,5cm astfel se scurteaza cursa manetei ajutand la o precisa deschidere a usii si la fiabilitatea manetei.

Cu respect zoly_111

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 11-Iun-2008 10:57

Hmm... ar fi interesat de aflat citi posesori de C5 au primit de la ATS o scrisoare pentru remedierea acestei probleme.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

zoly_111
just curious

zoli_111

Mesajde zoly_111 » Joi 12-Iun-2008 01:27

Pai nu stiu dar am sa aflu caci aproximativ in o luna jumate vin in tara si am sa le fac o vizita anu trecut am fost la Peogeot si nu leor placut dar sau cam pus la punct ei au trimis circularele asa ca spar sa avem acelas rezultate si cu cei de la citroen mai vb atunci

tataie2010
simpatizant

Re: zoli_111

Mesajde tataie2010 » Lun 07-Iul-2008 11:03

zoly_111 scrie:Pai nu stiu dar am sa aflu caci aproximativ in o luna jumate vin in tara si am sa le fac o vizita anu trecut am fost la Peogeot si nu leor placut dar sau cam pus la punct ei au trimis circularele asa ca spar sa avem acelas rezultate si cu cei de la citroen mai vb atunci

Incep sa am probleme cu manerul usii din dreapta. Adica, atunci cand e foarte cald mecanismul ori deschide foarte greu usa, ori nu o mai deschide deloc.
Bineinteles ca nu am primit nici o scrisoare de la Europcar ca s-ar face ceva lucrare la toate C5urile.
By the way, anul trecut primisera o circulara ca trebuie modificat softul care coordona electrovalva de la turbo. Eu am fost cu masina la revizie, nu au modificat nimic, iar dupa o saptamana am ramas cu masina in Ungaria deoarece elctrovalva s-a blocat pe inchis si mototrul se inneca cu propriile gaze. Bineinteles ca mi s-a decontat platforma pana la serviceul din Szolnok si reparatia. Dar pentru faptul ca nu am mai ajuns la destinatie si pentru cele 3 nopti dormite la hotel cine plateste? Si macar daca era ceva operatie complicata, dar totul ar fi durat 3 minute cand am fost la revizie...

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Lun 07-Iul-2008 18:09

Ai cumparat C5-ul de nou Tataie?
Passion pour C5

picieri
pasionat
Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
2: Corsa D 2007 60KW 1.2

Re: zoli_111

Mesajde picieri » Lun 07-Iul-2008 21:32

tataie2010 scrie:
zoly_111 scrie:Pai nu stiu dar am sa aflu caci aproximativ in o luna jumate vin in tara si am sa le fac o vizita anu trecut am fost la Peogeot si nu leor placut dar sau cam pus la punct ei au trimis circularele asa ca spar sa avem acelas rezultate si cu cei de la citroen mai vb atunci

Incep sa am probleme cu manerul usii din dreapta. Adica, atunci cand e foarte cald mecanismul ori deschide foarte greu usa, ori nu o mai deschide deloc.
Bineinteles ca nu am primit nici o scrisoare de la Europcar ca s-ar face ceva lucrare la toate C5urile.
By the way, anul trecut primisera o circulara ca trebuie modificat softul care coordona electrovalva de la turbo. Eu am fost cu masina la revizie, nu au modificat nimic, iar dupa o saptamana am ramas cu masina in Ungaria deoarece elctrovalva s-a blocat pe inchis si mototrul se inneca cu propriile gaze. Bineinteles ca mi s-a decontat platforma pana la serviceul din Szolnok si reparatia. Dar pentru faptul ca nu am mai ajuns la destinatie si pentru cele 3 nopti dormite la hotel cine plateste? Si macar daca era ceva operatie complicata, dar totul ar fi durat 3 minute cand am fost la revizie...

Si la mine de cateva zile usa din dreapta nu se mai deschide sau foarte greu. Mie groaza sa desfac iara usa aia.

tataie2010
simpatizant

de nou

Mesajde tataie2010 » Mar 08-Iul-2008 10:34

Bear scrie:Ai cumparat C5-ul de nou Tataie?

da, de nou l-am luat!

Bear
pasionat

Re: de nou

Mesajde Bear » Mie 09-Iul-2008 11:59

tataie2010 scrie:

da, de nou l-am luat!

Atunci ar fi trebuit sa primesti o instiintare pentru remediere... Dar nu stiu de ce nu prea se obosesc sa trimita la toata lumea... Sau mai bine zis, au trimis, oare, la cineva?
Passion pour C5

tataie2010
simpatizant

Re: de nou

Mesajde tataie2010 » Mie 09-Iul-2008 12:26

Bear scrie:
tataie2010 scrie:

da, de nou l-am luat!

Atunci ar fi trebuit sa primesti o instiintare pentru remediere... Dar nu stiu de ce nu prea se obosesc sa trimita la toata lumea... Sau mai bine zis, au trimis, oare, la cineva?

iti spun eu. masina a iesit din garantie de cateva luni si atunci prefera sa iti vand piesa dupa ce se strica. ;)
si chiar si pentru cele in garantie nu trimit nici o scrisoare ci remediaza ce li s-a recomandat cand mergi in service pt revizie. li se pare scump sa trimita niste scrisori, ceea e e cam ciudat. dacia (eu am primit si pentru un logan de marfa al firmei si acu cativa ani pentru un papuc) are bani pentru asa ceva, Citroen nu

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Mie 09-Iul-2008 22:35

Interesant...
Passion pour C5

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 10-Iul-2008 09:32

se poate doar Citroen Romania sau ceilalti dealeri sa nu aiba bani ..
oricum nesimtirea este mare
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Înapoi la “Citroen C5 I-II”