Intilnire Club Oltcit 2008
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Si eu am ajuns pe la 4:30 dimineata, dar din cauza Oltcit-ului lui iwa. Total: peste 17 ore, cu tot cu opriri pentru schimbat alternator, etc.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
pentru ghetarul ala am varsat 4 litri de ulei ... direct din baie, si am schimbat motorul in varf de munte... dar as faceo din nou daca ar fi cazul 
Cat despre masini .... asta e fiecare cu ale lui unii mai norocosi altii mai ghinionisti... asta e nu o sa imi stric concediul din cauza unui fier
tot inainte prin urmare...

Cat despre masini .... asta e fiecare cu ale lui unii mai norocosi altii mai ghinionisti... asta e nu o sa imi stric concediul din cauza unui fier

- stan cristian
- pasionat
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
mda, interesanta patania. totusi e misto cum s-a desfasurat treaba... stiam eu ca nu e bine sa iei bolovani... fac numai rele
off: eu am luat pe autostrada o bucata de foaie de arc in baie... a facut o gaura in capac, apoi s-a proptit intre carter si sasiu... am gasit-o intamplator la cateva luni dupa incident, si nu reuseam sa inteleg ce mi-a provocat gaura in baie, mai ales pe autostrada
in concluzie... patania ta dovedeste ca sunteti foarte uniti, si ati reusit sa rezolvati o problema oarecum critica, intr-un mod incredibil de placut - la un gratar, inconjurat de prieteni... etc...

off: eu am luat pe autostrada o bucata de foaie de arc in baie... a facut o gaura in capac, apoi s-a proptit intre carter si sasiu... am gasit-o intamplator la cateva luni dupa incident, si nu reuseam sa inteleg ce mi-a provocat gaura in baie, mai ales pe autostrada

in concluzie... patania ta dovedeste ca sunteti foarte uniti, si ati reusit sa rezolvati o problema oarecum critica, intr-un mod incredibil de placut - la un gratar, inconjurat de prieteni... etc...
- Virgilianus
- just curious
Oltcit de suflet
Eu am trecut de la Oltcit (tare draga mi-a fost masina asta) la C2 (pe asta o iubesc mai patimas). De aceea nu m-as gandi ca as fi indreptatit sa particip la intalnirea Olticit-istilor.
Stiu ca poate nu este rubrica potrivita. Am ramas insa cu vechiul Oltcit si nu ma indur sa il duc la Remat. Inca functioneaza si are "inima" inca vie. Evident ca sufera la tabla (deh, dupa 24 de ani de mers... chiar ca nu poti cerea prea multe metalului. Daca este cineva interesat... as fi mai tentat sa fac o bucurie unui impatimit.
Stiu ca poate nu este rubrica potrivita. Am ramas insa cu vechiul Oltcit si nu ma indur sa il duc la Remat. Inca functioneaza si are "inima" inca vie. Evident ca sufera la tabla (deh, dupa 24 de ani de mers... chiar ca nu poti cerea prea multe metalului. Daca este cineva interesat... as fi mai tentat sa fac o bucurie unui impatimit.
C2 rules !
Înapoi la “Intalnirile altora”