DIESEL ADDiTIVE MINIMUM LEVEL
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
Va salut pe toti. Ieri mi-a aparut mesajil de mai sus. Stiu ca se refera la lichidul minune,EOLYS. De unde oare se cumpara asta si cum se pune,se poate face acest lucru si de unul singur? Am auzit ca e cam piperat la service.
-
- simpatizant
Lichidul Fap trebuie cumparat dupa OPR-ul masinii,ca poate fi DPX42 sau EOLYS 174,de pus singur poti,dar trebuie de facut initializarile si resetarile in contorul de aditiv,lucru ce se face numai cu echipament Lexia,la cineva care are,sau la reprezentanta Citronel.
Electricitate,soft,diagnoza auto,0744605642,SUCEAVA si imprejurimi.
-
- pasionat
Va multumesc de indicatii,dar acestea dau nastere la alte intrebari.Stiti si cati litri de lichid trebuie sa cumpar, si cum aflu ce fel de lichid trebuie sa cumpar? In plus, aveti idee cam cati km mai pot merge cu masina fara sa pun lichidul fap?Am gasit niste lichid la un pret bun,dar este din cel folosit de Peugeot, oare este acelasi lucru?
-
- pasionat
Azi am cumparat lichidul Eolys,5L,zic eu la un pret bun(150RON/L).La sfarsitul saptamanii vreau sa-l si pun in rezervorul lui.Stiu ca este nevoie de o resetare a contuarelor cu Lexia, dar lichidul intentionez sa-l pun singur. Ma poate ajuta cineva cu ceva indrumari in ceea ce priveste aceasta operatiune?Unde este rezervorul de Eolys si cum se ajunge la el?Este OK daca demontez FAP-ul si-l spal, sau nu este necesar acest lucru?
-
- pasionat
Ma gandeam la un moment dat, daca se poate pacali cumva BSI-ul. Adica sa scot FAP-ul,sa pun sonda de la Eolys pe maxim,si BSI-ul sa creada ca totul este asa cum trebuie. Ati auzit ceva in sensul acesta?
-
- pasionat
Se pare ca nu mai exista decat un singur tip de aditiv si cel vechi nu se mai foloseste de prin 2005. Chiar se poate reseta contorul si fara lexia? Sunt contrariat, fiindca f multa lume zice ca nu. FAP-ul trebuie curatat sau nu? Am citit pe un forum francez, ca cineva l-a bagat intr-un cuptor la 600 de grade timp de 4 ore si a iesit excelent,altii recomanda inlocuirea lui odata cu reumplerea rezervorului de eolys. Chiar nu stiu ce sa mai cred, m-as bucura daca as sti ca varianta cu cheltuieli minime este sigura si eficienta. A mai facut cineva acest lucru?
La mine nu a mers......dar pe alte C5-uri a mers.
Nu am auzit nimic de faptul ca daca ai pus eolys trebuie sa schimbi si FAP-ul. Ar mai fi o varianta cu anularea definitiva a eolys-ului din\calculator.....reprogramat astfel incat masina sa nu-l mai vada...........dar daca esti ecologist, vezi ca o sa poluezi mediul.
Nu am auzit nimic de faptul ca daca ai pus eolys trebuie sa schimbi si FAP-ul. Ar mai fi o varianta cu anularea definitiva a eolys-ului din\calculator.....reprogramat astfel incat masina sa nu-l mai vada...........dar daca esti ecologist, vezi ca o sa poluezi mediul.