Parbriz
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Sunt standard aceste parbrize?De ce intreb...al meu are o crapatura urata si vreo 2 ciobituri din acelea "ochi de bou"si m-am hotarat sa il schimb.
Dar cand m-am dus la o firma din BV renumita la noi ca au preturi OK, mi-a zis ca sunt mai multe tipuri si ca tb sa vedem care se potriveste
Cum este pana la urma?Ma poate lamuri cineva?
Dar cand m-am dus la o firma din BV renumita la noi ca au preturi OK, mi-a zis ca sunt mai multe tipuri si ca tb sa vedem care se potriveste

Cum este pana la urma?Ma poate lamuri cineva?
Antispamul asta!
Deci, scriam ca nu am prea vazut C5 fara senzori in parbriz.Nu stiu daca sunt fixati acolo sau se pot desprinde.
Am schimbat si eu parbrizul tot din cauza de ciupituri. Initial am fost la un cunoscut distribuitor de parbrize si m-a spus ca sunt mai multe tipuri, laminate, heliomate nu aveau, cu senzor de ploaie , fara senzori etc.
In concluzie am apelat la service unde au montat parbrizul corespunzator masinii.
Deci, scriam ca nu am prea vazut C5 fara senzori in parbriz.Nu stiu daca sunt fixati acolo sau se pot desprinde.
Am schimbat si eu parbrizul tot din cauza de ciupituri. Initial am fost la un cunoscut distribuitor de parbrize si m-a spus ca sunt mai multe tipuri, laminate, heliomate nu aveau, cu senzor de ploaie , fara senzori etc.
In concluzie am apelat la service unde au montat parbrizul corespunzator masinii.
am eu unul
Posed unastfel de parbriz , original de la citroen , in tzipla , cu folie , senzor , etc etc , si il dau daca e cineva interesat ..........
0722786069 fara mesaje pls pe mail
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Acum o saptamana am schimbat si eu parbrizul cu unul conform cu datele din talon, mai precis cu senzori de ploaie si lumina, ambii incastrati in sticla interioara a acestuia. Stiu asta (ca sunt incastrati) pentru ca am vazut senzorii ca niste LED-uri IR, iar din sticla interioara a pabrizului iesea un cablu cu o mufita mica albastra. Aceasta a fost infipta intr-un fel de modul cu mai multi conectori, aflat in carcasa oglinzii retrovizoare de interior. Tot acolo am gasit si 12v de unde am alimentat camera video IR pentru noapte (nu night vizion ca aceea e termala).
Stima,
Cata
Stima,
Cata
Re: am eu unul
Grigore scrie:Posed unastfel de parbriz , original de la citroen , in tzipla , cu folie , senzor , etc etc , si il dau daca e cineva interesat ..........
Salut Grig.Merge parbrizul pe c5 II ? Cat face la tine?Multumesc anticipat