Nu pot sa intru seara pe forum

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

vasy
pasionat

Nu pot sa intru seara pe forum

Mesajde vasy » Vin 13-Iun-2008 16:19

Mi s-a intamplat de 3 ori pana acuma

Seara dupa 18.00 cand doresc sa ma loghez pe forum cu username si parola salvate nu face nimic :D
Adica apas butonul logare, se da un refresh la pagina si la fel imi ramane usernamu-ul si parola scrisa.

Marti, Miercuri si Joi mi s-a intamplat asta, de exemplu acuma m-am logat mai repede sa pot sa postez...

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Vin 13-Iun-2008 16:38

Incearca cu alt browser. Asa imi face si mie cu mozila firefox, dar cu internet explorere n-am probleme :wink:
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu :)

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Vin 13-Iun-2008 16:42

merci de raspuns

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 13-Iun-2008 17:37

asa e, am patit si eu cu Opera. cu IE merge perfect. :wink:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 14-Iun-2008 10:34

Stergeti cookieurile si o sa mearga!

C i t r o n e l
pasionat

Mesajde C i t r o n e l » Sâm 14-Iun-2008 14:13

nici cu SeaMonkey nu mai merge decat aleator... din an in pasti.

Am sters cookie-urile si nici atunci nu merge tot timpul, sa le sterg de fiecare data cand intru parca imi este peste mana.

Eu unul nu schimb browser-ul doar ca sa pot raspunde pe forumul ClubCitroen ( orice alt forum merge fara probleme).

Admin-ul daca nu puteti rezolva problema eu unul ma vad nevoit sa renunt sa chinui sa mai intru pe forum.

succes.
Luc.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 14-Iun-2008 16:13

bah, am auzit-o si pe asta!!! de cind induri chinul asta? si, mai ales, de ce ti se intimpla numai tie? eu am la dispozitie 5 solutii de conectare la net (provideri diferiti, solutii diferite) si de la toate merge la fel de bine si cu Mozilla, si cu IE si cu Opera si nu trebuie sa sterg nimic. deci site-ul n-are nimik, asta e evident din punctul meu de vedere. dar daca nu stiai cum sa ne parasesti si ai gasit varianta asta, e ok, ne putem obisnui cu ideea...
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 14-Iun-2008 18:36

Totul tine de browser, forumul nu are nici cea mai mica problema!!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 14-Iun-2008 19:28

khan scrie:bah, am auzit-o si pe asta!!! de cind induri chinul asta? si, mai ales, de ce ti se intimpla numai tie? eu am la dispozitie 5 solutii de conectare la net (provideri diferiti, solutii diferite) si de la toate merge la fel de bine si cu Mozilla, si cu IE si cu Opera si nu trebuie sa sterg nimic. deci site-ul n-are nimik, asta e evident din punctul meu de vedere. dar daca nu stiai cum sa ne parasesti si ai gasit varianta asta, e ok, ne putem obisnui cu ideea...

la cat e de populat forumul asta, daca mai avem si astfel de atitudini, nu ma mira....

intr-adevar si mie mi se intampla si e din cauza browser-ului ...
folosesc opera care e absolut bestial, doar ca mai toate site-urile sunt create si optimizate pt jegul de internet explorer...

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 14-Iun-2008 20:32

Folosesc NUMAI Firefox (ca de, fiind in domeniu stiu cam care e treaba cu IE). Acasa am 3.0 RC2 si la serviciu 2.0.0.14. Functioneaza fara probleme din ambele locatii. Setarile de cookies sunt pe cele implicite.
"If in doubt, flat out!"

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 14-Iun-2008 20:53

@mesersmith intre acest forum si utilizatorii lui nu e o relatie de tip sot-sotie sau vinzator-client. asta inseamna ca argumentele de acest gen - daca nu faceti ceva pe mine m-ati pierdut - nu sint valabile. cu alte cuvinte cine vrea sa stea e bine venit, cine nu, nu. mai ales ca problema de conectare nu e a forumului, asa cum se poate lesne observa

Lexia available

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Dum 15-Iun-2008 00:11

si mie mi s-a parut atitudinea lui Luc complet deplasata, oricat de impartial as vrea sa fiu. [-X

@messerschmit: consider ca e mai importanta calitatea decat cantitatea membrilor forumului. si din fericire forumul asta e de foarte buna calitate, comparativ cu oricare altul de la noi sau din afara. :wink: crede-ma ca si mie mi-a facut figuri, ce-i drept o singura data, dar nu mi s-a parut asa un efort supraomenesc sa intru cu alt browser.

cu bine Luc, bye! bye! :butthead:

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Dum 15-Iun-2008 12:29

Luc scrie:nici cu SeaMonkey nu mai merge decat aleator... din an in pasti.

Am sters cookie-urile si nici atunci nu merge tot timpul, sa le sterg de fiecare data cand intru parca imi este peste mana.

Eu unul nu schimb browser-ul doar ca sa pot raspunde pe forumul ClubCitroen ( orice alt forum merge fara probleme).

Admin-ul daca nu puteti rezolva problema eu unul ma vad nevoit sa renunt sa chinui sa mai intru pe forum.

succes.
Luc.

Luc, la autentificarea pe un site sunt folosite cookies HTTP sau un modul cookie care sunt un text special, deseori codificat, trimis de un server unui browser web ºi apoi trimis Înapoi (nemodificat) de cãtre browser, de fiecare datã când acceseazã acel server; adminstratorii acestui forum nu au gãsit nicio eroare În funcÞionarea sau setarea acestui forum.
:idea: Ar fi bine sĂŁ verificaĂži Âşi setĂŁrile folosite de browserele dumneavoastrĂŁ.

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Lun 16-Iun-2008 14:05

Vad ca acum am probleme si cu Internet Explorer-ul. Daca nu dau delete la cookies nu intra...
Aceasta problema devine din ce in ce mai stresanta :?
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu :)

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 16-Iun-2008 14:46

pune-l sa le stearga singur la iesire

Lexia available

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”