Motor C4 2.0L
Moderator: Echipa Tehnica
Motor C4 2.0L
Vreau sa stiu de unde pot lua un motor de 2.0L ma refer S.H. ca nou stiu de unde.Ma gandesc ca s-a gasit cineva sa rastoarne un C4 de 2.0L
Pai ce sa zic am mai intrat pe net sa caut dar fara rezultat.nu stiu daca nu trebuie luat si Kit-ul de ambreiaj mai mult ca sigur si cutia si apoi nu stiu daca se potrivesc planetarele astea care sunt la C4 1,6.De aceea am incercat aici pe forum la citren.Ma gandesc ca poate se gaseste cineva care ma poate ajuta 

dezvolta
.la ce electronica te referi ca normal ca il cumpar si cu coputerul care era pe el.Ideea e daca ies mai ieftin fara a vinde masina si a cumpara alta de 180 de cp.imi este frica sa nu trebuiasca sa schimb si ambreiaj ,cutie, planetare.Si sa ma duca la foarte multe mii de euro.Astept un link ceva un tel al cuiva care vinde sh un astfel de motor.

pai si unde e cistigu', ca munca e cam aceeasi (mai putin restul de mate ce nu tin de motor), adica nu merita pentru 30CP in plus. de fapt, in opinia mea nu merita nici pentru mai multi in situatia asta, sansele ca ceva sa mearga prost sint infinite. as opta oricum pentru un schimb. asta daca nu as vrea s-o fac din pura placere si as avea la indemina toate mijloacele necesare
m-ar multumi o masina de 150 de cai, dar cum s-a mai zis banii sunt cam aceeasi si nu se merita sa renunti la 30 de cp.Problema nu ar fi omologatul ci de unde sa fac rost de motor si cu ce costuri se face schimbare pt ca toate au o limita
sa o vand pe asta si sa iau una cu 180cp din fabrica pica pt5 ca diferenta e f mare.masina are 9.000 km si am vrut saa o vand cu 11.000 euro si nu a sunat nimeni.deja la pretul din fabrica am lasat 3.000 si masina e ca noua are si garantie inca un an.Ideea e ca daca nu gasesc raman cu ce are ea 110 cp si asta e.

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”