dezmembrez citroen cx
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
dezmembrez citroen cx
dezmembrez citroen cx 2400 benzina, si mai am si multe alte piese de 2500 diesel si multe elemente de caroserie, geamuri... tel. 0788647089, 0744673151, 0722544672. Nic, Craiova.
m-ar interesa:
bara fata cu spoiler - cea de plastic (nodelul II)
oglinzi laterale (in special dreapta) electrice (tot pt CX II)
semnalizatoae fata pt modelul CXII (bara plastic)
Buton avarie
hsuciu@gmail.com
bara fata cu spoiler - cea de plastic (nodelul II)
oglinzi laterale (in special dreapta) electrice (tot pt CX II)
semnalizatoae fata pt modelul CXII (bara plastic)
Buton avarie
hsuciu@gmail.com
- dj01fad
- demolition man
piese
horia: bara nu am
, (si mie imi trebuie si de fata si de spate ca le am crapate); nici oglinzi nu am. Buton de avarie mi se pare ca mai am unul in plus si de asemenea semnalizatoare. trebuie decit sa le caut. Daca le gasesc iti dau de veste

Dezmembrez/asambles si eu unul !
Deci fartilor am un CX GTi 2500 series II si l-am lovit la o luna dupa ce la-m cumparat. Am luat de la eugen un GTi 2400 series I pt. ca aveam nevoie de o gramade de elemente de caroserie. Acum il am in fata blocului pe sieries I in stare jalnica daca cineva vrea piese d epe el de series I sa imi zica ca mi-e firca ca il iau baietii.
M-am apucat AZI (am reusit sa string vre-o 1000 EUR) ca i l refac pe Series II am sa il duc la mecanic sa ii faca parte amecanica bec si dupa aia il revopsesc ca altfel il murdaresc aia la atelier stiu eu cum e cu vopsea noua pe masina si urme d edegete pe ea.
Deci bottom line ... ofer orice de series I dar as avea nevoie de 2 oglinzi de orice fel pt asta series II. Adica nu mai am oglinzi ca s-au stricat la accident. In principiu as avea nevoie de orice oglinda pe partea soferului ca pe dreapta am si SI si SII deciin functie de ce gasesc pe stinga o sa pun.
Aaaa si un display din ala de mijloc cu ceas cu orice de Series II (displayul din mijlocul bordului) pt. ca s-a rupt la accident si nu stiu ce sa pun acolo.
Un senzor de temperatura daca are cinva pt. interior ca s-a stricat si la SI nu aveam :-) si merge aiurea incalzirea in masina .
PS. la intilnirea aia de la munte pot sa vin cu Aro Spartana (asta merge inca ) ca CX-ul inca nu cred ca e de mers pana acolo cu el ...... inca ... :-)
Radu
CX25GTi - '98
Oltcit Club - '84
Aro Spartana -'97
M-am apucat AZI (am reusit sa string vre-o 1000 EUR) ca i l refac pe Series II am sa il duc la mecanic sa ii faca parte amecanica bec si dupa aia il revopsesc ca altfel il murdaresc aia la atelier stiu eu cum e cu vopsea noua pe masina si urme d edegete pe ea.
Deci bottom line ... ofer orice de series I dar as avea nevoie de 2 oglinzi de orice fel pt asta series II. Adica nu mai am oglinzi ca s-au stricat la accident. In principiu as avea nevoie de orice oglinda pe partea soferului ca pe dreapta am si SI si SII deciin functie de ce gasesc pe stinga o sa pun.
Aaaa si un display din ala de mijloc cu ceas cu orice de Series II (displayul din mijlocul bordului) pt. ca s-a rupt la accident si nu stiu ce sa pun acolo.
Un senzor de temperatura daca are cinva pt. interior ca s-a stricat si la SI nu aveam :-) si merge aiurea incalzirea in masina .
PS. la intilnirea aia de la munte pot sa vin cu Aro Spartana (asta merge inca ) ca CX-ul inca nu cred ca e de mers pana acolo cu el ...... inca ... :-)
Radu
CX25GTi - '98
Oltcit Club - '84
Aro Spartana -'97
- dj01fad
- demolition man
piese
rama: oglinda de stinga am dar de model I, senzor de temperatura am de model II. daca te intereseaza poti sa ma suni la 0744673151 sau la 0788647089. nic
-
- RETRAS LA PENSIE
iata ca gasim piese
Da am motor insa cu cutie automata.
Ti-am dat pm. pe ceilalti va sun sa vedem cum facem..
M-a lasat bateria la CX si trebuie sa cumpara alat afir-ar sa fie !
Ti-am dat pm. pe ceilalti va sun sa vedem cum facem..
M-a lasat bateria la CX si trebuie sa cumpara alat afir-ar sa fie !