probleme clima

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

khaotix
just curious

Mesajde khaotix » Vin 07-Noi-2008 10:05

Nu am dat eu banii. Masina am luat-o de la AAA Auto si ei au platit piesa si manopera in service.

khaotix
just curious

Mesajde khaotix » Vin 14-Noi-2008 14:25

Salut..Are cineva idee ce este rezistenta trepte, unde e situata si ce rol are in mecanismul climei?

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 14-Noi-2008 19:52

rezistenta in trepte sint de fapt tranzistorii de pe motorul ventilatorului, la care ma refeream mai devreme

lucian.baltaru
de-abia inscris

Re: probleme clima

Mesajde lucian.baltaru » Dum 21-Dec-2008 21:31

khaotix scrie:Am constatat cu stupoare acum citeva zile ca nu-mi merge clima. Efectiv nu reactioneaza in nici un fel. Am fost azi la ATS pentru revizie si dupa ce au stat o ora sa se benocleze la clima mea au ajuns la concluzia ca e stricat motorul climei. Au schimbat motorul si surpriza...tot nu mergea. Dupa ce au mai bibilit masina si tot nu au gasit cauza au realizat ca de fapt nu stiu ce are si ca au nevoie de teste suplimentare, astfel incit m-au programat peste doua saptamini sa se mai uite le ea. Va dati sema ce placere e sa conduc acum cind a inceput frigul cu ambele geamuri deschise pentru a nu se aburi...Stie cineva ce s-ar putea sa aiba?Poate le dau un indiciu celor de la ATS data viitoare cind merg....Multumesc anticipat!

Salutare,

am o problema similiara, de fapt, identica cu a ta. imi poti spune cum ai rezolvat intr-un final?

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Lun 22-Dec-2008 08:49

daca te-ai dus la cei de la ATS si le-ai platit sa iti repare, dar nu au rezolvat trebuia sa insisti sa continue a doua zi pana o reparau. Mi se pare bataie de joc sa te reprogrameze peste doua saptamani, trebuia sa faci putin scandal, sa vezi cum isi faceau timp a doua zi :). Pana la urma dak e o probelma complicata ei sunt cei mai in masura sa o rezolve.

khaotix
just curious

Mesajde khaotix » Lun 22-Dec-2008 11:45

M-am programat la Augsburg unde mi-au inlocuit o rezistenta aflata in spatele panoului de clima. E o piesa care seamana cu o rezistenta numai ca este destul de mare, cam cit palma. La ATS sincer mi-a lasatimpresia unei lipse de profesionalism. Primul lucru cind au vazut masina au spus ca de vinae motorul climei, cind au vazut ca nu e asta problema au inceput sa dea din colt in colt, intr-un final programindu-ma peste doua saptamini pentru a-mi diagnostica problema. La Augsburg din prima au spus ce e, a dura mai mult pina a venit piesa (cca. 4 zile), iar montarea efectiva a ei a durat cca. 10 minute

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”