C4 Sedan anybody?
Moderator: Echipa Tehnica
- AndreiOniceanu
- simpatizant
C4 Sedan anybody?
Salut!
In curand vreau sa trec de la sectiunea C3 a forumului la C4. M-am orientat spre un C4 Sedan. Lasand la o parte gusturile care nu se discuta (am vazut parerea celor de pe forum despre C4 Sedan), as vrea sa stiu daca are cineva impresii despre acest model "first hand", nu din auzite, pe baza unor poze de pe net sau 5 minute la show-room. Pe scurt, avem printre noi proprietari de C4 Sedan?
In curand vreau sa trec de la sectiunea C3 a forumului la C4. M-am orientat spre un C4 Sedan. Lasand la o parte gusturile care nu se discuta (am vazut parerea celor de pe forum despre C4 Sedan), as vrea sa stiu daca are cineva impresii despre acest model "first hand", nu din auzite, pe baza unor poze de pe net sau 5 minute la show-room. Pe scurt, avem printre noi proprietari de C4 Sedan?
In functie de cati bani vrei sa dai pe masina, eu zic sa te mai uiti si la Toyota Corolla si Honda Civic sedan.
Pentru ca inafara de portbagajul ala imens (si aici discutabil cat de imens daca comparam cu Corolla), masina aia este submotorizata, mai slab finisata si mai slaba la fiabilitate decat celelalte doua, plus ca cele 2 au suspensii multilink pe spate ;).
Your choice pana la urma...
Pentru ca inafara de portbagajul ala imens (si aici discutabil cat de imens daca comparam cu Corolla), masina aia este submotorizata, mai slab finisata si mai slaba la fiabilitate decat celelalte doua, plus ca cele 2 au suspensii multilink pe spate ;).
Your choice pana la urma...
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
cred ca se pune si problema pretului. si eu recomand civic sedan sau toyota gondola sedan... in orice caz, daca iti vei lua c4 sedan, excact cum s-a spus si mai sus, ia-ti un motor mai maricel, pentru ca cele de baza nu fac fata prea bine si mai consuma si cam mult. la finisaje... da, sunt cam slabe, dar daca ai grija de interior si nu il chinui va rezista.
- AndreiOniceanu
- simpatizant
mituc scrie:Onacus scrie:In functie de cati bani vrei sa dai pe masina, eu zic sa te mai uiti si la Toyota Corolla si Honda Civic sedan.
Tot in functie de cit vrei sa dai pe masina iti recomand un veyron pentru distractie si un rols pentru portbagajul mare. Am impresia ca aici discutam despre un model anume.

Totusi... c4 sedan anybody? macar cunoasteti pe cineva care si-a luat sedan?

- AndreiOniceanu
- simpatizant
mituc scrie:Se pare ca nu, si nici pe clubc4 nu am vazut pe nimeni cu sedan. Dupa 2 ani si ceva de C4 berlina amfost putin socat de spatiul din c4 sedan. Pina la jumatate pare sa fie acelasi C4 hatch/coupe, aceleasi motorizari, aceleasi materiale pe bord, etc. Dar contactul meu este doar cu un model expus...
eh, vezi tu... aici e dilema mea... oare e acelasi material pe bord? am parte de aceeasi calitate avand in vedere ca e facuta in argentina? de placut imi place cum arata (gusturile nu se discuta), imi asum compromisul motorului pe un sedan, dar din punct de vedere calitativ si al fiabilitatii inca nu sunt convins/decis...
-
- pasionat
Merge hardughia , dom'ne de ce sa nu mearga bine?Singurul lucru care ar putea fi mai cu dubii, ar putea fii locatia de asamblare.Dar ma indoiesc de asta.
Si daca astia bagasera 1.6 hdi pe C5 si mergea, de ce n-ar merge pe C4 sedan?
Eu , cand am fost la revizie, aveau un sedan acolo, nu m-a emotionat portbagajul ala deloc( vorba ta, gusturile nu se discuteaza), prin urmare nici nu am vrut sa intru in ea.De ce nu te duci tu sa-i pui sa te lase sa compari masinile intre ele( ptr. ca era si un C4 normal acolo) si gata:problem solved.
Si daca astia bagasera 1.6 hdi pe C5 si mergea, de ce n-ar merge pe C4 sedan?
Eu , cand am fost la revizie, aveau un sedan acolo, nu m-a emotionat portbagajul ala deloc( vorba ta, gusturile nu se discuteaza), prin urmare nici nu am vrut sa intru in ea.De ce nu te duci tu sa-i pui sa te lase sa compari masinile intre ele( ptr. ca era si un C4 normal acolo) si gata:problem solved.
dimabogdan scrie:Merge hardughia , dom'ne de ce sa nu mearga bine?Singurul lucru care ar putea fi mai cu dubii, ar putea fii locatia de asamblare.Dar ma indoiesc de asta.
Chinezii nu sint straluciti la chestiile pe car ele proiecteaza ei. Dar c4 sedan e deja proiectat de altii, ei doar il ansambleaza si asta o fac bine din cite stiu.
- AndreiOniceanu
- simpatizant
mituc scrie:dimabogdan scrie:Merge hardughia , dom'ne de ce sa nu mearga bine?Singurul lucru care ar putea fi mai cu dubii, ar putea fii locatia de asamblare.Dar ma indoiesc de asta.
Chinezii nu sint straluciti la chestiile pe car ele proiecteaza ei. Dar c4 sedan e deja proiectat de altii, ei doar il ansambleaza si asta o fac bine din cite stiu.
china e o piata bunicica pt. sedan (triomphe) intr-adevar, dar locatia de asamblare e argentina...
-
- pasionat
Asta spuneam si eu.Si ca locatia de ansamblare, in opinia mea, NU CONTEAZA, referitor la finisaje si calitate.
Ba din contra, cred ca alea venite din alte uzine sunt mai riguros verificate.
Dar ti-am zis, du-te la Alpha, fa comparatie pe viu intre modele.Ptr. ca de cand umblu eu pe acolo nu a existat sa nu aiba expus un C4 ( coupe de obicei) si acum vreo 2 luni aveau si un sedan.Nu cred ca l-au dat asa repede, ptr ca nu se inghesuie (inca) lumea.
Ba din contra, cred ca alea venite din alte uzine sunt mai riguros verificate.
Dar ti-am zis, du-te la Alpha, fa comparatie pe viu intre modele.Ptr. ca de cand umblu eu pe acolo nu a existat sa nu aiba expus un C4 ( coupe de obicei) si acum vreo 2 luni aveau si un sedan.Nu cred ca l-au dat asa repede, ptr ca nu se inghesuie (inca) lumea.