CD player - Berlingo
Moderator: Echipa Tehnica
CD player - Berlingo
Salutare!
A trecut deja o luna de cand mi-am cumparat un Berlingo, si as dori sa achizionez un CD player si boxe pentru el, deoarece l-am luat fara. As dori sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta, si care sunt recomandarile. Exista ceva specific pentru Berlingo, sau pot cumpara orice CD player standard si boxe.
Multumesc,
Cristi
A trecut deja o luna de cand mi-am cumparat un Berlingo, si as dori sa achizionez un CD player si boxe pentru el, deoarece l-am luat fara. As dori sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta, si care sunt recomandarile. Exista ceva specific pentru Berlingo, sau pot cumpara orice CD player standard si boxe.
Multumesc,
Cristi
-
- pasionat
-
- simpatizant
boxe in usa din fata
Daca ma puteti ajuta, vreau sa montez niste boxe la usile din fata.
Am nevoie de amanunte(dimensiuni, mod de prindere, etc)
Am nevoie de amanunte(dimensiuni, mod de prindere, etc)
Ai rezolvat cu asta pana la urma?
Eu am un Berlingo2 din 2006 si mi-am instalat recent in usile din fata 2 boxe VDO de 16.5cm de la Metro, si sunt ok. Nu vorbesc din punct de vedere al calitatii sunetului, deoarece nu sunt deloc pretentios, ci din punct de vedere al sistemului de prindere. Adica au incaput la fix
Odata cu ele am instalat si un cd player Sony CDX-GT620U, pe care l-am instalat singur (adica l-am fixat in lacasul existent, si am facut legatura cu mufele existente). Am insa o problema cu el, deoarece nu functioneaza memoria lui. Adica de cate ori il opresc, se reseteaza si trebuie sa ii fac din nou setarile. Din cate am citit in cartea tehnica, nu este conectat corect la bateria masinii, insa nu ma prind din schemele pe care le am cum sa fac acest lucru. S-a mai lovit cineva de problema aceasta? Cum as putea sa o rezolv?
Multumesc!
Eu am un Berlingo2 din 2006 si mi-am instalat recent in usile din fata 2 boxe VDO de 16.5cm de la Metro, si sunt ok. Nu vorbesc din punct de vedere al calitatii sunetului, deoarece nu sunt deloc pretentios, ci din punct de vedere al sistemului de prindere. Adica au incaput la fix

Odata cu ele am instalat si un cd player Sony CDX-GT620U, pe care l-am instalat singur (adica l-am fixat in lacasul existent, si am facut legatura cu mufele existente). Am insa o problema cu el, deoarece nu functioneaza memoria lui. Adica de cate ori il opresc, se reseteaza si trebuie sa ii fac din nou setarile. Din cate am citit in cartea tehnica, nu este conectat corect la bateria masinii, insa nu ma prind din schemele pe care le am cum sa fac acest lucru. S-a mai lovit cineva de problema aceasta? Cum as putea sa o rezolv?
Multumesc!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
mai dati si voi un ochi pe www.be-loud.ro si alegeti-va ceva mai bun. chestiile de la metro... Daca tot dati si voi un ban, macar sa merite.
"If in doubt, flat out!"
Dupa cum am spus, nu sunt foarte pretentios in ceea ce priveste sistemul audio, asa ca sunt multumit de cd playerul de la Sony pe care mi l-am instalat. L-am luat de la Metro din intamplare, pentru ca aveam drum pe acolo si am dat cu ochii de cd-playerele auto acolo, si dupa ce am mai studiat un pic pe net, am ajuns la concluzia ca aici era cel mai convenabil. Btw, pe situl postat mai sus acelasi cd este mai scump
Insa situl este foarte ok, multumesc pentru link. Iar in privinta boxelor aveam emotii, pentru ca nu eram sigur daca se vor potrivi, asa ca nu eram dispus sa dau prea mult pe ele...Deocamdata sunt ok astea pe care le-am pus, insa problema pe care o am este cu conectorii audio de la Berlingo, pentru ca se pare ca nu sunt compatibili cu conectorul ISO cu care vine cd-playerul.
Asadar stie cineva daca imi trebuie un convertor pentru asta?
Multumesc,

Asadar stie cineva daca imi trebuie un convertor pentru asta?
Multumesc,
Intr-adevar, ii lipseste acest plus permanent, insa nu stiu cum as putea sa il dau. Am mai citit un pic acum pe forum, si se pare ca nu e nevoie de convertor, deoarece mufa de la Berlingo este compatibila ISO.
Masina nu a avut radio cd preinstalat, asadar este foarte probabil sa lipseasca siguranta respectiva. Multumesc mult pentru aceasta idee, o sa verific daca aceasta este problema.
Numai bune!
Masina nu a avut radio cd preinstalat, asadar este foarte probabil sa lipseasca siguranta respectiva. Multumesc mult pentru aceasta idee, o sa verific daca aceasta este problema.
Numai bune!
Se pare ca am rezolvat problema. Nu era din cauza sigurantelor. In schema de montaj a CD playerului Sony, erau mentionate 3 posibilitati de conectare a firelor pentru power. Am studiat din nou schema, si am inversat modul in care erau conectate firele de power (galben cu rosu). Acum este ok, nu se mai reseteaza cand scot cheia din contact.
Multumesc pentru sugestii!
Multumesc pentru sugestii!
-
- simpatizant
Si eu am avut problema cu resetarea la scoaterea cheii din contact.
Am un Blaupunkt; am cautat pe net schema aparatului si apoi cu ajutorul unui aparat de masura am gasit + permanent si totul s-a rezolvat.
Si cu boxele am rezolvat destul de usor. Am desfacut panourile usilor din fata si pe dosul lor era marcat exact locul pentru decupaj.
Acum am ceva care suna bine.
Am un Blaupunkt; am cautat pe net schema aparatului si apoi cu ajutorul unui aparat de masura am gasit + permanent si totul s-a rezolvat.
Si cu boxele am rezolvat destul de usor. Am desfacut panourile usilor din fata si pe dosul lor era marcat exact locul pentru decupaj.
Acum am ceva care suna bine.
-
- just curious
-
- simpatizant
-
- just curious
-
- simpatizant