Stimate domnule Mishoo,
Cred ca mataluta ai ceva probleme care se traduc cumva in Xenofobie si ultranationalism gratuit.
Sa vedem:
Oamenii aia ne-au facut un FAVOR ca ne-au invitat (cel putin asa consideram cativa din acest club) si cred ca este deja arhisuficient. Numai simplul fapt ca ai acces la o alta sursa de informatii mai elevata (in unele cazuri) decat ceea ce gasesti pe piata locala consider ca este un mare plus.
In al doilea rand nimeni nu te-a obligat sa vii. Daca nu ai chef sau nu iti convine, te rog sa spui "nu, MULTUMESC", exact ca la scoala. Nu este greu. Poate fi un exercitiu de vointa.
In al treilea rand, un CLUB este sustinut de oamenii din el. Nu are o entitate proprie si mijloace proprii de subzistenta daca nimeni nu baga banuti in el.
Ar trebui sa citesti ceva din istoria contemporana de la alte tari (asta daca nu te deranjeaza ca exista cateva "nulitati" pe langa noi) si vei vedea ca de fapt un stat, o tara, o firma, o marca, un club nu exista de la sine putere ci pentru sunt oameni care muncesc si isi doresc asta, se dedica acelui concept si ei DAU, NU CER.
Poate iti suna cunoscut citatul: "I think this nation should commit itself! ... Don't ask what the country can do for you, but ask yourselves what you can do for your country".
Si cu asta as dori sa inchei un aspect mai putin placut. Tinand cont ca este forum public, pleaca de la premiza ca te apropii de un avertisment cu manifestarile astea extremiste.
Revenind la intalnire, cred ca cel mai bine ar fi sa vedem cati participanti ar putea fi la intalnirea nationala (pentru ca este facuta de clubul citroen romania ... si nu locatia) si apoi sa vedem ce se vrea si unde se vrea a se merge in functie de doritori.