cum se dezactiveaza modul economic? ajutor pls!
Moderator: Echipa Tehnica
cum se dezactiveaza modul economic? ajutor pls!
este cineva care cunoaste cum se poate dezactiva modul economic? ma enerveaza deoarece nu pot sa ascult muzica mai mult de 3-4 minute
. se inchide automat si apare pe calc. de bord economy mode si incepe sa falfaie imaginea rosie a bateriei si apoi se inchide.se poate dezactiva modul economic? am incercat dar nu am reusit nimic! pls help me!

c3 sx 1.4 hdi
- Gurau Alexandru
- pasionat
La mine modul economic nu taie bricheta, model 2003. Asa ca am legat radioul pe plusul de la bricheta si nu am probleme. Mi se pare un pic ciudata instalatia electrica (presupun ca nu sunt diferente majore C2-C3) ; radioul stock e legat permanent la baterie, neexistand o alimentare care sa se intrerupa cand scoti cheia, totul e reglat din calculatorul masinii. Prima oara am legat pe alimentarea continua, dar era stresant sa stingi si sa aprinzi tot timpul, asa ca am cautat o alimentare pe cheie. Verifica alimentarea la bricheta, sunt sanse ca asta sa fie solutia.
- Gurau Alexandru
- pasionat
Majoritatea radio-cd-urilor au siguranta de 10A, bricheta parca e pe 30A, deci nu vad de ce-ar fi probleme... Si in cel mai rau caz se arde o siguranta, dar asta daca bagi in bricheta vreun fierbator, ca de la un GPS slabe sperante
. Iar cei cu scule profesionale (amplificatoare, tuburi...) probabil nu se apuca de astfel de improvizatii.

Salut! La mine intra mai tarziu modul economic! Vreo juma de ora! Ma speriasem ca raman fara baterie....sa inteleg ca nu are nici o legatura?(oprit motorul fara contatct pus dar cheia bagata in contact, ascult muzica cam jumatate de ora si intra in eco-mod) App putin off , cas clarion are iesire sub? Mersi anticipat!
- robistan25
- pasionat
eu am avut amplif la bricheta
am avut o perioada legat remote-ul de la amplificator la bricheta, era ok, doar ca era legat pe mufa de la detector si mi-a ars cateva sigurante, pana am legat direct la dvd. cat despre modul eco, e ok ca exista pentru ca nu exista riscul de a ramane fara baterie, chiar si cu cheia in contact(eu am impins un logan noaptea pe la vreo 3 de mi-au sarit capacele din cauza asta).
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”