Am facut si eu niste poze si n-am cui sa le arat...

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Joi 25-Sep-2008 14:39

Foarte frumos aranjata buburuza. Felicitari ! Niste jante argintii si e complet schimbata.
Am vazut ca are faruri de ceata, si eram curios daca se pot monta si pe masca mea care nu e prevazuta pentru asa ceva? Si cat costa kit-ul de faruri de ceata , cu montaj sau fara? Evident daca poti sa zici pe forum astfel de informatii

lazaroiu
just curious

proiectoare ceata

Mesajde lazaroiu » Joi 25-Sep-2008 15:03

setul de lumini de ceata se poate monta pe orice bara de citroen c1 .pretul este de 635 ron cu tva la care se adauga pretul vopsirii " ochelarilor " in culoarea aleasa de tine plus pretul de manopera montaj . binenteles pretul ultimelor 2 este discutabil .

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Joi 25-Sep-2008 15:42

Ce prompt ai fost. Multumesc frumos Rares.
O sa cumpar un astfel de set dar poate la inceputul anului viitor, acum am alte prioritati pentru buburuza, trebuie sa revopsesc usile, ambele fiind zgariate si putin sifonate.

lazaroiu
just curious

Mesajde lazaroiu » Joi 25-Sep-2008 15:52

cu placere . si pentru probleme legate de vopsitorie poti sa apelezi la noi cu incredere . daca distanta nu ti se pare prea mare . pentru orice problema poti sa apelezi pe email .

Cu respect ,

Rares

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Joi 25-Sep-2008 21:00

misto rau buburuza. vad ca a mai avut cineva inaintea mea ideea cu oglinzile argintii. masinutza merita clar niste jante. cred ca mi-ar fi placut si mie setul de proiectoare din pct. de vedere practic. estetic, desi sunt de origine, mi se pare ca nu prea sunt de acolo. sunt ok dar doar fiindca sunt in combinatie cu restul elementelor argintii. per total, frumoasa masinuta.

lazaroiu
just curious

Mesajde lazaroiu » Joi 25-Sep-2008 21:16

am si eu o intrebare ca membru mai nou : nu exista un loc cu pozele buburuzelor noastre , chiar si cu ale noastre . Merge chair si ceva de genul buburuza in concediu :)
Imagine

lazaroiu
just curious

Mesajde lazaroiu » Joi 25-Sep-2008 21:20

asta e buburuza personala :D
Imagine

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mie 01-Oct-2008 23:46

"The retail price is £92.07 +vat, we cannot supply direct."

rotunjit usor in minus asta ar insemna 109 lire, iar lira costa aprox 4,7lei.
deci se vinde cu 512,3lei.

tipul de la K&N Europe mi l-a trimis chiar astazi, (modelul fara ESP, pt. noi)deci ar trebui sa vina cam intr-o sapt, maxim doua. Daca cineva il doreste, e de vanzare pt FIX 350lei. mai mult ca sigur e primul din Romania, asa ca, daca doriti, ma contactati pe pm.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Joi 02-Oct-2008 08:16

Ti-am trimis PM :)
Daca il cumpar eu, il montez si fac si cateva poze :)

Hell8oy
simpatizant

Mesajde Hell8oy » Joi 02-Oct-2008 08:57

acum cateva zile am pus instalatie de xenoane si folie fata-spate inchisa. Instalatia este de 6000k, daca are cineva de 8000 sau mai mare, poate face niste poze sa vad daca am facut o prostie cu asta de 6000k :D . Ca si lumina este mult superioara si se vede diferenta, mai ales la faza lunga.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Joi 02-Oct-2008 14:19

Nuca schimbator schimbata, plastice in culoarea caroseriei, urmeaza cele care inca mai sunt gri (greu de scos si nu vreau sa fortez).

Imagine

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Joi 02-Oct-2008 22:10

nuca nu imi place cum vine :lol: . poti sa faci asa: tai un pic din maneta,scoti vinilinul, bagi inelul cu filet (cel al nucii) primul. dupa care vii cu vinilinul, il indoi un pic la varf, incat sa intre intre inel si tija PE SUS. apoi fixezi maciulia. cu vinilinul intors pe dos in sus, infiletezi inelul in maciulie pt. a il prinde intre inel si maciulie. apoi intorci vinilinul in jos si il fixezi la loc in cleme. in felul asta o sa obtii un aspect mai "factory" la imbinarea dintre vinilin si maciulie. inelul cu filet va ramane sub vinilin si nu se va mai vedea.
nu stiu cat de clar am fost dar iti garantez ca iese ceva frumos.

iti reamintesc poza asta ca sa vezi cum iese: http://img411.imageshack.us/my.php?imag ... 037pl9.jpg
si maciulia mea are un inel la baza, scrie f. frumos Sparco pe el, dar a ramas sub vinilinul acela.

ATENTIE, ca trebuie sa si tai un pic din varful vinilinului, adica partea aceea ingusta cu cusatura.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Vin 03-Oct-2008 08:13

Ai fost clar, dar nu nu.. altul e planul :D
O sa imi confectionez o alta husa, dupa cum a facut si guidom, din piele neagra. Si o sa o fac sa vina perfect. Singura problema e timpul, se pare ca nu reusesc sa imi fac timp 2-3 ore sa fac treaba bine. materialul il am :)

PS legat de poza: eu tin monedele in locul din spatele schimbatorului, nu il locurile din fata lui :D M-am gandit ca se zgarie plasticul, iar in spate, baza e din material :)

Hell8oy
simpatizant

Mesajde Hell8oy » Vin 03-Oct-2008 10:28

Restul plasticelor se scot usor, mai putin cele de la aer, cald/rece . alea au un cablu si e ceva mai complicat. te-as sfatui sa nu te bagi tu. Husa de la schimbator eu o am din piele de vaca parca :lol: rosie, la fel ca si husele, numai ca momentan nu am poze si cu husa de la schimbator. o sa revin. Plasa sus si jos la spoiler, poze cu folia, si poze cu instalatia de xenon de 6000 k.

Imagine Imagine
Imagine
Imagine

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Sâm 04-Oct-2008 10:43

O singura obiectie... scoate-i prizele de pe capota...

Înapoi la “Citroen C1”