Consum 2.7 HDI
Moderator: Echipa Tehnica
Consum 2.7 HDI
Salut. Sint nou in lumea Citroen. Imi place f mult noul C5 si tare ma bate gindul sa il cumpar. Motorul 2.7 HDI este unul mai vechi dar care are si ceva imbunatatiri. Sint si eu curios cam cit consuma motorul asta in viata de zi cu zi. Atit in oras cit si in afara localitatilor. Are cine motorul asta pe masina lui? Merci frumos de ajutor
nu trebuie sa fii acid din al 2-lea post...poate nu are nimeni de aici intre picioare motorul asta. oricum nu are cum sa consume 2 litri la suta, si daca iti permiti o configuratie cu acest motor ma tem ca iti permiti sa il si hranesti. sau te complaci formulei: garsoniera confort 3 dar tuareg tdi cu consum minuscul , in fata intrarii in bloc....
personal iti recomand motorul v6 3.0i, alimentat cu clasica benzina...este perfect pe noul c5.
P.S. - pt consum mic incearca : http://www.tatamotors.com/peoples-car.php
personal iti recomand motorul v6 3.0i, alimentat cu clasica benzina...este perfect pe noul c5.
P.S. - pt consum mic incearca : http://www.tatamotors.com/peoples-car.php
Fratilor notiunea de forum presupune un dialog. Putea sa se spuna ca sa imi iau gindul ca nu am sa primesc raspuns la itrebare mea. Si chiar as fi curios sa aud cit consuma motorasul asta. Poate sint unii care au auzit de pe la altii sau ........... anyway........... poate am gresit............scuze
PS Nu mi-as lua motorul asta, dar pe Exclusive cutie automata numai asta se gaseste
PS Nu mi-as lua motorul asta, dar pe Exclusive cutie automata numai asta se gaseste
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
Motorul respectiv consuma cat poate si cat are chef ca sa scoata poneii aia putere.
Ca sa revenim la notiunea TA despre forum, "dialog", ar insemna sa stiu despre ce vorbesti tu ca sa putem discuta.
Atata vreme cat nu stiu despre ce vorbesti, mai bine nu ma bag.
Si am rugamintea sa incetezi sa mai fi acid! Nimeni nu te-a jignit? OK?
Daca sunt informatii cu care te putem ajuta, o vom face cu placere.
Pana una-alta, o zi buna!
Ca sa revenim la notiunea TA despre forum, "dialog", ar insemna sa stiu despre ce vorbesti tu ca sa putem discuta.
Atata vreme cat nu stiu despre ce vorbesti, mai bine nu ma bag.
Si am rugamintea sa incetezi sa mai fi acid! Nimeni nu te-a jignit? OK?
Daca sunt informatii cu care te putem ajuta, o vom face cu placere.
Pana una-alta, o zi buna!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pai daca nu stim nimic ..
.. e greu tare ..
:)
nu tre' sa te superi din asta ..
:)
stim si noi ce se poate ..cauta eventual pe forum-uri frantuzesti poate ca re cineva motorul ala ..
cat despre exclusive cu BVA (boite de vitesse automatique) e super alegerea .. e si alegerea mea ..insa pt anul viitor.
PS: vezi ca in AU sau DE gasesti C5 II Exclusive cu 2.2l biturbo FAP 170 CP care e mai aproaope de realitate...

nu tre' sa te superi din asta ..

stim si noi ce se poate ..cauta eventual pe forum-uri frantuzesti poate ca re cineva motorul ala ..
cat despre exclusive cu BVA (boite de vitesse automatique) e super alegerea .. e si alegerea mea ..insa pt anul viitor.
PS: vezi ca in AU sau DE gasesti C5 II Exclusive cu 2.2l biturbo FAP 170 CP care e mai aproaope de realitate...
Dan
Am gasit ceva ........un 407 cu acelasi motor ...... mi se pare ok consumul http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... 3006_1.htm
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
fiind un motor cu cuplu mare, daca mergi linistit va consuma in limite. cu toate acestea, acest motor este si biturbo. Daca il calci la maxim iti va consuma destul de mult. Ce am zis se bazeaza pe logica, nu pe constatari in viata reala. Eu zic ca alte probleme ar trebui sa te preocupe in vederea achizitionarii unei astfel de masini, ca de exemplu intretinerea ei. Eu zic ca daca iti permiti intretinerea acestei masini nu ai nici o problema la consum. Nu uita ca putine repere mecanice sunt ca si la 2.0 hdi.
FlorinZ scrie:Am gasit ceva ........un 407 cu acelasi motor ...... mi se pare ok consumul http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... 3006_1.htm
Pare ok dar uitete ce viteza medie au avut respectivii, de la 75 km in sus. Fa o comparatie cu viteza _medie_ pe care o ai acum si o sa iti raspunzi singur.
Fun Citroen
Consumurile la cutiile automate sunt mai mari fata de cutia manuala pe acelasi motor cu 2l/100km. Asa spune Citroen. In realitate s-ar putea sa fie si mai mult in oras. Mie la motor de 2000 diesel, cutie manuala, imi ia 9-9,5 oras. Deci cutie automata ar fi cam 11, motor de 2700 nu te astepta sa scada sub 12-13 in oras. Consumurile care le-ai vazut sunt facute pe autostrada majoritatea. Poate te ajuta si site-ul acesta http://www.spritmonitor.de/en/
Tipul asta cu un C6 2.7 HDI a scos o medie de 10,63 mai mult in oras, cutie automata. E bun baiatu' ....uite link http://www.spritmonitor.de/en/detail/219308.html