Exista vreun posesor de C3 din Bucuresti care are masina echipata cu jante de 14'' si care ma poate ajuta sa vad daca acestea se potrivesc la C2-ul meu? Multumesc anticipat
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Eu am incercat niste jante de 14 de la un ford 4x108 si nu s-au potrivit (imi atingea etrierul - am incercat doar pe fata) - este posibil sa fie de la ET. Din cate stiu C2/C3 au ET15-25 . Deci ma poate ajuta vreun posesor de C2/C3 cu jante de tabla de 14 sa vad daca se potrivesc? Fac cinste
4x108 inseamna ca janta are 4 gauri de prindere situate pe un cerc cu diametrul de 108mm.
ET sau Offset reprezinta distanta intre planul median al jantei si planul suprafetei interioare de fixare a jantei. Deci, cu cat ET-ul e mai mare cu atat fuzeta intra mai in interiorul jantei si deci roata este mai spre interiorul caroseriei. Cu cat este mai mic cu atat roata iese mai in exteriorul caroseriei.
c2,c3,c4 au aceeasi distanta intre prezoane ...asadar de ce vrei din aliaj pe 14??tabla nu poti pune...eu te sfatuiesc sa pui pe cele de 16" niste cauciucuri mai inguste...si rezolvi problema in acest caz:P foloseste un calculator de dimensiuni...sau calc kiar tu si vezi ce iti tre!
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187771
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10