Problemute la C4...

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 12-Sep-2005 11:50

Maine cred ca ajung, si-asa e marti si e si 13! :twisted:
La mine nu au cum sa zica ca nu se aude, ca se aude clar zgomotul deci nu e de auz aici.

adn
just curious

Mesajde adn » Lun 12-Sep-2005 13:47

Te rog maine dupa ce vii de la service sa-mi spui si mie ce ti-au gasit... insa daca poti sa vezi si tu nu doar sa crezi ce spun ei... asta depinde de timpul de care dispui pt ca ar fi bine sa stai pe capul lor.
Bafta! eu sunt nascut intr-o zi de 13...

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Lun 12-Sep-2005 13:49

Am fost "pupat" azi de dimineata. Foarte misto plasticul ala din care sunt facute unele parti ale caroseriei. S-a afundat in momentul loviturii, a iesit in afara in urmatorul moment. Jos palaria. Doar vopseaua e dusa in portiunea respectiva.

Anyway, ce vroiam sa zic este ca in curand o sa-mi parasesc masina in service (ca vreau ca nu vreau n-am ce face) si daca tot e sa ajunga acolo nu o scot pana nu rezolva problema de la amortizoare, posibil defecte.

Vreau si sa vad daca se poate monta sistemul de senzori de parcare, asta in cazul in care imi schimba bara din spate pe asigurare si dau niste bani in plus. (cand am comandat masina am intrebat daca se pot monta ulterior si mi-au raspuns afirmativ, in cazul in care se schimba si bara, so deja am si intrezarit o oportunitate :lol: )

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 12-Sep-2005 14:01

adn scrie:Te rog maine dupa ce vii de la service sa-mi spui si mie ce ti-au gasit... insa daca poti sa vezi si tu nu doar sa crezi ce spun ei... asta depinde de timpul de care dispui pt ca ar fi bine sa stai pe capul lor.
Bafta! eu sunt nascut intr-o zi de 13...

Eu am noroc de obicei in zilele de 13 :P

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Lun 12-Sep-2005 16:52

Tocmai m-am intors de la ATS. Sistemul de senzori de parcare NU se poate integra (multumesc pe aceasta cale, din nou, dezinformatorilor de la Champion :evil: :evil: :evil:) dar daca vrei un kit complet separat ti-l vand la 13 mil. :!: :!: :!: :evil: Nu am display-ul necesar pe aceasta versiune, nici macar in boxe nu se poate auzi, deci e complet separat de sistemele masinii, dar tot iti cer o caruta de bani. La "tinichigerie", daca ai vreo problema de gen, te programeaza peste aproximativ 5 saptamani. Asa ca feriti-va cum puteti de belele si luati metroul in oras :)

P.S.: Si pentru ca nu ma pot abtine, referitor la necontenitul subiect "ATS vs Champion", ai de ales intre texte gen "nu se poate/nu stim" si "facem orice". Acum stiu ca suna bine "facem orice" insa.... scartaie. N-am incredere in CUM fac oamenii aia orice. Asta nu inseamna neaparat ca ii alegi pe primii. Pur si simplu innebunesti.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 12-Sep-2005 17:30

De ce nu iti pui alti senzori? sau vrei neaparat de la ei?
Iti iei alti senzori ti-i montezi frumos la un service autorizat si ai terminat balciul!

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Lun 12-Sep-2005 17:35

Chiar am vazut unii, parca la metro, de-ti afisa informatiile in oglinda retrovizoare. Bineinteles trebuie sa o schimbi pe cea originala. Si am impresia ca sub 5 mil dar nu sunt sigur.

Eu ma gandeam ca mi-i iau de la citroen ca sa mi se integreze in display-ul central si ma mai gandeam ca, avand deja soft-ul, doar cablaraia ii mai trebuia, plus ca normal ar fi costat mai putin in cazul asta, insa pare-se ca visam. Ca un info am aflat ca display-ul cu pricina (tot monocrom) apare de la versiunile echipate cu ambele sisteme de senzori (fata/spate) in sus. Cum ar fi, daca mi i-as fi comandat pe versiunea mea pe cei de pe spate, de la bun inceput, i-as fi auzit doar in boxe, fara vreo informatie vizuala. Si daca chiar imi aduc bine aminte nu aveam optiunea sa comand ambele sisteme pe versiunea pe care o am.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 12-Sep-2005 18:08

Stai putin ca ce imi zici tu nu prea se leaga.
Am prieten cu berlina care are doar senzori in spate, dupa care si-a pus si in fata d-aia luati de la metro si pusi pe oglinda.
Deci se poate direct de la citroen si cu senzori doar in spate. Sau asta sa fie doar la berlina???

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Lun 12-Sep-2005 18:12

Da, normal ca poti. Cei de pe spate, cum si-a luat amicul tau. Insa ti-am spus: doar iti bipaie in boxele masinii. Display-ul nu afiseaza nimic. Are si ala functionalitati in functie de nivelul de echipare.

Si daca vrei sa ti-i pui ulterior, dupa ce ai cumparat masina, e ca si cand i-ai fi luat din targ, insa la suprapret.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 13-Sep-2005 11:34

Este afisat pe display, cand da cu spatele, asta am vazut-o cu ochii mei, si bipaie ceva in boxe cand se apropie.

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Mar 13-Sep-2005 22:57

M-am uitat si eu mai bine azi, dintr-un unghi, la display... si nu am vazut alte simboluri care ar putea fi folosite de senzori.

Ce arata pe display-ul ala cand dadea cu spatele? Si spune-mi si mie ce echipare are pe masina.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 14-Sep-2005 00:49

MoonStorm scrie:Tocmai m-am intors de la ATS. Sistemul de senzori de parcare NU se poate integra (multumesc pe aceasta cale, din nou, dezinformatorilor de la Champion :evil: :evil: :evil:) dar daca vrei un kit complet separat ti-l vand la 13 mil. :!: :!: :!: :evil: Nu am display-ul necesar pe aceasta versiune, nici macar in boxe nu se poate auzi, deci e complet separat de sistemele masinii, dar tot iti cer o caruta de bani. La "tinichigerie", daca ai vreo problema de gen, te programeaza peste aproximativ 5 saptamani. Asa ca feriti-va cum puteti de belele si luati metroul in oras :)

P.S.: Si pentru ca nu ma pot abtine, referitor la necontenitul subiect "ATS vs Champion", ai de ales intre texte gen "nu se poate/nu stim" si "facem orice". Acum stiu ca suna bine "facem orice" insa.... scartaie. N-am incredere in CUM fac oamenii aia orice. Asta nu inseamna neaparat ca ii alegi pe primii. Pur si simplu innebunesti.

fratilor masina mea are 2590km. tebuie sa ma duc urgent la verificarea aia gratuita!!!!

la cine sa ma duc? ATS sau Champion.

el_ovy
simpatizant

Mesajde el_ovy » Mie 14-Sep-2005 21:51

Vreau sa spun ca sunt mort dupa c4coupe... vreau sa iau si eu un 1.6 benzina 110cp VTR... Si vroiam sa intreb.. mi-ati recomanda sa pun si senzorii astia pe spate? Tinand cont ca deocamdata sunt cam incepator(aproape 1 an de cand am permis). Merci!
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 14-Sep-2005 22:09

puneti senzorii neaparat. eu am permis de 8 ani, am condus multe masini, dar la c4 meu nici acum dupa 1 luna nu m-am obisnuit cu ea.

nu se vede prea bine in spate! tre sa fii meserias rau sa o parchezi din prima.

el_ovy
simpatizant

Mesajde el_ovy » Mie 14-Sep-2005 22:41

danalarm scrie:puneti senzorii neaparat. eu am permis de 8 ani, am condus multe masini, dar la c4 meu nici acum dupa 1 luna nu m-am obisnuit cu ea.

nu se vede prea bine in spate! tre sa fii meserias rau sa o parchezi din prima.

Merci mult! O sa iti urmez sfatul... Sper sa am banii cat mai curand :lol:
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE

Înapoi la “Probleme C4”