sa am bmw M5 si sa treaca un C1 pe langa mine si sa dispara in zare.. mi se pare.. umilitor !
Sa intelegem ca un M5 este inferior unui C1? Poate omul mergea cu viteza legala.
Moderator: Echipa Tehnica
xbrother scrie: de ce ti-ai cumpara masina de 250cp cand in oras chiar si una de 68cp iti face treaba ?
owystyle scrie:eu dak mi-as lua masina puternica like M5, probabil n-as lua-o doar ptr viteza, ci ptr acceleratie..
Mishoo scrie:owystyle scrie:eu dak mi-as lua masina puternica like M5, probabil n-as lua-o doar ptr viteza, ci ptr acceleratie..
M5 ajunge de la 0 la 100 in 5-6 sec, un C1 in 10.Dupa ce ambele ajung la 100 de km la ora merg constant cu aceeasi viteza.
Consideri ca pt cele 5 secunde castigate merita diferenta de 50.000 de euro?
Mishoo scrie:Eu ma asigur in depasiri, nu le fac la mustata si ce e mai important nu fac din depasirea masinilor un sport.nu sunt la intrecere cu nimeni pe niciun drum national sau autostrada.
Mishoo scrie:owystyle scrie:eu dak mi-as lua masina puternica like M5, probabil n-as lua-o doar ptr viteza, ci ptr acceleratie..
M5 ajunge de la 0 la 100 in 5-6 sec, un C1 in 10.Dupa ce ambele ajung la 100 de km la ora merg constant cu aceeasi viteza.
Consideri ca pt cele 5 secunde castigate merita diferenta de 50.000 de euro?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori