CEL MAI SERVICE PENTRU REVIZIE 1500-2000!!!
Moderator: Echipa Tehnica
CEL MAI SERVICE PENTRU REVIZIE 1500-2000!!!
baieti care credeti ca este cel mai bun service de revizie?
sau acolo unde ati fost cum a fost, s-au purtat ok?
au facut toate verificarile fara sa le enumerati voi pe degete de fata cu ei ( asa am patit eu la service Marcus, cu solenza si loganul de la firma )
multumiri.
sau acolo unde ati fost cum a fost, s-au purtat ok?
au facut toate verificarile fara sa le enumerati voi pe degete de fata cu ei ( asa am patit eu la service Marcus, cu solenza si loganul de la firma )
multumiri.
Nu e asa cum zici tu! Aia de la Champion chiar s-au bucurat ca m-am dus la ei, crezi ca ei sunt prosti si nu vor sa isi atraga clienti pentru urmatoarele revizii?
Eu am luat masina de la dealerul Diesel din Cta, unde serviceul are cel mai incompetent personal din tara asta(zic asta din fapte nu din vorbe sau ca am ceva cu ei).
Ce m-a uimit a fost faptul ca mi-au aprobat putin spusele mele referitoare la serviceul din Constanta.
@danalarm, daca nu ai chef de programari, daca vrei sa stai langa masina, si daca vrei sa rezolvi totul in 30min du-te la Champion.
La ATS sigur pierzi vreo juma de zi la cat de ocupati sunt ei(mama lor de nenorociti)
Eu am luat masina de la dealerul Diesel din Cta, unde serviceul are cel mai incompetent personal din tara asta(zic asta din fapte nu din vorbe sau ca am ceva cu ei).
Ce m-a uimit a fost faptul ca mi-au aprobat putin spusele mele referitoare la serviceul din Constanta.
@danalarm, daca nu ai chef de programari, daca vrei sa stai langa masina, si daca vrei sa rezolvi totul in 30min du-te la Champion.
La ATS sigur pierzi vreo juma de zi la cat de ocupati sunt ei(mama lor de nenorociti)
Matrixu scrie:Nu e asa cum zici tu! Aia de la Champion chiar s-au bucurat ca m-am dus la ei, crezi ca ei sunt prosti si nu vor sa isi atraga clienti pentru urmatoarele revizii?
eu am fost la ats pipera, mi-am facut programare cu 3-4 zile inainte pt ora 12:00 intr-o zi de vineri. am ajuns la 12 fara un pic, cam pe la 12:10 mi-au luat masina si la 12:35 am terminat.
baieti, eu sant cu masina prin oradea cand voi ajunge acasa in buc. o sa am vreo 200km in plus.
am sunat la ats!!! si un nene foarte scump la vorba: ca mai bine o fak la oradea, ca sa caut un dealer apropiat, ca sa nu depasesc limita de km..........
AM SUNAT LA CHAMPION...si m-au programat luni la 9.( cica dureaza 30min.) si ca nu este nici o problema daca depasesc limita, important este sa ma duc.
deci: ats - se cred cam importanti decat sant, AU IMPRESIA CA SANT SINGURI CAPABILI DE O REVIZIE.
p.s. - am sunat si la dealerul din oradea, caruia i-am spus de problema cu depasirea km. : - a zis ca nu este importanta depasirea km-lor si important este sa ma prezint.
deci: ATS.................
am sunat la ats!!! si un nene foarte scump la vorba: ca mai bine o fak la oradea, ca sa caut un dealer apropiat, ca sa nu depasesc limita de km..........
AM SUNAT LA CHAMPION...si m-au programat luni la 9.( cica dureaza 30min.) si ca nu este nici o problema daca depasesc limita, important este sa ma duc.
deci: ats - se cred cam importanti decat sant, AU IMPRESIA CA SANT SINGURI CAPABILI DE O REVIZIE.
p.s. - am sunat si la dealerul din oradea, caruia i-am spus de problema cu depasirea km. : - a zis ca nu este importanta depasirea km-lor si important este sa ma prezint.
deci: ATS.................
- stupidisco
- simpatizant
m-am programat si eu la revizie ptr martea viitoare..sunt 2 chestii de reparat, parbrizul nu e fixat bine in zona stergatoarelor si e chestia aia neagra care il fixeaza putin dezlipita intr-o parte..oare o sa fie gata in aceeasi zi?
de boxe nu mai zic nimic se pare ca daca dai mai tare nu se simte...oricum vreau sa-mi zica sau sa-mi dea un spray ceva ca am zgariat-o putin in spate si poate sa o si spal la ei acolo....credeti ca am pretentii prea mari de la ei? 

La chestia cu spray-ul te cam risti. O sa te trezesti ca ti-au vopsit jumatate de masina iar cand o sa vezi factura o sa ti se faca rau. Twisted Evil
Este un post cu un C2 cu spoilerul zgariat/julit si vezi acolo cum sta treaba cu vopsitul.
Numai din 2 revopsiri de-astea pe Casco (suprafaţă totală zgâriată - sub 10cm pătraţi, ĂŽnsumat) ne-am făcut de mărirea cotei de risc, şi o să dăm anul viitor o primă mai mare. Asta aşa, tot a-propos de zgârieturi şi de repararea lor. Dar da, avem o maşină impecabilă acum, zici că e nouă :P
- stupidisco
- simpatizant
stupidisco scrie:chiar nu e necesar sa vopesesc juma de masina...poate imi zic de care e si il cumpar de la ei..cat de greu o fi sa acoperi o zgarietura de 5 cm?
Exact aşa am gândit şi noi, ĂŽnsă realitatea este un pic diferită ;) Nu se poate da cu spray, trebuie revopsită toată partea de maşină afectată (aripă, bară, portieră etc), nu de alta dar se vede urât, oricum ai face-o, altfel decât să aplici un nou strat de vopsea, uniform, peste tot!. A se adăuga şi uzura generală a vopselei - că nu poţi pune vopsea nouă lângă vopsea veche, diferenţa de ton cu restul maşinii va fi mai mult decât evidentă, deci alte analize, alţi bani, altă distracţie!
Mai apoi, vorbim de vopsea metalizată, care presupune un tratament mai special pentru a avea o aplicare uniformă, bla bla

Deci să nu te mire vreo factură de 6-7 milioane pentru "o zgârietură mică". Concluzia, dacă nu eşti obsedat, aşteaptă până te pocneşte unu' acolo ĂŽn spate, şi rezolvi totul pe RCA-ul lui!

- stupidisco
- simpatizant
Înapoi la “Revizii si rechemari”