Intilnire nationala 2008: ultimul weekend in august (29-31)

Intalnirile nationale ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Dum 15-Iun-2008 19:50

In cazul asta indraznesc sa vin si eu cu o propunere:

Complexul Sambata - in zona manastirii Brancoveanu - cca 260 km de la Bucuresti, 300 km de la Craiova :D

Cunosc locul pe de rost (am fost acolo de ics ori) - ca doar sunt bastinas :lol:
Corespunde cerintelor: e in centrul tarii, exista locuri de campare, sunt pensiuni, este accesibil tuturor citroenurilor...etc

Dar - nu pot sa promit ca voi fi in tara pe datele respective :(

In caz sa se concretizeaza si sunt disponibil, am sa ma straduiesc sa obtin toate informatile necesare camparii, rezervarii de camere la pensiuni, eventuale indicatii exacte despre cum se ajunge acolo
De asemenea doritorii vor putea vizita (ma mai gandesc daca contracost sau nu :roll: ), cazanul meu de cx care se va afla si atunci in re-reconstructie :mrgreen:

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Dum 15-Iun-2008 21:44

Eu propun sa se faca la Vama veche si sa ii invitam pe maghiari :lol:

Evident cazarea si masa si le platesc ei cum se cuvine unor musafiri :lol:

Oare vin?! :roll:

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 16-Iun-2008 00:48

e bine si la sambata... destul de frumoasa zona.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 16-Iun-2008 07:05

Stimate domnule Mishoo,

Cred ca mataluta ai ceva probleme care se traduc cumva in Xenofobie si ultranationalism gratuit.

Sa vedem:

Oamenii aia ne-au facut un FAVOR ca ne-au invitat (cel putin asa consideram cativa din acest club) si cred ca este deja arhisuficient. Numai simplul fapt ca ai acces la o alta sursa de informatii mai elevata (in unele cazuri) decat ceea ce gasesti pe piata locala consider ca este un mare plus.

In al doilea rand nimeni nu te-a obligat sa vii. Daca nu ai chef sau nu iti convine, te rog sa spui "nu, MULTUMESC", exact ca la scoala. Nu este greu. Poate fi un exercitiu de vointa.

In al treilea rand, un CLUB este sustinut de oamenii din el. Nu are o entitate proprie si mijloace proprii de subzistenta daca nimeni nu baga banuti in el.

Ar trebui sa citesti ceva din istoria contemporana de la alte tari (asta daca nu te deranjeaza ca exista cateva "nulitati" pe langa noi) si vei vedea ca de fapt un stat, o tara, o firma, o marca, un club nu exista de la sine putere ci pentru sunt oameni care muncesc si isi doresc asta, se dedica acelui concept si ei DAU, NU CER.

Poate iti suna cunoscut citatul: "I think this nation should commit itself! ... Don't ask what the country can do for you, but ask yourselves what you can do for your country".

Si cu asta as dori sa inchei un aspect mai putin placut. Tinand cont ca este forum public, pleaca de la premiza ca te apropii de un avertisment cu manifestarile astea extremiste.

Revenind la intalnire, cred ca cel mai bine ar fi sa vedem cati participanti ar putea fi la intalnirea nationala (pentru ca este facuta de clubul citroen romania ... si nu locatia) si apoi sa vedem ce se vrea si unde se vrea a se merge in functie de doritori. :lol:
Ultima oară modificat Mar 17-Iun-2008 06:51 de către DanT, modificat 1 dată în total.
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Lun 16-Iun-2008 11:56

am o rugaminte... hai sa terminam cu discutiile pe langa subiect. scurt si la obiect. sa scrie cine ar vrea sa mearga la o eventulala intalnire nationala, si sa spuna si o locatie preferata... cred ca asa e cel mai simplu. cine nu are pretentii cu locatia, sa spuna indiferent. probabil ca se va face o lista care se va edita in primul post al topicului, si asa se va vedea foarte clar. e ok?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 16-Iun-2008 12:13

@Mishoo: la urmatoarea aberatie pe teme cu unguri o sa iei avertisment.
@jgr1001: asta e locatia http://sambata.in-romania.ro/ ?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 16-Iun-2008 15:43

Nicu - nu imi merge linkul..probabil ca ala este

Un exemplu de cazare din zona

http://www.floarea-reginei.ro/

si mai sunt destule....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 16-Iun-2008 16:15

Am fost noi la Sambata cu ClubC4 am facut o intalnire! Locul este relativ ok, destul de rupt de lume, drumul pana acolo este ok. Preturile sunt destul de normale pentru salbaticia de acolo, noi am dat 1.5 mil pe camera la hotel Diana parca!

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Lun 16-Iun-2008 21:47

Cred ca unii nu au notiunea termenilor...Unde i-am criticat sau am fost eu impotriva mersului in Ungaria din cauza ungurilor pur si simplu pt ca sunt unguri?Eu am argumentat prin faptul ca mi se pare normal ca atunci cand esti INVITAT la cineva acasa sa nu vii cu mancarea la pachet si in cazul in care te INVITA un prieten dintr-o locatie indepartata la el sa dormi la hotel.Ce fel de gazda este aceea care te cheama din bunavointa si prietenie la ea acasa si iti zice din start sa vii cu mancare si sa iti iei camera la hotel ca el nu iti da mancare si nici un pat sa dormi.
Spunteti ca ni se face un FAVOR?Care e ala?Ca ne baga unii in seama?

Daca voi considerati ca eu am spus vreundeva in postarile anterioare ca:
-ungurii sunt un popor de prosti si plin de suboameni si de asta nu trebe sa vorbim cu ei
-nu trebuie sa mergem la unguri pt ca astfel ne-am pata mandria de popor

atunci sunteti liberi sa ma acuzati de xenofobie.Nu imi aduc aminte sa fi spus vreundeva asa ceva...

Insa atat timp cat spun ca nu e ok sa consideram o favoare faptul ca un club din Ungaria vrea sa stea de vorba cu noi, luati-o ca atare.
Eu nu consider ca un om, oricare ar fi natia lui imi face un FAVOR ca sta de vorba cu mine...

Vreti sa imi dati avertisment, ban, sa imi stergeti contul, dati-i bataie ca nu castig bani postand aici si nici nu as vrea sa imi faca cineva un FAVOR ca sta de vorba cu mine.

P.S Considerati ca respectivul club nu era din Ungaria ci din Burkina fasso.In momentul in care ma trateaza ca pe un atarnache gata de orice cheltuiala doar sa sug din "seva" intelepciunii, voi zice pas.Ma trateaza ca pe un egal si daca ma INVITA se comporta ca o GAZDA adica pune mancarea pe masa si un pat pt somn atunci toata stima.

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mar 17-Iun-2008 07:00

incerca sa te mai uiti si pe la alte "curti" sa vezi cum este...

o singura intrebare: Ce crezi ca se castiga daca mergi la Roma (de 3 ori distanta pana la Martely) la intalnirea mondiala Citroen?

La intalnirea respectiva exista cheltuieli de transport, cazare si bonus, ai de platit si taxa de participare.

Hai sa vedem mai departe de bombeul sosonilor ... nu vrei?

ON TOPIC: am inteles ca nu vrei sa mergi tu la Martely. suficient de clar. pleaca de la premiza ca nimeni nu te obliga si deciziile pe care le ei sunt doar pentru tine si nu ar trebui sa lezeze ratiunile tale pe ale altora. si aici as vrea sa incheiem discutia asta.

mai departe on topic cu "vin" sau "nu vin" la intalnirea nationala oriunde ar fi ea.
Dan

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Mar 17-Iun-2008 07:20

Din pacate il ratez si pe asta. Chiar in acele zile ajung si eu inapoi in tara. Dar astept ca si in celelalte ocazii pozele.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 17-Iun-2008 09:08

Va rog sa incetati cu discutiile pro/contra Ungaria. Vreau sa aud si alte propuneri. Pina acum avem asa:
- Simbata (zona Fagaras)
- Martely (Ungaria)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mar 17-Iun-2008 09:47

la un m oment dat era propusa si o zona de langa Cluj, probabil ca acei colegi din zona pot face mai detaliata propunerea .
Dan

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Mar 17-Iun-2008 11:25

erau mai multe propuneri
- martely
- cluj
- sambata
- undeva pe litoral

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 17-Iun-2008 16:34

Prin propuneri inteleg o locatie cit de cit concreta, nu "undeva in Cluj" sau "undeva la mare".

Înapoi la “Intalniri nationale”