Mesajde Lucian T » Lun 04-Aug-2008 20:53
Si eu Lucian - CX 20 si Cristi - ZX am ajuns cu bine la destinatie. El la 02.30 la Fagaras, eu 7 ore mai tarziu la Bucuresti. Drumul meu spre casa a durat 21 de ore, in special datorita cozilor de zeci de kilometri intre Deva si Sebes (eu am intors si am luat-o spre Hunedoara, Petrosani, Tg. Jiu, Rm. Valcea, Bucuresti, el a trait aventuros trecand Muresul cu bacul, in incercarea disperata de a ocoli coada si a ajunge la Sibiu). Personal am rezistat numai pana la km. 80 pe autostrada Bucuresti - Pitesti, cand am oprit si am dormit de la 4.30 la 7.30. Ajuns acasa, spalat, schimbat, mers la birou! Va spun toate acestea ca sa intelegeti de ce Povestea minunatei calatorii in Ungaria, va mai astepta pana cand voi putea tine ochii deschisi mai multa vreme. Valabil si pentru Cristi. Promitem o povestire in detaliu... dar peste o zi - doua.
Multumim Adi pentru invitatie si calitatile de gazda perfecta pe care le-ai dovedit. Am petrecut un week-end de neuitat, iar cuvintele spun prea putin despre cat de frumos a fost.
Recunosc, mor de placere cand ma plimb cu liftul!