impotriva taxei auto !

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

razzwan
pasionat

impotriva taxei auto !

Mesajde razzwan » Vin 05-Dec-2008 23:06

http://taxa-auto.forumer.ro/
ei au stabilit o data : 13 decembrie poate ne strangem mai multi!! :evil:

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 06-Dec-2008 00:19

13 DECEMBRIE orele 10-13 , in PIATA VICTORIEI - BULERVARDUL KISSELEFF acolo va avea loc !

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 06-Dec-2008 09:20

nimeni ? fratilor voua chiar va convine sa isi bata joc niste idi*** de noi ?

gabrielvl
simpatizant

Mesajde gabrielvl » Sâm 06-Dec-2008 09:26

eu voi fi acolo cu siguranta,ca nu se mai poate..,bataie de joc..,trotinele am citroen si nu am de la tine...,sac!

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Sâm 06-Dec-2008 15:41

pe forumu ala e un model de pliant, pe care cica vor astia sa-l distribuie:

Imagine

Vedeti ca spune sa nu cumparam CITROEN-uri, nu? adica nu-i putin paradoxal ca acel forum sa fie promovat aici? zic si eu...
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.

nutzu313
pasionat

Mesajde nutzu313 » Sâm 06-Dec-2008 17:17

din pacate nu pot ajunge atunci la bucuresti. insa imi permit sa listez afisul si sa modific locul intalnirii, adaptat unei locatii din orasul meu. poate cei care din anumite motive nu pot ajunge in capitala pot initia miscari la nivel mai redus in orasele in care domiciliaza

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 06-Dec-2008 21:33

eu cred ca se refera la masinile noi citroen !

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Dum 07-Dec-2008 22:09

la miting vine cine de pe forum ??
p.s. si la stiri la protv au anuntat ca pe 13 se pregateste ceva impotriva taxei!!

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Dum 07-Dec-2008 23:07

e foarte simplu.nu mai au bani la buget pt. ca i-au bagat pe toti in campania electorala.voi stiti cit costa un benner, afis ? de la sute de euro in sus.inmultiti cu zeci sau sute de mii si o sa va ingroziti.
pe mine ma deranjaza altceva:inainte de campanie boc facea gargara impotriva taxei iar acum piticu s-a dat la fund.de ce nu sustine si acum anularea taxei sau macar revenirea la valoarea de acum citeva zile?pt. ca sunt toti niste jeguri ordinare.cind il vezi si pe nastase sau mitrea ca au ajuns iar in parlament in loc de puscarie te apuca greata.
eu personal mai bine as plati 4000 de euro taxa pe un bx de dincolo decit sa-mi iau logan.de ce nu le fac de calitate sa se inghesuie lumea sa le cumpere?
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

nutzu313
pasionat

Mesajde nutzu313 » Dum 07-Dec-2008 23:20

loganul e cel mai elocvent exemplu de masina noua-proasta, insa nu e singura. am auzit de multe situatii in care masinile noi chiar au avut probleme serioase, fie ca se numesc opel, renault, skoda sau orice altceva. o masina de pana in 15.000euro inseamna rabat la calitate si siguranta. cat despre taxa, nu avem nicio putere. s-ar intampla ceva daca cel putin 60% din soferii din tara s-ar opri in acelasi timp pentru o anume perioada... dar cum aici e tara lu Papura-voda daca protestezi, fie ca muncesti la privat sau la stat risti sa-ti pierzi serviciul. mai ales ca e "criza" :wink: !

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Dum 07-Dec-2008 23:27

poi se zice ca daca aproba ue baga taxa sa vad eu daca ue e de acord cu taxa si benerele costa ele mii de euro doar pt hartii ca deee omu mai trebuie si sa traiasca si el un pic ...drept exemplu loganurile noastre :D

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Dum 07-Dec-2008 23:27

ma bucur ca s-a triplat taxa auto. NU JAFURILOR!!!

eu imi iau masina noua si ma bucur ca s-a scos taxa!!! m-am scos :lol: :lol: :lol:

economia nationala trebuie salvata! traiasca Loganul, o masina superfiabila. (eu imi iau Suzuki Swift Sport :P )
Ultima oară modificat Dum 07-Dec-2008 23:32 de către XENON, modificat 1 dată în total.

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Dum 07-Dec-2008 23:30

nu gandesti deloc practic e de **T ca sa triplat taxa ! gandestete ca nu toti au situatia ta financiar si nu toti isi poate permite o masina noua si plus de asta cu 10 mii de euro cat dai pe un logan iti iei o masina de afara de pici asa ca... in romania asta cui nu-i place sa fure ?? a?

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Dum 07-Dec-2008 23:34

ei practic isi salveaza propriile afaceri ! intelegi ideea ? nu sunt in nici un caz pt economia tarii ! "criza" e la noi nu la ei !

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 08-Dec-2008 00:42

@xenon: asa gandeam si eu mai demult... dar nu e chiar asa. ia gandeste-te la un amarat care are o masina vai mama ei de 25 de ani, care fumega si rapane si asa mai departe. oare el nu are dreptul la una mai buna, cum ar si de exemplu si un banal opel corsa sau pejo 106 mai vechi care il poate lua chiar si la 5-800 de euro daca are noroc? unii oameni chiar nu isi permit! au familie de intretinut, au chirii, cheltuieli si salarii de kkt. credit la banca? poate nu au din ce sa plateasca rata. de ce sa nu aiba dreptul sa arunce jaful actual si sa ia una second oricum mai buna ca cea pe care o au? crezi ca s-ar umple tara de jafuri? eu spun ca nu. fiecare si-ar cumpara dupa cat si-ar permite, nu si-ar lua ultimele cazaturi, numai asa ca sunt la 200 de euro! poluare? de ce nu fac un program rabla pt second? te lasa sa inmatriculezi fara taxa daca duci una la remat, dar sa iti iei una mai noua si sa zicem cu norma euro mai avansata. asa ar fi cel mai corect, si asa ar scapa tara de rable!!! - sa zicem ca ar fi corect sa nu se inmatriculeze masini non euro, ca oricum au cel putin 15 ani-
eu unul nu vreau sa imi iau masina noua pentru ca nu am de ce. imi place carutza cu care ma dau, sunt fan al catorva modele de citroen, dar in nici un caz cele noi, oricum cred ca ati vazut ca nu merg cu cate una vai mama ei, ci bag bani si munca in masini. poate sunt un caz mai aparte. intelegeti ca unii oameni chiar sunt disperati ca abia au ce pune pe masa, si poate ca daca ar putea sa isi cumpere o vechitura sa isi faca treaba cu ea ar fi mai poate putin mai fericiti.
spunem nu jafurilor? atunci sa nu ne mai enervam cand mergem in cate o coloana condusa de un trabant sau o coaja de dacie ca in flintstones, care mai face si efecte speciale pe strada.
am spus pe alt topic ca nu ma afecteaza taxa, corect, nu ma afecteaza personal, dar afecteaza o multime de oameni care nu au de unde sa scoata bani nici de un matiz.
alta treaba: se numeste taxa de poluare? autunci de ce a declarat tariceanu ca o tripleaza ca sa protejeze productia autohtona? e legal oare? mie imi suna a protectorat. sau mai bine zis sa ii spunem... taxa de protectie?

Înapoi la “Diverse”