Salut!
Am si eu doua mici probleme:
1. Un "scartait" sau "fluierat", nu stium cum sa il descriu....ceva de genul, cum se aude o curea de alternator care nu e bine intinsa. Doar ca la mine zgomotul asta se aude tot timpul (la relanti) si, normal, mult mai incet, trebuie sa fi atent, fara muzica in masina, ca sa il auzi. Vreun rulment...sau pompa de apa? Sau altceva?
2. De la o vreme (de cand am facut revizia - inclusiv schimbare placute de frana), are momente cand tremura putin cand iau piciorul de pe frana (am scris bine, cand iau) si ramane cu tremuratul ala 4-5 semafoare. E destul de ciudat, ca turatia nu oscileaza. Nu inteleg. Mai ales, ma baga in ceata faza ca ramane tremuratul ala cand NU e calcata frana. NU va imaginati ca imi cad geamurile, e ceva fin (AC-ul oprit, am testat si asa). Sa fie ceva la pompa hidraulica de la servo? Deja ma lasa, trebuie schimbata?
C5, 37.000 Km, revizii facute (cea de 40.000 tocmai am facut-o), mers frumos cu masina, 1.6HDI.
Vreo idee? Vreun sfat?
Merci.
Doua mici (probabil) probleme
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Khan > vad ca fix din seara in care am postat, nu a mai facut. Nu ma crede vreun paranoic, ca eram doi care am simtit tremuratul ala.
In fine, pe mine, cel mai tare ma roade suieratul ala. Cel mai bine sa il descriu, e sa il compar cu suieratul care se aude la unele masini, atunci cand e volanul bracat maxim (stanga sau dreapta) si e tinut cu mana sa nu se intoarca acel 1 grad (stiti voi la ce ma refer). Cam asa suna, dar la mine se aude cu masina pe loc, fara mana pe volan si cu rotile drepte (sau in orice pozitie).
In fine, pe mine, cel mai tare ma roade suieratul ala. Cel mai bine sa il descriu, e sa il compar cu suieratul care se aude la unele masini, atunci cand e volanul bracat maxim (stanga sau dreapta) si e tinut cu mana sa nu se intoarca acel 1 grad (stiti voi la ce ma refer). Cam asa suna, dar la mine se aude cu masina pe loc, fara mana pe volan si cu rotile drepte (sau in orice pozitie).
Dupa treaba cu climatizarea, am aflat-o si p'asta. Scartaitul este de la distributie. Au dat jos cureaua de la alternator si tot se aude. Ma duc Luni din nou la service...sa vedem ce iese....
Omul de la ATS din de pe Sos Pipera a fost foarte de treaba, m-a ajutat si cu faza cu climatizarea si cu faza cu diagnosticul asta la distributie...se pare ca nu ar fi ceva grav, ca se aude din zona accesoriilor.
Omul de la ATS din de pe Sos Pipera a fost foarte de treaba, m-a ajutat si cu faza cu climatizarea si cu faza cu diagnosticul asta la distributie...se pare ca nu ar fi ceva grav, ca se aude din zona accesoriilor.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”