Am facut si eu niste poze si n-am cui sa le arat...
Moderator: Echipa Tehnica
Foarte frumos aranjata buburuza. Felicitari ! Niste jante argintii si e complet schimbata.
Am vazut ca are faruri de ceata, si eram curios daca se pot monta si pe masca mea care nu e prevazuta pentru asa ceva? Si cat costa kit-ul de faruri de ceata , cu montaj sau fara? Evident daca poti sa zici pe forum astfel de informatii
Am vazut ca are faruri de ceata, si eram curios daca se pot monta si pe masca mea care nu e prevazuta pentru asa ceva? Si cat costa kit-ul de faruri de ceata , cu montaj sau fara? Evident daca poti sa zici pe forum astfel de informatii
proiectoare ceata
setul de lumini de ceata se poate monta pe orice bara de citroen c1 .pretul este de 635 ron cu tva la care se adauga pretul vopsirii " ochelarilor " in culoarea aleasa de tine plus pretul de manopera montaj . binenteles pretul ultimelor 2 este discutabil .
misto rau buburuza. vad ca a mai avut cineva inaintea mea ideea cu oglinzile argintii. masinutza merita clar niste jante. cred ca mi-ar fi placut si mie setul de proiectoare din pct. de vedere practic. estetic, desi sunt de origine, mi se pare ca nu prea sunt de acolo. sunt ok dar doar fiindca sunt in combinatie cu restul elementelor argintii. per total, frumoasa masinuta.
"The retail price is £92.07 +vat, we cannot supply direct."
rotunjit usor in minus asta ar insemna 109 lire, iar lira costa aprox 4,7lei.
deci se vinde cu 512,3lei.
tipul de la K&N Europe mi l-a trimis chiar astazi, (modelul fara ESP, pt. noi)deci ar trebui sa vina cam intr-o sapt, maxim doua. Daca cineva il doreste, e de vanzare pt FIX 350lei. mai mult ca sigur e primul din Romania, asa ca, daca doriti, ma contactati pe pm.
rotunjit usor in minus asta ar insemna 109 lire, iar lira costa aprox 4,7lei.
deci se vinde cu 512,3lei.
tipul de la K&N Europe mi l-a trimis chiar astazi, (modelul fara ESP, pt. noi)deci ar trebui sa vina cam intr-o sapt, maxim doua. Daca cineva il doreste, e de vanzare pt FIX 350lei. mai mult ca sigur e primul din Romania, asa ca, daca doriti, ma contactati pe pm.
nuca nu imi place cum vine
. poti sa faci asa: tai un pic din maneta,scoti vinilinul, bagi inelul cu filet (cel al nucii) primul. dupa care vii cu vinilinul, il indoi un pic la varf, incat sa intre intre inel si tija PE SUS. apoi fixezi maciulia. cu vinilinul intors pe dos in sus, infiletezi inelul in maciulie pt. a il prinde intre inel si maciulie. apoi intorci vinilinul in jos si il fixezi la loc in cleme. in felul asta o sa obtii un aspect mai "factory" la imbinarea dintre vinilin si maciulie. inelul cu filet va ramane sub vinilin si nu se va mai vedea.
nu stiu cat de clar am fost dar iti garantez ca iese ceva frumos.
iti reamintesc poza asta ca sa vezi cum iese: http://img411.imageshack.us/my.php?imag ... 037pl9.jpg
si maciulia mea are un inel la baza, scrie f. frumos Sparco pe el, dar a ramas sub vinilinul acela.
ATENTIE, ca trebuie sa si tai un pic din varful vinilinului, adica partea aceea ingusta cu cusatura.

nu stiu cat de clar am fost dar iti garantez ca iese ceva frumos.
iti reamintesc poza asta ca sa vezi cum iese: http://img411.imageshack.us/my.php?imag ... 037pl9.jpg
si maciulia mea are un inel la baza, scrie f. frumos Sparco pe el, dar a ramas sub vinilinul acela.
ATENTIE, ca trebuie sa si tai un pic din varful vinilinului, adica partea aceea ingusta cu cusatura.
Ai fost clar, dar nu nu.. altul e planul 
O sa imi confectionez o alta husa, dupa cum a facut si guidom, din piele neagra. Si o sa o fac sa vina perfect. Singura problema e timpul, se pare ca nu reusesc sa imi fac timp 2-3 ore sa fac treaba bine. materialul il am
PS legat de poza: eu tin monedele in locul din spatele schimbatorului, nu il locurile din fata lui
M-am gandit ca se zgarie plasticul, iar in spate, baza e din material 

O sa imi confectionez o alta husa, dupa cum a facut si guidom, din piele neagra. Si o sa o fac sa vina perfect. Singura problema e timpul, se pare ca nu reusesc sa imi fac timp 2-3 ore sa fac treaba bine. materialul il am

PS legat de poza: eu tin monedele in locul din spatele schimbatorului, nu il locurile din fata lui

Restul plasticelor se scot usor, mai putin cele de la aer, cald/rece . alea au un cablu si e ceva mai complicat. te-as sfatui sa nu te bagi tu. Husa de la schimbator eu o am din piele de vaca parca
rosie, la fel ca si husele, numai ca momentan nu am poze si cu husa de la schimbator. o sa revin. Plasa sus si jos la spoiler, poze cu folia, si poze cu instalatia de xenon de 6000 k.