Modificari Citroen C1 !

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 20-Mai-2008 10:47

si cu pistoanele si raportul de compresie ce faci? ca la presiunea aia nu mai fac fata. ca sa nu mai zic de pompa de ulei care trebuie sa livreze un debit mai mare ca sa alimenteze si turbina si sa raceasca si pistoanele (pentru asta trebuie daugate niste stropitoare la baza cilindrului). nu e chiar asa simplu cum pare la prima vedere
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Mar 20-Mai-2008 15:36

Nu a zis nimeni ca a e simplu :)
Astept sa vad ce li se intampla celorlalti, inainte sa ma bag la asa ceva.
Entuziasmat sunt, dar prost, nu. In momentul cand voi sti ceva 100% sigur, o sa merg la o firma de tuning cu specificatiile necesare. Dupa aia o sa vad ce o sa zica si ei. Si abia dupa aia o sa montez :)

Hell8oy
simpatizant

Mesajde Hell8oy » Mar 17-Iun-2008 08:24

scuze pentru absenta mea... Sunt cu Bacalaureatul si nu prea am avut timp. Vin acum cu noile modificari :D

-Am schimbat luminile in bord , albastru
-Mp3 player Pioneer DEH 4000 UB
-Boxe pe fata MTX
-Alarma Pager Maat
-Proiectoare cu LED-uri

Imagine Imagine Imagine

si acum poze de cand am schimbat lumina in bord:

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Daca este cineva interesat de asa ceva, sa ma intrebe. Oricum ideea este ca la C1 au fost cam zgarciti in sensul ca: atat turometrul cat si celalalt "ceas" aveau cate 2 leduri. Loc pentru alte Leduri este pe placa, numai ca nu erau lipite, si cei de acolo mi-au spus ca e posibil sa nu fie siguranta sau ceva in genul. La turometru am avut cum sa ajung la placa bine , insa la Kilometraj, a trebuit sa topesc in jurul ledului cu letconul ca sa pot lipi/dezlipi. plasticul care acopera placa nu iese din cauza displayului pe care arata combustibil, kilometri si asa mai departe. In rest zic eu ca se vede cat de cat bine, adica e altceva. Si cand o sa am timp, o sa schimb ledurile si de la consola.

http://www.youtube.com/watch?v=ju8Ov6yXw_M un clip, cum se aude muzica in masina

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Dum 10-Aug-2008 09:52

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 10-Aug-2008 13:04

eu sunt interesat la partea cu colorarea bordului in albastru. ma intereseaza pentru bx. la bx sunt becuri nu leduri si din cate imi dau seama exista undeva o folie colorata pentru ca toate becurile sunt albe.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 10-Aug-2008 13:05

ps: stii cumva de unde pot face rost de leduri in loc de becuri, dar cu aceeasi tensiune si putere de iluminare?

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 11-Aug-2008 01:04

am facut si eu niste imbunatatiri:
1. asta: http://my107.blogspot.com/search?q=fix (clema aia face toti banii, am comandat-o din franta si a venit in 3 sapt. (la eurial). acum usitza de la torpedo se inchide perfect, nemaiavand jocul acela idiot ca la torpedoul de Logan. baietzasul asta care administreaza blogul e un geniu, stie absolut tot ce apare)
2. scut original (e mic, de plastic, si acopera doar partea dreapta a motorului, sub cureaua de accesorii. probabil o investitie nu foarte utila. daca cumva montez filtru sport open-air va deveni FOARTE util, oprind stropii de apa ce ar putea uda filtrul)-vine marti
3. perdelute originale pt. geamurile laterale spate (scumpe rau, 180 ron, dar tinand cont ca cea mai ieftina folie omologata (Samurai) costa 350ron laterale + luneta, pe care (luneta) nu ma intereseaza sa o acopar, cred ca merita. mai ales ca daca ma satur de ele pot oricand sa le vand)-vin tot marti.

revin cu poze la perdelute si la scut marti seara.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 11-Aug-2008 01:13

Crisskro scrie:Toba sport... montata ;)

http://img352.imageshack.us/img352/3053/backrt7.jpg

da bine pe masina, dar dupa cum arata, pare genul de toba care iti cam rupe capul dupa 1 ora de autostrada. face treaba amortizorul detasabil? cum ai adaptat-o? (eventual niste poze de la montaj?) unde ai facut treaba? cat ai dat pe ea? (oricum sunt sigur ca ai iesit muuult mai ieftin decat mine si ram84).

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Lun 11-Aug-2008 08:41

E exact genul ala de toba care iti rupe capul :D
Sa el luam pe rand:
1: Daca nu e calcata pedala de acceleratie mult, se aude stock. Daca trec de 4000 rpm, deja incepe sa se auda cam tare la viteze mici (1-a si a doua). Deja de al a 3-a nu se mai aude asa tare. La 2200 rpm nu se aude nimic diferit, e exact ca stock.
2: Amortizorul da, este detasabil, dar am de gand sa il las montat. Suna suficient de tare asa cum este.
3: Adaptarea a fost asa: dat jos toba stock, taiat o bucata de teava din ea, inca o bucata de teava mai groasa ca reductie. Acum este prinsa intr-un singur colier, adaptat sa se foloseasca si cauciucul ala in care era prinsa toba stock. Toba e full inox, 'aSPEC', a costat 90 euro. Mesterul care a montat-o s-a chinuit destul de mult, in jur de 2 ore a durat cu totul, a avut destul de sudat. Manopera a fost 1 mil 200.
Pretul total e undeva pe la 5 milioane. Poze de la montaj nu am... sorry :)

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 11-Aug-2008 10:43

si totusi...cum se aude fara amortizor? :D

120lei e f. ok pt. cata munca s-a depus acolo. eu nu am vrut sa distrug toba veche pt. ca poate inaintea vanzarii (peste multi ani) o sa pun toba originala la loc. in plus este si f. scumpa, aprox 300eu. :shock:

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Lun 11-Aug-2008 14:12

Toba originala nu este distrusa, teava tobei originale vine fixata pe teava de esapament ca in poza urmatoare. Drept pentru care, a trebuit sa fie taiat din teava tobei originale pentru a face legatura mai usor, si cat mai apropiat de modul de fixare al tobei originale.

Imagine

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 11-Aug-2008 15:04

asta am inteles, dar pe undeva tot "distrusa" se numeste fiindca nu cred ca o vei mai modifica vreodata sa o pui la loc.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Lun 11-Aug-2008 20:17

Eh, complicat nu e, doar o teava ceva mai groasa, in care sa intre partea care am taiat-o acum si toba originala. Nu e asa grav :)

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Lun 11-Aug-2008 20:28

Te-a costat destul de putin si daca nu e prea galagioasa la mers normal e ok.
Bravo :)
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu :)

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Lun 11-Aug-2008 21:39

Multumesc :)

Ca un later edit, a zis mesterul dupa ce a montat-o sa dau niste ture prin jur, si cand m-am intors mi-a zis ca crede ca isi pune si el una, ca nu se aude la mers normal mai deloc :)

Înapoi la “Citroen C1”