c3 meu care il modific usor
Moderator: Echipa Tehnica
Esti la limita cu spatele...sa te pregatesti sa schimbi mai repede amortizoarele..
Oricum acelasi compromis l-am facut si eu, atat pt look cat si pt stabilitate, insa mare grija cand si daca abordezi virajele mai puternic, pentru ca masina iti va topai urat de spate mai ales in momentul franarii si inainte de a te inscrie in viraj!!
Cursa amortizorului nu mai este aceiasi si asta duce la ce am scris mai sus!
Oricum acelasi compromis l-am facut si eu, atat pt look cat si pt stabilitate, insa mare grija cand si daca abordezi virajele mai puternic, pentru ca masina iti va topai urat de spate mai ales in momentul franarii si inainte de a te inscrie in viraj!!
Cursa amortizorului nu mai este aceiasi si asta duce la ce am scris mai sus!
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
Personal consider C3-ul una dintre cele mai feminine masini. Dar tu ai reusit cu niste modificari aparent minore sa ii schimbi aspectul complet. Felicitari!!! Masina arata absolut superb. Si felicitari mai ales pt. faptul ca te-ai incumetat sa investesti in niste jante negre. Nu multi le apreciaza, mie insa mi-au placut dintotdeauna. BRAVO! 

-
- pasionat
-
- pasionat
aici e vorba si de gusturi ! kitul e mai mult de show ... mai extrem !
unui c3 i`ar sta foarte bine cu un wide body kit(ca inalta este deja) si cat mai curata ! fara briz bri ... niste jante frumoase de bun gust ! si viva !
oricum e bine ca totusi omul a facut ceva ! de apreciat efortul! sigur nu se va opri aici !
unui c3 i`ar sta foarte bine cu un wide body kit(ca inalta este deja) si cat mai curata ! fara briz bri ... niste jante frumoase de bun gust ! si viva !
oricum e bine ca totusi omul a facut ceva ! de apreciat efortul! sigur nu se va opri aici !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
XENON scrie:tase-bogdan, dar acum sincer-sincer, am vazut la un prieten faruri de genul asta, pe un Swift Sport, inca nu si-a pus xenon, lumineaza oribil, sunt pur si simplu niste lumanari, nici faza lunga nu bate de loc, fiindca oglinda e de marimea uneia de lanterna. nu te deranjeaza chestia asta?
ca aspect, no comment, arata superb si la tine si la el. uite si diferenta:
http://i74.servimg.com/u/f74/13/04/49/42/dsc03810.jpg
gresit... marimea oglinzii e irelevanta pentru calitatea iluminarii. Acele faruri vad slab pentru ca sunt slabe calitativ. Am avut ocazia zilele trecute sa merg putin cu un golf cu blocurile optice schimbate in germania inainte de a fi adus. acele oglinzi erau mici, cam ca cele din poza. lumina era excelenta. (ca motorul de 1,6 era mediocru, e partea a doua).
"If in doubt, flat out!"