BX avariat usor ..

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze

Moderator: Echipa Tehnica

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

BX avariat usor ..

Mesajde DanT » Joi 31-Iul-2008 08:48

al meu .. fireste ..
daca atatia ani am scapat fara sa indoi tabla de pe Tractor, uite ca ieri nu a mai fost asa ..
am franat, masina a derapat usor si m-a acrosat din spate lateral stanga un Megane 1.
In fine .. mergem la politie eu sunt de vina ca nu stiu ce schimbare directie de mers si alte bla-bla-uri specifice Romaniei si cretinatatilor care caraterizeaza tara asta ..
eu de vina ca asa ii duce pe astia capul, platesc amenda, iau si ceva puncte de penalizare ca sa fac colectie :) :twisted:
Dupa cum spunea Khan: "Ultimul stinge lumina"

Toate bune ca tembeloizii aia, insa acum am o dilema .. ar trebui sa inlocuiesc usa spate stanga (pe care o am) si apoi sa o vopsesc. Culoare metalizata, usor similara cu cea a vantului ...:D cam ciudata .. in fine e culoarea ei si intentionez sa ramana asa ..
Am o intrebare: Stie cineva pe undeva un magazin care sa iti faca vopsea la comanda pe vopseaua masinii? si sa imi cumpar si lacurile si tratamentul aferent vopselei.
Tot la fel as fi interesat sa achizitionez si niste chit auto din acela cu fibra de sticla. Ma puteti ajuta cumva?

Ma intereseaza asa ceva in Bucuresti sau in Ploiesti
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 31-Iul-2008 08:54

mergi la un atelier si fa acolo tot, nu cumpara vopsea separat. e un motiv ca vopsitorul sa dea vina pe materialele necorespunzatoare daca ceva nu iese bine

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 31-Iul-2008 12:24

Si nu ai nici o cale de atac impotriva deciziei politaiului? Daca te-a lovit din spate, clar e de vina ala, daca ai derapat, nu stiu ce sa zic...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

cos76
pasionat

Mesajde cos76 » Joi 31-Iul-2008 12:53

Cu referire la vopsea, exista in rand cu MegaImage din intersectia Lizeanu cu Stefan cel Mare cam la 20m de Mega Image pana la intrarea pe Str Fainari la parterul blocului este un stand policolor. Prepara amestecul de vopsea pe calculator pt a obtine acceasi nuanta cu masina. Incearca totusi si acolo daca vrei.Succes!
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 31-Iul-2008 14:55

@nicum .. : cale de atac este prin proces civil in isntanta la judecatoria sector 2 ( ca pe acolo s-a petrecut magaria), ca ne-a ala este si nu prea vinovat ..

a "schimba directia de mers" inseamna in primul rand "intentie".

numai ca la noi in tara nu se bazeaza pe logica ci pe ...dreaq stie ce ... am vb cu avocatul meu si mi-a zis ca nu avem nici un fel de sansa pentru ca asa sunt legile astea strambe .. :twisted:
dobitoci!

am trecut peste .. numai ca trebuie sa rezolv cu masina cumva ...:):)

@cos76: multumesc mult pentru pont .. dau o fuga acolo sa vad ce am de facut ..:):)
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Teo-Onesti
pasionat

Mesajde Teo-Onesti » Joi 31-Iul-2008 18:37

Imi pare nespus de rau de incident!
Eu am nenumarate procese cu politia din care cam 90% le-am castigat.Cu parere de rau iti spun ca nu ai sanse pt ca tu esti vinovatul care,ori n-ai schimbat directia de mers corespunzator,ori n-ai adaptat viteaza la conditiiile de drum (bla bla) si ai franat pierzand controlul,tot vina ta este!...Bine ca e vorba doar de fiare,important e ca esti sanatos.Bafta!

Înapoi la “Mecanica - BX”