BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
hm
se pare ca era socu blocat .. de aici reiesea un consum marisor ! iar prin pompa au umblat niste destepti si era gatuit ! astazi .. am facut socu ! si i`am dat debit !!!! alta poveste .. am plecat un pic mai tare toata treapta 1 !!! mi`a scartait`o (de retinut cauciucuri de vara 205/55/15 ) 0-50
s`a schimbat total ... trage muuult mai bine
au avut dreptate (se stiu ei care
)
cand am venit de la sambata ... am cam speriat o alfa romeo jtd de 140 de cai cred (avea toba si toate chestiile tunate
) ) omu s`a cam speriat nu stia ce se intampla ... ce este acest rablament
) de pe la 60 pana pe la 160
azi cand s`a intamplat si faza cu scartzu .. a tras langa mine o xantia cu numere noi... oamenii din interior au deschis geamu si au intrebat foarte mirati
"ce motor are de fuge asa ? " destul de funny 

cand am venit de la sambata ... am cam speriat o alfa romeo jtd de 140 de cai cred (avea toba si toate chestiile tunate

azi cand s`a intamplat si faza cu scartzu .. a tras langa mine o xantia cu numere noi... oamenii din interior au deschis geamu si au intrebat foarte mirati

XENON scrie:ai cronometrat cat faci acum pana la suta?
inainte sa mblu la ea nush ... insa acum sunt sigur ca e undeva la 9 ... poate si mai bine nu stiu ... oricum se va schimba tot.. dupa ce o rezolv de frane calumea ... si marit presiunea in turbina

pana acum... este exceptional asa cum este ... pentru drumuri lungi ... viteza de croaziera relaxanta si economica la 110-120-130
vezi daca anuntul mai este valabil http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... light=visa
salutare domnilor... n`am mai scris de ceva vreme ... azi am terminat partea din spate revizie la brate , etrieri etc.,am schimbat si radiatoru de caldura din interior(curgea) , am echilibrat si rotile.. ca dupa 140 imi dansa spatele
ce sa zic pacat ca nu au facut`o din fabrica asa .. se misca extrem de bine
nu am avut nici o problema mecanica cu ea , ii place mai mult la drum lung cei drept :P si pe urcusuri
pe viitor alta cutie mai lunga ,ambreiaj mai "strong", planetare mai rezistente , frane mai bune ....
si poate un pic de presiune asa in turbina dupa gust 

ce sa zic pacat ca nu au facut`o din fabrica asa .. se misca extrem de bine

pe viitor alta cutie mai lunga ,ambreiaj mai "strong", planetare mai rezistente , frane mai bune ....