De ce la toate celelalte marci se pot procura piese de schimb din mai multe surse, iar la Citroen doar prin ATS???
Eu repar masina la MIT Motors ( casco la Tiriac ) si stau de 2 ( doua ) luni pentru oglinda doar pt ca cei de la ATS nu aduc piesa. Fara oglinda se poate circula , dar daca era vreo piesa vitala stateam pieton.
Ce parere aveti de faptul ca exista firma cu monopol, adica pot stabili ce pret vor pentru piese? Am auzit ca ar include chiar o parte din manopera in pret.
Piese de schimb
Moderator: Echipa Tehnica
Piese de schimb
fosta Xsara II, 2001, 1,6 16v bleu
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Situatia nu e chiar atit de tragica. Poti comanda tu piesele respective direct din afara (ex: www.gsfcarparts.com ) sau mai exista si mari importatori locali gen augsburg, meteor, etc. Ai incercat la ei?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Depinde de piese. Daca sunt universale, gen filtre, placute de frana, becuri...normal ca le poti lua si din alta parte, dar piesele dedicate pentru Citroen (cum are Costin nevoie de oglinda sau mai era cineva cu calculatorul de bord), te asigur ca nu le gasesti decat la ATS si la dealerii Citroen care iau piese tot prin ATS.
se mai gasesc si piese dedicate la altii, cum ar fi faruri, oglinzi, geamuri, unele elemente de caroserie... daca tii cu tot dinadinsul. da-mi un PM si spune-mi ce ai nevoie, poate te pot ajuta, acum sau pe viitor
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
eu am comandat de la augsburg niste piese de caroserie( niste suporti care vin pe contraaripa) si le-au adus, din germania ziceau ei, in maxim 7 zile;
aceleasi piese le-am comandat si de la ats si mi-au spus ca dureaza cam 1 luna; si intr-adevar dupa 1 luna m-au sunat sa-mi spuna ca mi-au venit piesele dar eu deja rezolvasem cu augsburg;
singurul dezavantaj e ca la augsburg sunt putin mai scumpe ,dar nu cu mult
edit: si inca ceva: la meteor asta primavara aveau probleme cu dealerul de piese pt citroen si nu mai aduceau nici o piesa de citroen; dar cred ca pana acum au rezolvat
aceleasi piese le-am comandat si de la ats si mi-au spus ca dureaza cam 1 luna; si intr-adevar dupa 1 luna m-au sunat sa-mi spuna ca mi-au venit piesele dar eu deja rezolvasem cu augsburg;
singurul dezavantaj e ca la augsburg sunt putin mai scumpe ,dar nu cu mult
edit: si inca ceva: la meteor asta primavara aveau probleme cu dealerul de piese pt citroen si nu mai aduceau nici o piesa de citroen; dar cred ca pana acum au rezolvat
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”