buna tuturor
de luni 26.05. am intrat in posesia noii mele masini, cea de la semnatura.
cu pasi marunti incep sa ma bucur de tot ceea ce-mi ofera.
am plecat de la o masina autohtona din '80, urmata de o supernova pe care o mai posed inca si fac demersuri sa ramina in familie.
am studiat oportunitatile de pe piata in vederea achizitiei unei masini, timp de vreo 3 luni. in final ... c4
deocamdata am doar 27 km, nu am ce sa spun decit ca deja ma nemultumeste latimea pragurilor, pe care e foarte greu sa le mentii curate, ferite de talpile pasagerilor.
initial mi-a fost cam groaza de volanul cu butuc fix, dar ... m-am acomodat deja.
va mai tin la curent cu evolutia.
PS. inca nu am botezat-o. aveti ceva sugestii?
posesor de tinar c4
Moderator: Echipa Tehnica
Gheorghe! logic, nu? s-o stapinesti sanatos!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
am revenit.
cu intrebari, bineinteles.
1. catrea masinii spune ca daca blochezi una dintre usile din spate sa nu poata fi deschisa din interior ("anticopii") trebuie sa se aprinda un martor in bord. la mine nu se aprinde. de ce oare?
2. nu reusesc sa anulez airbag pasager. daca rotesc cheia spre pozitia off contactul nu ramine acolo. un arc il readuce la pozitia on. de ce oare?
3. exista un regim electric economic? dupa circa 1 minut de la oprire motor se taie curentul total. numai actionarea usilor mai functioneaza. e normal? nu ar trebui sa fie mai lung intervalul? nu mai pot nici sa aprind farurile cu telecomanda, iar cartea spune ca poti sa-ti cauti masina intr-o parcare prin actionarea farurilor din telecomanda. nu trebuie sa o mai caut dupa 1 minut?
daca aveti raspunsuri, va rog, va astept.
in rest nu am comentarii legate de masina. am doar 100 km cu ea. deocamdata e ok.
numai bine.
cu intrebari, bineinteles.
1. catrea masinii spune ca daca blochezi una dintre usile din spate sa nu poata fi deschisa din interior ("anticopii") trebuie sa se aprinda un martor in bord. la mine nu se aprinde. de ce oare?
2. nu reusesc sa anulez airbag pasager. daca rotesc cheia spre pozitia off contactul nu ramine acolo. un arc il readuce la pozitia on. de ce oare?
3. exista un regim electric economic? dupa circa 1 minut de la oprire motor se taie curentul total. numai actionarea usilor mai functioneaza. e normal? nu ar trebui sa fie mai lung intervalul? nu mai pot nici sa aprind farurile cu telecomanda, iar cartea spune ca poti sa-ti cauti masina intr-o parcare prin actionarea farurilor din telecomanda. nu trebuie sa o mai caut dupa 1 minut?
daca aveti raspunsuri, va rog, va astept.
in rest nu am comentarii legate de masina. am doar 100 km cu ea. deocamdata e ok.
numai bine.
buna
am reusit sa scot robotul la plimbare. circa 450 km.
observatia pe care am mai citit-o pe aici este ca se cam reflecta bordul in parbriz si incomodeaza putin. in rest nimic de reprosat.
am 1250 km din care doar cei 450 extern. restul in oras. consum mediu 9.4 la viteza medie de 27 km/h. interesant este ca valoarile consumului si a vitezei medii nu s-au modificat dupa vreo 100 km parcursi in oras de la intoarcerea din excursia externa.
de dimineata am observat ca radioul si-a pierdut "memoria". nu mai stia nimic din ce-l "invatasem".
drumuri bune.
am reusit sa scot robotul la plimbare. circa 450 km.
observatia pe care am mai citit-o pe aici este ca se cam reflecta bordul in parbriz si incomodeaza putin. in rest nimic de reprosat.
am 1250 km din care doar cei 450 extern. restul in oras. consum mediu 9.4 la viteza medie de 27 km/h. interesant este ca valoarile consumului si a vitezei medii nu s-au modificat dupa vreo 100 km parcursi in oras de la intoarcerea din excursia externa.
de dimineata am observat ca radioul si-a pierdut "memoria". nu mai stia nimic din ce-l "invatasem".

drumuri bune.