sal alllll

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 17-Dec-2008 22:55

Matrixu scrie:Cu ce 2.0i ai mers daca nu sunt indiscret??!

era un c4 cu motor de 2000 benzina, de 13x cai - exclusive parca era, nu mai retin... din 2005...
de tras... se ducea binisor totusi, dar nu mi-a placut la suspensie deloc si la interior, am si spus asta. pana si proprietarul se plangea de ea, ca a avut numai probleme si a fost denush cate ori la service si tot nu au rezolvat. ce am observat eu: troncanea ceva pe spate, scartaiau geamurile cand le lasai putin in jos, scaunul soferului facea tac-pac si nu imi gaseam locul in el, daea mai tot timpul eroare de airbag (asta nu au reusit sa rezolve la service), avea o vibratie cand plecai cu ea de pe loc, chiar daca incercai sa pleci in turatie mai mare... acum, poate am nimerit eu sa merg tocmai cu un c4 rapciugos, dar nu stiu ce sa zic, mi se pare rusinos pt o masina care se vrea moderna... prea multi se plang de diverse. si de xsara se plange multa lume, dar de cele diesel; si sincer, mi-a placut mai mult xsara...
sa imi fie cu iertare daca am deranjat posesorii de c4... asta e parerea mea despre ea in comparatie cu xsara;
P.S. cand a aparut prima data, mi-a placut enorm de mult cum arata, visam chiar sa imi iau asa ceva, dar pe vremea aia nu aveam cu ce... chiar si la ora actuala, varianta cu 5 usi, este printre preferatele mele la estetic...
o sa incerc sa prind si un vts sa ma dau cu el... chiar m-ai facut curios, dar nu stiu pe nimeni care are...

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 18-Dec-2008 15:06

xsara88vts scrie:poate stie cineva mai multe despre motor, fiabilitate,ca la pret stiu cum sta

Eu iti spun ca un C4 VTS (2l, 177 CP) e mult sub un BX 16V cu "doar" 160 de cai si vreo 15 ani vechime, la performante dinamice.
Din motive obscure, C4 cu motorizarea de 2l si 142 CP (benzina) nu se aduce in RO.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 18-Dec-2008 16:31

Pai este foarte normal, electronica mai multa, muult mai greu.
Nu doar BX-ul ala e mai smecher, sunt alte masini mai vechi care au performante mai bune, tocmai asta i-am si sugerat daca nu vrea electronica sau ceva cu care sa combine si sportivitate si comfort si sa fie in trend, sa isi ia ceva din anii 90 sau chiar si 80, indopat bine si sa manance pamantul.

Dar pana la" C4 este o petarda de masina" este cale lunga.
C4-ul prietenului tau o fi fost vreun SH obosit vai mama lui de troncanea si scartaia de peste tot(poate ma insel). De nou din Romania sigur nu l-a luat,

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 18-Dec-2008 17:52

nu era luat din romania...

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Lun 22-Dec-2008 08:38

Da ar fi interesant de discutat de ce un motor mai vechi este mai sprinten decat unul nou cu aceiasi putere. Este ciudat pentru ca teroretic la masinile vechi cu timpul se pierde si din putere datorita uzurii motorului. Ca idee asa am mers cu un Mondeo de 120cai nou nout si aveam senzatia ca conduc o masina de 30tone..:) dacia berlina parea mult mai sprintena.

Înapoi la “Masina mea”