c3 meu care il modific usor
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
ti-ar merge acolo un 2din cu navigatie, ceva.
http://www.witson.com/
http://www.witson.com/
tase-bogdan, dar acum sincer-sincer, am vazut la un prieten faruri de genul asta, pe un Swift Sport, inca nu si-a pus xenon, lumineaza oribil, sunt pur si simplu niste lumanari, nici faza lunga nu bate de loc, fiindca oglinda e de marimea uneia de lanterna. nu te deranjeaza chestia asta?
ca aspect, no comment, arata superb si la tine si la el. uite si diferenta:
http://i74.servimg.com/u/f74/13/04/49/42/dsc03810.jpg
XENON scrie:tase-bogdan, dar acum sincer-sincer, am vazut la un prieten faruri de genul asta, pe un Swift Sport, inca nu si-a pus xenon, lumineaza oribil, sunt pur si simplu niste lumanari, nici faza lunga nu bate de loc, fiindca oglinda e de marimea uneia de lanterna. nu te deranjeaza chestia asta?
sincer mai conteaza si calitatea farurilor alea care se vand la 220e sunt nimicuri astia au fost farurile mele si care au costat destul de mult . frumos arata bine sa te bucuri de ele. A si inca ceva mai am bodykitul ala exterior il dau ieftin poate te intereseaza la lungime e tot cat asta stock.
AngelTero, nu stii frate sa pui punct si virgula cand scrii o fraza? eu pot doar sa banuiesc ce ai scris tu acolo, ca exact nu se poate intelege.
Ce faruri? Ce 220eu? Tradu te rog ceea ce ai incercat sa exprimi in cuvinte.
si apropo, nu exista faruri de tuning (exceptand Hella sau alta marca de renume care costa PESTE 1000EU/SET) care sa lumineze bine. NU EXISTA!!! FII CONVINS DE ASTA!!! ce faruri asa bune ai avut tu pe masina aia? FK, Dectane? crezi ca daca sunt "Made in Germany" are vreo importanta? Firmele astea produc numai stifturi dar se vand fiindca sunt ieftine. ATAT!

si apropo, nu exista faruri de tuning (exceptand Hella sau alta marca de renume care costa PESTE 1000EU/SET) care sa lumineze bine. NU EXISTA!!! FII CONVINS DE ASTA!!! ce faruri asa bune ai avut tu pe masina aia? FK, Dectane? crezi ca daca sunt "Made in Germany" are vreo importanta? Firmele astea produc numai stifturi dar se vand fiindca sunt ieftine. ATAT!
-
- pasionat
despre faruri....in primul rand schimba masina radical...de batut..farurile cu lupa niciodata nu o sa bata ca cele fara,alea iti intind lumina numai in fata,am avut xenon si pe cele stock,astea dectane o imprastie pe o raza mai mare,nu deranjaza atat din fata,in general bat bine.am facut un test,am un prieten cu e classe nou,cu faruri cu lupa originale si xenon aftermarket,ne-am pus unul langa altul si nu era nici o diferenta in felul cum bat pe drum.
XENON scrie:AngelTero, nu stii frate sa pui punct si virgula cand scrii o fraza? eu pot doar sa banuiesc ce ai scris tu acolo, ca exact nu se poate intelege.
farurile astea au costat 371e deci fa o comparatie cu ce se vinde acum pe piata si stai linistit ca nu a fost primul meu set de faruri am mai avut si primul model care era penal rau, astea nici nu se compara.
si apropo de scris cred ca a fost destul de clar nu vad ce nu ai inteles dar ma rog.
"si apropo de scris cred ca a fost destul de clar nu vad ce nu ai inteles dar ma rog."
serios, sa nu crezi ca fac misto, dar chiar e f. neplacut sa citesti ceva scris in felul asta.
uite, normal se scria asa: si apropo de scris (virgula), cred ca a fost destul de clar (punct). nu vad ce nu ai inteles (virgula), dar ma rog (puncte de suspensie)...
asa cum ai scris tu, se citeste ca si cand ar fi pronuntat de un robot, ceva continuu si deranjant atat auzului cat si intelegerii.
(sa nu crezi ca vreau sa fac pe desteptul sau sa-ti dau lectii de gramatica, iti explic doar ce nu era in regula
). litera mare la inceput de propozitie nu pune nimeni, ca doar suntem pe forum, dar asta nu afecteaza cu nimic bunul inteles al frazelor. semnele de punctuatie in schimb, sunt absolut necesare.
serios, sa nu crezi ca fac misto, dar chiar e f. neplacut sa citesti ceva scris in felul asta.
uite, normal se scria asa: si apropo de scris (virgula), cred ca a fost destul de clar (punct). nu vad ce nu ai inteles (virgula), dar ma rog (puncte de suspensie)...
asa cum ai scris tu, se citeste ca si cand ar fi pronuntat de un robot, ceva continuu si deranjant atat auzului cat si intelegerii.

-
- pasionat