web site citroen

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

Robert
just curious

web site citroen

Mesajde Robert » Dum 06-Apr-2003 20:24

Uitasem.
Forumul ca forumul...dar nu vreti voi sa facem un website pt Citroen la mana a doua....???? :idea:
Adica unu asa frumos cu articole despre diverse tipuri de Citroen, anunturi de vanzari cumparari, link-uri, alea, alea....si mai gasim noi ce anume..dar numai pt Citroen-uri la mana a doua...ca alea noi cine vrea..stie de unde sa le ia. :lol:

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Re: web site citroen

Mesajde WLD » Dum 06-Apr-2003 22:12

Robert scrie:Uitasem.
Forumul ca forumul...dar nu vreti voi sa facem un website pt Citroen la mana a doua....???? :idea:
Adica unu asa frumos cu articole despre diverse tipuri de Citroen, anunturi de vanzari cumparari, link-uri, alea, alea....si mai gasim noi ce anume..dar numai pt Citroen-uri la mana a doua...ca alea noi cine vrea..stie de unde sa le ia. :lol:

Nu-i rea ideea ta!
De fapt forumul ar fi trebuit sa fie doar o parte a unui site dar nu am timp sa construiesc unul in momentul acesta mai ales ca mai am cate ceva de invatat in domeniul asta.
Partea cu anunturile si link-urile este integrata in forum dar se simte totusi nevoia unui site :D

Articole exista, cine se ofera pentru o colaborare ?

Robert
just curious

Mesajde Robert » Lun 07-Apr-2003 09:44

Avand in vedere ca pe aici si pe dincolo...:P
O sa ma apuc eu sa fac un site...dar dupa luna lui Aprilie...de pe unul din host-urile astea care ofera "free"...nu nemaipomenit, dar ceva care sa fie acolo..si in timp vedem...
Cat despre colaboare....daca am intrebat...:))
NUmai ca trebuie sa discutam as ain principiu o schita..cam ce si cum ar trebuis a intre in site-ul asta inafara de forum , articole...in fine, am eu niste idei in cap...mai vedem
Cat despre programare...recunosc ca nici eu nu ma pricep.d.ar macar incerc:P
Acum fara gluma..sunt anumite site-uri care-ti ofera chestii din astea gata facute...in fine...daca o sa am timp saptamana asta ma uit eu undeva unde stiu ca dadeau ceva locuri libere si vedem ce si cum...
Ai inteles ceva dinc e am spus? :lol:

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Lun 07-Apr-2003 11:31

Mie in general nu-mi plac site-urile facute cu aplicatii web de-a gata, prefer unul facut manual dupa o idee cat de cat originala.
Si eu sper sa am mai mult timp prin Mai dar pe de alta parte vine caldura si am de lucrat la masina.

Tinem legatura.

Robert
just curious

Mesajde Robert » Lun 07-Apr-2003 12:05

Ce sa zic, ai si tu drepatate....dar timpul ????
Momentan am facut o chestie sa fie acolo si cand o sa mai am timp o sa mai lucrez la el...
Cand o fi mai multa liniste,a dica prin toamna cred...o sa am timp sa fac si unu mai serios.
Momentam asta et adresa...http://clubcitroen.tripod.com/

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Lun 07-Apr-2003 14:14

Nu te supara dar nu prea imi place...exact din motivele expuse mai devreme.

In primul rand ar trebui sa fie pe .ro sau .xxx.ro
Sunt destui provideri la noi.
In al 2-lea rand imaginea Citroen in Ro e si asa la pamant, n-as vrea s-o stricam noi si mai mult :(

PS. N-am nici o legatura cu cei de la vre-o reprezentanta Citroen.

Robert
just curious

Mesajde Robert » Lun 07-Apr-2003 14:39

ok, np.
las' atunci pe alta data ca nu am timp sa le frec pe net....
asta era asa o chestie simpla si imediata...
om mai vedea noi
merci de critici:)

Robert
just curious

Mesajde Robert » Lun 07-Apr-2003 14:42

P.S.legatura nu am nici eu..dar daca o sa perseveram sa facem un club citoen...or sa vina si legaturile...nu te imbata cu apa rece..ca nu o sa fie usor..dar cel putin in timp vor fi.
numai bine

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Lun 07-Apr-2003 14:44

:lol: Doar nu te-ai suparat ?

Ma gandeam sa ne punem capetele la contributie si cu siguranta va iesi ceva bun.

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Lun 07-Apr-2003 14:45

Robert scrie:P.S.legatura nu am nici eu..dar daca o sa perseveram sa facem un club citoen...or sa vina si legaturile...nu te imbata cu apa rece..ca nu o sa fie usor..dar cel putin in timp vor fi.
numai bine

Iata o gandire care imi place !

Robert
just curious

Mesajde Robert » Lun 07-Apr-2003 15:05

Pai de...sunt si eu trecut prin mai multe...
Cat despre site...putem discuta structura...ca sa avem o parere..
Cu cat e mai repede gata site-ul cu atat o sa fie mai multi oameni care sa-l viziteze.
Cu cati mai multi oameni il viziteaza, cu atat mai multi sunt potentiali membri ai unui club Citroen.
Cu cat e mai repede facut clubul Citroen, cu atat mai repede se fac legaturile la reprezentanta Citroen.dar te asigur eu ca prima data nu de la reprezentanta sa astepti ceva...ci chiar de la cei care sunt in club.
In fine, mai devreme de un an nu vad clubul asta....sincer.

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Lun 07-Apr-2003 18:52

Robert scrie:Cu cat e mai repede facut clubul Citroen, cu atat mai repede se fac legaturile la reprezentanta Citroen.dar te asigur eu ca prima data nu de la reprezentanta sa astepti ceva...ci chiar de la cei care sunt in club.
In fine, mai devreme de un an nu vad clubul asta....sincer.

:lol: Legaturi la reprezentanta :lol:

Mai intai sa se stranga macar 20 de oameni care sa posteze cel putin de 2 ori pe saptamana si sa participe la o intalnire la 2-3 luni si sa se ajute intre ei.

Robert
just curious

Mesajde Robert » Mar 08-Apr-2003 07:30

:D de...eu ti-am spus cum e cu reprezentanta...
asa ca tot cei care se vor implica se pot ajuta intre ei..reprezentanta...ti-am zis..mai devreme de un an nici nu are rost...cine sa te ia in serios?
in fine...om vedea noi...dupa ce o sa fie un web site o sa vad cum reusesc sa rezolv si de o reclama (asa mai neplatita) intr-o revista auto (cunosc pe cineva acolo) si poate afla mai multa lume...
asta o mai discutam...
apropo...m-am lamurit cum este cu schimbarea motoruului de diesel...mai mare daraua decat ocaua....asa ca mai bine as vinde-o si apoi sa gasesc una pe motorina...
ar mai exista o solutie...cu injectia..dar nu stiu daca e posibil si daca merita...
:cry:

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Mar 08-Apr-2003 21:31

Robert scrie::D de...eu ti-am spus cum e cu reprezentanta...
asa ca tot cei care se vor implica se pot ajuta intre ei..reprezentanta...ti-am zis..mai devreme de un an nici nu are rost...cine sa te ia in serios?
in fine...om vedea noi...dupa ce o sa fie un web site o sa vad cum reusesc sa rezolv si de o reclama (asa mai neplatita) intr-o revista auto (cunosc pe cineva acolo) si poate afla mai multa lume...
asta o mai discutam...
apropo...m-am lamurit cum este cu schimbarea motoruului de diesel...mai mare daraua decat ocaua....asa ca mai bine as vinde-o si apoi sa gasesc una pe motorina...
ar mai exista o solutie...cu injectia..dar nu stiu daca e posibil si daca merita...
:cry:

In legatura cu motorul ti-am raspuns in celalalt topic.
Am studiat si problema site-ului si se face usor cu un soft specializat. Va trebui sa ne intalnim la un moment dat sa vadem ce idei avem :)

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Mie 05-Ian-2005 16:11

Cred ca mai intai aveti de lucru la forum. Sunt cateva mici probleme la el:
- nu merge imaginea din header
- schimbati style-ul
- rearanjati categoriile de topicuri

Ar mai fi cateva dar nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. :)
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”