Audio
Moderator: Echipa Tehnica
Audio
imi pare rau de topic dar am tot cautat prin forum si nu am gasit nimic!vreau sa stiu repede ce dimensiuni trebuie sa aibe boxele din usile fata!nu am bx-ul langa mine si nu-l voi avea curand! am o ocazie sa iau niste boxe si vreau sa stiu ce s-ar potrivi!
Citroen BX 17. TD '89
salut , eu momentan am 2 sony x`plode pe fata 13 cm , si un amarat de sony vechi , si se aude super ok(pentru putinu care este, un pic de bas un pic de medii , wld a ascultat minunatul sistem pe vremea cand aveam o boxa din casa in spate
si a ramas placut surprins de sunet , avand in vedere ca am cheltuit mai nimic pe audio
trebuie sa fi doar un pic inventiv chiar daca uneori solutiile nu sunt hi-tech
) , dar eu am si prin usa insonorizat un pic.. si masca de usa prinsa foarte bine !
incearca sa prinzi cumva mai bine fata de usa... bagai ceva insonorizare , daca nu ai de mai scumpisor macar un pic de burete in juru difuzorului

incearca sa prinzi cumva mai bine fata de usa... bagai ceva insonorizare , daca nu ai de mai scumpisor macar un pic de burete in juru difuzorului

- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pai pune insonorizant, pune tweetere in bord , pune filtre pe fiecare dintre cai, arunca o tara de bass in portbagaj (si ala filtrat) si pe deasupra toaran insonorizant ..
:)
si apoi mergi pe alt producator de difuzoare, si nu ma refer la SONY ..
poate fi Magnat, SAL, JBL ... samd ..
sa nu iti faci asteptari mari la asta daca nu pui si bani multi alaturi ..si sa stii ca din pacate trebuie destui ..

si apoi mergi pe alt producator de difuzoare, si nu ma refer la SONY ..
poate fi Magnat, SAL, JBL ... samd ..
sa nu iti faci asteptari mari la asta daca nu pui si bani multi alaturi ..si sa stii ca din pacate trebuie destui ..

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone