Intilnire nationala 2008: ultimul weekend in august (29-31)
Moderator: Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
variatiune pe aceeasi tema .. putem face intalnirea nationala a noastra oriunde .. idee e sa mergem si noi undeva sa mai vedem lumea ..
:)

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Intr-adevar, doar ca ungurii fac o invitatie insa nu sar la cap cu nimic.Adica, romanii fac un efort financiar in plus pt ca cel din Galati sau Constanta daca vrea sa merga ii va fi mai greu pt Ungaria decat pt Cluj, iar maghiarii nu vin in intampinare cu nimic.
Daca ar pune la dispozitie cazarea de ex ar fi o idee de efort din ambele parti.Asa mie cel putin mi se pare ca romanii ar fi un fel de atarnache care sunt dispusi sa plateasca in plus doar sa aiba parte de compania ungurilor care nu ofera decat mareata lor persoana.
Tinand cont ca oricum nu pot merge poate se vor intreba unii de ce ma amestec...Pai in tinerete am facut parte din conducerea unei organizatii studentesti, un ong.In momentul in care organizatia in care ma aflam invita o alta organizatie o facea din doua motive.Sa le arate celor invitati cat de buni si bazati sunt ei si dupa ce invitatii plecau sa se laude tertilor cu marea lor importanta evidentiata si prin faptul ca alte organizatii erau interesate de ei incat sa se deplaseze pana acolo.
Cu alte cuvinte haideti sa avem si noi daca nu un motiv de lauda ca suntem asa de buni incat sa vina ungurii de la ei pana aici pt a fi in prezenta noastra macar sa tragem un avantaj din faptul ca ei se vor lauda cu vizita noastra.
Stiu, vizitatul lumii este frumos, prietenia trans citroenista iar e minunata, doar ca la sfarsit unii vor fi cheltuit niste bani in plus iar altii vor avea o foaie in plus in portofoliu.
P.S tineti cont ca alte cluburi sunt mult mai organizate decat al nostru si pt ei conteaza chestiile astea in relatiile cu alte cluburi straine...
Think Big!
Daca ar pune la dispozitie cazarea de ex ar fi o idee de efort din ambele parti.Asa mie cel putin mi se pare ca romanii ar fi un fel de atarnache care sunt dispusi sa plateasca in plus doar sa aiba parte de compania ungurilor care nu ofera decat mareata lor persoana.
Tinand cont ca oricum nu pot merge poate se vor intreba unii de ce ma amestec...Pai in tinerete am facut parte din conducerea unei organizatii studentesti, un ong.In momentul in care organizatia in care ma aflam invita o alta organizatie o facea din doua motive.Sa le arate celor invitati cat de buni si bazati sunt ei si dupa ce invitatii plecau sa se laude tertilor cu marea lor importanta evidentiata si prin faptul ca alte organizatii erau interesate de ei incat sa se deplaseze pana acolo.
Cu alte cuvinte haideti sa avem si noi daca nu un motiv de lauda ca suntem asa de buni incat sa vina ungurii de la ei pana aici pt a fi in prezenta noastra macar sa tragem un avantaj din faptul ca ei se vor lauda cu vizita noastra.
Stiu, vizitatul lumii este frumos, prietenia trans citroenista iar e minunata, doar ca la sfarsit unii vor fi cheltuit niste bani in plus iar altii vor avea o foaie in plus in portofoliu.
P.S tineti cont ca alte cluburi sunt mult mai organizate decat al nostru si pt ei conteaza chestiile astea in relatiile cu alte cluburi straine...
Think Big!

- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
Dan Popa scrie:Daca tot este vorba sa mentinem traditia, in luna septembrie, la mare este senzational; preturi mici, vreme excelenta, lume putina, variante pt toate gusturile. Deci la mare, pt. ca in Constanta sunt destui membrii activi si gata sa organizeze intalnirea.
este buna ideea asta, mult mai buna decat ungaria. are dreptate si mishoo prin ceea ce a spus. cine vrea sa mearga la intalnirea din ungaria nu are decat, dar totusi nu e bine sa incurcam borcanele. intalnirea nationala este a noastra, si o facem in tara, asta daca o facem. pe de alta parte, cred ca sunt prea putini cei care isi vor permite sa mearga in ambele locuri.
haideti totusi pana una alta sa vedem daca exista cineva care doreste sa miste ceva, cineva care sa incerce sa organizeze oarecum ceva - sa se intereseze de cazare, si asa mai departe. oricum se pot face multe. apropo, preturi foarte mici sunt si in mangalia, si la mancare si la cazare... eu am fost in mangalia de fiecare data cand am fost la mare. in orice caz, hai sa vedem prima data daca vrea cineva sa se ocupe cat de cat .
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Mishoo scrie:Intr-adevar, doar ca ungurii fac o invitatie insa nu sar la cap cu nimic.Adica, romanii fac un efort financiar in plus pt ca cel din Galati sau Constanta daca vrea sa merga ii va fi mai greu pt Ungaria decat pt Cluj, iar maghiarii nu vin in intampinare cu nimic.
Sincer mi se pare deplasata remarca ta. La urma urmei, satul ala e foarte aproape de granita. Sint convins ca daca va merge cineva acolo, va fi ajutat intr-un fel sau altul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Cred ca o sa trec si eu pe la unguri pe acolo ca in perioada aia o sa tranzitez ungaria..
@Mishoo...ce-ai vrea frate sa iti dea? Bani de benzina, cazare moca, masa moca, si eventual si vreo 2 unguroaice d-alea bune care stiu sa faca gulash??
E o intalnire organizata acolo, cine vrea sa se duca se duce cine nu nu! Crezi tu ca le faci lor un bine ca te duci? Si cu 3-4 masini si fara ele intalnirea tot aia e, avand in vedere ca ei se bazeaza in proportie de 90% pe masinile din ungaria si posibil ce se mai aduna din vestul tarii
PS: Ceva imi spune ca tu ai o problema cu ungurii !!
Cine crede ca la mare in perioada aia e gol se insala amarnic!! Ati uitat de campania litoralul pt toti? In septembrie e cel putin la fel de plin ca in august, numai ca lumea e altfel!!
@Mishoo...ce-ai vrea frate sa iti dea? Bani de benzina, cazare moca, masa moca, si eventual si vreo 2 unguroaice d-alea bune care stiu sa faca gulash??
E o intalnire organizata acolo, cine vrea sa se duca se duce cine nu nu! Crezi tu ca le faci lor un bine ca te duci? Si cu 3-4 masini si fara ele intalnirea tot aia e, avand in vedere ca ei se bazeaza in proportie de 90% pe masinile din ungaria si posibil ce se mai aduna din vestul tarii
PS: Ceva imi spune ca tu ai o problema cu ungurii !!

Cine crede ca la mare in perioada aia e gol se insala amarnic!! Ati uitat de campania litoralul pt toti? In septembrie e cel putin la fel de plin ca in august, numai ca lumea e altfel!!
eu cred ca oamenii ar fi fost realmente bucurosi sa ne aibe printre ei, si noi le cerem mincare moca... cum suna asta? dam cu mucii in fasole ca de fiecare data. ce vrei sa iti dea frate ca sa te duci? du-te si organizeaza tu ong-uri cu studenti dupa modelul asta ca sint sigur ca o sa ai un succes nebun!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
sint citeva persoane in club care merg la intilnirea de la Roma si care pe linga drum platesc si taxa de participare, asa cum mi se pare si firesc de altfel. crezi ca vreunul dintre ei si-a pus problema daca nu dau si aia ceva? de ce trebuie sa dea cineva ceva? de ce ai impresia ca esti obligat sa faci un lucru? nu te obliga nimeni!!! macar abtine-te de la remarci de genul asta de acum inainte!!! nu faci decit sa pui pe ginduri niste oameni de la care avem ce invata pina una-alta, si care s-au oferit sa ne ajute cu know-how. vrei sa vina la tine in curte si sa iti zica ce au de zis? basca mamii ei de treaba!!! n-o sa ajungem nici pina in... Ungaria cu mentalitatea asta!!!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
Incerc sa va raspund cat de clar pot.Nu am nicio problema cu ungurii.In vest, e posibil si cei din Ungaria, sunt cluburile f bine organizate, au magazine proprii de materiale promotionale si au reduceri pt piese direct de la producator.Pentru aceste cluburi cu o structura bine definita si cu activitate f dedzvoltata, portofoliul reprezinta un atuu.de exemplu cand clubul maghiar va dori sa invite alt club din vest(care e mult mai organizat....structura de conducere, cotizatii, etc) va face invitatia amintind ca la ei au fost ala, ala si romanii astfel dand dovada ca sunt seriosi si demni de bagat in seama de altii.
Ceea ce spuneam eu era ca ei, e posibil sa se foloseasca de faptul ca romanii s-au dus la ei, in relatiile cu alt cluburi, insa nu dau nimic pt aceasta folosire.
Unii ma intrebau ce as vrea sa imi dea.Pai ce sa vreau?Cazarea macar pt ca ei sunt gazde si eu invitat.Daca imi platesc cazarea, si mancarea si absolut orice, de ce nu particip si la discutiile vis-a-vis de detaliile organizatorice.Din moment ce particicp cu exact acelasi lucru cu care particicpa si un maghiar, vreau sa am si o parere.Poate nu imi place locul...poate vreau alta data...
Ceea ce spuneam eu era ca ei, e posibil sa se foloseasca de faptul ca romanii s-au dus la ei, in relatiile cu alt cluburi, insa nu dau nimic pt aceasta folosire.
Unii ma intrebau ce as vrea sa imi dea.Pai ce sa vreau?Cazarea macar pt ca ei sunt gazde si eu invitat.Daca imi platesc cazarea, si mancarea si absolut orice, de ce nu particip si la discutiile vis-a-vis de detaliile organizatorice.Din moment ce particicp cu exact acelasi lucru cu care particicpa si un maghiar, vreau sa am si o parere.Poate nu imi place locul...poate vreau alta data...
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Aceastã discuÞie nu-ºi are rostul, oamenii ne-au invitat la Întâlnirea lor unde putem ÎnvãÞa multe lucruri referitoare la organizare, structurã sau chiar ne putem Întâlni cu membri ai altor cluburi; dacã vom da curs acestei invitaÞii este bine, dacã nu... asta este.
Ultima oară modificat Dum 15-Iun-2008 18:54 de către MARIAN, modificat de 2 ori în total.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ok. Acestea fiind zise, va rugam sa revenim la subiect, care este deocamdata stabilirea unei locatii pentru intilnirea nationala.
Va astept in continuare cu propuneri. As vrea ca pina la sfirsitul lunii sa avem o lista de locatii, dupa care sa facem un poll si sa votam.
Va astept in continuare cu propuneri. As vrea ca pina la sfirsitul lunii sa avem o lista de locatii, dupa care sa facem un poll si sa votam.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Înapoi la “Intalniri nationale”