drive test citroen c5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
drive test citroen c5
Sunt interesat de un Drive Test Citroen C5, daca ma poate ajuta cineva cu un link sau ceva, as fi recunoscator.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
am gasit......
am gasit de curand un portal auto destul de kalumea, nu vreau sa-i fac reclama dar mi s-a parut interesant textul din drive testul lor http://www.cbx.ro/citeste/drive-test/detalii/article/242/63.html
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
A confunda suspensia Hydractive 3+ cu cea "pneumatica" e una din greselile pe care nici macar un novice proaspat angajat al unei reviste auto, nu ar face-o...Pentru ca acei "novici in litere" isi dau interesul sa fie cat mai documentati pentru a fi pe masura asteptarilor celui care le-a oferit un post atat de...placut....
Bine ca nu confunda xenoanele cu halogenele...
De-asta exista atatea pareri pro si contra...din "prea multa cunoastere"...
Cata
Bine ca nu confunda xenoanele cu halogenele...
De-asta exista atatea pareri pro si contra...din "prea multa cunoastere"...
Cata
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Un alt articol legat de C5 (test comparativ Acordvs C5) este in revista "autoshow" din Oct. 2008, care mi se pare destul de corect realizat. In urma testului se observa un scor destul de strans 41/50 honda si 40/50 citroen. Testul poate fi subiectiv. Pentru un pasionat Citreon poate ca rezultatul acestui test nu conteaza.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
Am vz si eu articolul ala si c5 pierde la capitolul motor mai precis la faptul ca are doar 5 viteze fata de 6 cat are honda, dar si la capitolul greutate fiind cu vre-o 200kg mai grea.Oricum diferenta intre cele 2 ca performata este foarte mica cam 1 sec 0-100 si cativa cai in plus la honda.Iata si un articol al preferintelor si in favoarea lui c5 http://www.youtube.com/watch?v=IYQGeuZldNI
- Andrei Anghel
- pasionat
retro scrie:Citeste "ams" pe decembrie. Este un articol despre un test comparativ intre C5, Mondeo si Skoda Superb. Din pacate C5-ul iese pe ultimul loc, dar in test este varianta cu suspensie de tabla.
P.S. ams = revista "auto motor si sport"
e CLAR ce review e ala, si cine a dat bani unde. CUM dumnezeu sa iasa skoda superb inaintea C5-ului. nu se mai UITA nimeni la masini cand face teste? nu mai ia nimeni pretul in cosniderare? tehnologia? ah nu staaaaaaaaaai, ca principala atractie la superb e ca se deschida in 2 feluri portbagajul! WOW! la cat de disperati sunt europenii (mai ales est-) dupa cururile iesite in afara, cred c-au avut in semi orgasm cand au vazut acest sistem genial si mai ales util!
ford mondeo este ok, nu stim inca cat e de fiabil, ca e relativ nou modelul, da' asa e si la c5. personal nu-mi place ca e prea inalta in spate, da' in rest arata foarte bine. it's a nice car, dar tot c5 mi-as lua ... subiectiv, bineinteles.
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
- retro
- pasionat
- Masina: Xantia II 1.8i 16v
- 2: C5 II 2.0i
Subiectiv si impartial, ca tot romanul, as alege si eu C5-ul inaintea celorlalte. Nu am indraznit sa spun ce preferinte am (cu toate ca reiese oarecum) pt ca Adriano nu asta a cerut in topic.
Si ca sa fiu mai precis, clasamentul autorului (Gheorghe Ceausila) este:
Total general:
locul 1 Skoda Superb 1.8 TSI Comfort,
locul 2 Ford Mondeo 2.0i Titanium
locul 3 Citroen C5 2.0i Dynamique
Pret/puncte:
locul 1 Superb
locul 2 C5
locul 3 Mondeo
Si ca sa fiu mai precis, clasamentul autorului (Gheorghe Ceausila) este:
Total general:
locul 1 Skoda Superb 1.8 TSI Comfort,
locul 2 Ford Mondeo 2.0i Titanium
locul 3 Citroen C5 2.0i Dynamique
Pret/puncte:
locul 1 Superb
locul 2 C5
locul 3 Mondeo
khan scrie:eu cunosc mai indeaproape presa auto, prietenii stiu de ce... din pacate toti jurnalistii din breasla asta considera Citroen o masina complicata si prin urmare putin fiabila. din cauza asta rezultatele unor teste arata asa
Foarte buna ideea! Dar, sa stii totusi, ca in vremea ei, C5 II a fost cea mai sigura masina din lume la impact frontal! Tot in urma unor teste...
Passion pour C5