Ce producator francez preferati?
Moderator: Echipa Tehnica
Ce producator francez preferati?
citroen , peugeot sau renault ?? si daca puteti sa spuneti si de ce ar fi excelent 

Ultima oară modificat Dum 02-Noi-2008 22:39 de către razzwan, modificat 1 dată în total.
-
- pasionat
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pai daca m-am straduit atata sa tin o masina ca a mea sa functioneze impecabil atunci crezi ca sa putea sa "iubesc' renault?
:)
no way , Hose!
Citroen forever!

no way , Hose!
Citroen forever!

Ultima oară modificat Lun 03-Noi-2008 13:08 de către DanT, modificat 1 dată în total.
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- Andrei Anghel
- pasionat
reno reuseste performanta sa nu faca in toata istoria sa nici macar o masina frumoasa, in afara de renault megane II break si renault clio V6.
pejo are in istoria sa o gramada de masini interesante, si, rezumandu-ne la cea cat-de-cat recenta, imi plac 405 3000V6, 205 gti, 207, 308 ... insa mi se par prea scumpe cele de-acuma. peugeotu 308 e un C4 mai naspa, ca n-are volanu ala kewl, plus alte chestii mai conservatoare la interior, insa e mult mai scump. un 207 costa cat un c4.
citroen face masini diferite si speciale de ani de zile. plus ca au si un design genial + un pret rezonabil + cele mai bune dieseluri din lume (bine, aici intra si pejo)
pejo are in istoria sa o gramada de masini interesante, si, rezumandu-ne la cea cat-de-cat recenta, imi plac 405 3000V6, 205 gti, 207, 308 ... insa mi se par prea scumpe cele de-acuma. peugeotu 308 e un C4 mai naspa, ca n-are volanu ala kewl, plus alte chestii mai conservatoare la interior, insa e mult mai scump. un 207 costa cat un c4.
citroen face masini diferite si speciale de ani de zile. plus ca au si un design genial + un pret rezonabil + cele mai bune dieseluri din lume (bine, aici intra si pejo)
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
mie la pejo nu prea imi place nimic, la reno mi-au placut tare mult motoarele (ma refer la cel de reno 5 turbat, 16V, williams, etc), si mi-a placut tare mult safrane si laguna 2, iar la citroen.... mi-au placut.... in special cx, iar xm si xantia mai putin. cele noi nu imi plac sub nici o forma. in concluzie as vota asa: 1: citrnel, 2: reno, 3: pejo
dj01fad scrie:mie la pejo nu prea imi place nimic, la reno mi-au placut tare mult motoarele (ma refer la cel de reno 5 turbat, 16V, williams, etc), si mi-a placut tare mult safrane si laguna 2, iar la citroen.... mi-au placut.... in special cx, iar xm si xantia mai putin. cele noi nu imi plac sub nici o forma. in concluzie as vota asa: 1: citrnel, 2: reno, 3: pejo
dar de noul c5 ce parere ai ?? model nou :>
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Preferinte
Depinde din ce unghi privesti lucrurile ! Daca am fii conservatorii ca nemti sau englezi.. atunci si noi am prefera marcile indigene. Dar in cazul de fata luam mai multi factori in calcul. 1-pretul 2- calitatea si nu in ultimul rand aspectul. Cei de la Citroen & Peugeot au cam aceiasi ,,parintii,, si chiar designerii. O nota in plus o au cei de la Citroen. Eu detin acuma un Citroen..normal sa am un ,,plus,, la favorite !!! Dar cum prima dragoste nu se uita niciodata... raman la autoturismele ,,made in UK,, Motivele ...sunt multe !!!
Peace on earth ... War under the blanket !