Din ce am citit pana acum am inteles ca poti creste puterea la un motor care nu are turbo, asa cum este al meu, cu un chip cu 8-12%din puterea motorului.Nu este mult dar e ceva, 120 cp din asta merge, mai e un pic pana la 140cp

Nu prea cred ca poti creste doar cu 2 cp in cazul asta nu stiu cine ar mai face modificarea asta nu cred ca se mai merita investitia.Tot citind despre chip am inteles ca resoftarea calculatorului nu afecteaza viata motorului caii pe care ii da in plus pot fi dati din fabrica acest lucru nu se intampla tocmai din simplul motiv ca producatorul isi lasa o marja la care recurge in momentul in care scoate un model putin mai imbunatatit.Nu stiu cat poate sta in picioare aceasta explicatie tocmai de aceea am lansat aceasta discutie, dorinta fiind aceea de a nu face un lucru de care nu am nevoie sau care nu ma ajuta cu nimic.In alta ordine de idei stie cineva cam cat rau ar produce instalarea unui turbo pe un motor de 1,6i pt buzunar

(cat de scum e) cat si pt motor si daca am sanse sa fac operatia asta intr-un service din bucuresti?As prefera un service care a mai facut asta , nu as vrea sa invete odata cu mine

Multam mult